Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν υπάρχουν ελεύθερες συχνότητες και πρέπει να αγοράσεις μία από κάποιον που έχει. Γενικά, ειδικά πιο παλιά, ήταν καλή μπίζνα, αρκετά εύκολα και «αεριτζίδικα» λεφτά.

Δημοσ.

Σε επαρχία ειμαι.. Θα εχει ανοιχτες πολλες

Για επαρχία λέω κι εγώ...ένας φίλος που το έψαχνε μόνο αγορά ήδη υπάρχουσας μπορούσε να κάνει και οι περισσότεροι ή δεν πουλάνε ή ζητάνε ό,τι θέλουν!

Δημοσ.

Σε επαρχία ειμαι.. Θα εχει ανοιχτες πολλες

Aλλο ανοιχτες, αλλο προς αδειοδοτηση. Αν θες να εισαι νομιμος χρειαζεσαι το δευτερο, το οποιο απλα το ξεχνας διοτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αγορασεις αδεια απο αλλον που ειναι νομιμος κατοχος της συχνοτητας.

Αν εχεις την οικονομικη επιφανεια να κλεισεις υφισταμενο ραδιοφωνικο σταθμο για να ανοιξεις δικο σου για χομπι, στειλε μου το κινητο σου να γινουμε φιλοι :P

• Like 1
Δημοσ.

Κατ΄ αρχήν πέρα από την αγορά άδειας από άλλον.

Προσδιόρισε μέχρι πόση απόσταση και εμβέλεια θες να εκπέμπεις, υπάρχουν συχνότητες τοπικές και πανελλήνιας εμβέλειας. Από αυτά τα 2 καθορίζεις την ισχύ τροφοδοσίας και τα db που θα εκπέμπει η κεραία σου, που σημαίνει και κόστος ηλεκτρικής ενέργειας.

Από εκεί και πέρα, κόστος αγοράς εξοπλισμού, ενοικίαση χώρου αν δεν διαθέτεις ιδιόκτητο, εφορίες ΟΑΕΕ κουραφέξαλα, γκρίνιες ψευτοοικολόγων κατοίκων για κεραίες ραδιοκύματα και καρκίνους κτλ.

Αν παίζεις μουσική, πληρωμή σε ΑΕΠΙ για τα δικαιώματα των τραγουδιών, αν έχεις υπάλληλο ΙΚΑ σικα μικα κτλ.

Δημοσ.

Άνοιξε κάνα ιντερνετικό ραδιόφωνο που είναι πολύ πιο εύκολο και οικονομικό. Κανονική συχνότητα για να ανοίξεις σταθμό δεν έχεις τα λεφτά και τα κονέ για να ανοίξεις. Αν είχες δεν θα ρωτούσες εδώ μέσα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μην ανοίξεις τίποτα σε ραδιο. Ούτε "offline" ούτε online. Πεταμενα λεφτά εκτός κι αν θες να κανεις ξέπλυμα.

Δημοσ.

Μην ανοίξεις τίποτα σε ραδιο. Ούτε "offline" ούτε online. Πεταμενα λεφτά εκτός κι αν θες να κανεις ξέπλυμα.

Τι ξέπλυμα θα κάνει με ραδιοφωνικό σταθμό; 5ευρα; (Ναι ξέρω πως δουλεύουν οι ραδιοφωνικοί και τι χρήμα μπορεί να πέσει αλλά κανένας "σοβαρός" άνθρωπος δεν θα άνοιγε έναν για ξέπλυμα. Υπάρχουν καλύτεροι/ευκολότεροι τρόποι..)

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή να πάρεις άδεια είναι δύσκολο μπορείς να νοικιάσεις ή να συνεργαστείς με κάποιον σταθμό που δεν είναι πολύ ενεργός. Υπάρχουν τέτοιοι σε κάθε περιοχή.

• Like 1
Δημοσ.

προσεξτε...εδω  π ειμαι δεν πιανω πολλους σταθμους που σημαινει πως στα 2-3 χιλιομετρα ακτινα που θελω να κανω χαβαλε στα διπλα χωρια μπορω να ανοιξω εναν πειρατικο χωρις αδεια..εχω χωρο..μηχανηματα βρηκα με σνολικα 300 ευρα...αρα ποιο το προβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...