Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σημερα την πατησα και εχασα 10 ευρω σαν χαζος που ειμαι. Με εκανε αιτημα φιλιας μια σελιδα ονοματι "Προβλέψιμα σκορακια" και εδινε δηθεν 2 ματς αλλα πληρωνες με paysafe καποια χρηματα για να τα παρεις! Προσοχη λοιπον σε ολους. Ειναι απατη. Ειχα 2 σε μια βδομαδα τετοια αιτήματα!

Δημοσ.

Πες ότι τα έπαιξες και τα έχασες, δεν πειράζει. Είναι απάτη ναι, είναι γνωστό αλλά πολλοί την πατάνε...

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν τέτοια φίλε μου...κι αν υπάρχουν δεν είναι ψιλικατζήδες στο fb με 10€! Δεν πειράζει, θα ξέρεις γι'άλλη φορά!

Δημοσ.

Πες ότι ξέρω κάποια score. Γιατί να τα πουλήσω 10-50-100eu?!.. Λογική παιδιά..

Η «λογική» τους λέει ότι ξέρεις δε με αφήνουν να ποντάρω πολλά οπότε τα πουλάω...αλλά είπαμε δεν υπάρχουν αυτά.

Δημοσ.

Πριν τα στείλω έγραψα στο Google προβλέψεις παιχνιδιών κτλ αλλα δεν βρηκα κατι. Μου έστειλε 2 ματς. Bayern atletiko 1-1 και ενα ακομα που δεν την ξερω την ομαδα αλλα ειπε μονο την μονο την πρωτη 2-1. Αντιπαλο δεν έγραψε. Υστερα διεγραψε το fb εντελως η με εκανε Block.

Δημοσ.

Η «λογική» τους λέει ότι ξέρεις δε με αφήνουν να ποντάρω πολλά οπότε τα πουλάω...αλλά είπαμε δεν υπάρχουν αυτά.

Αυτό δεν ισχύει :P

Δημοσ.

Κάτσε ρε συ, αν δεν έχουν γίνει τα παιχνίδια μπορεί και να τα πιάσεις! :)

Αυτό δεν ισχύει :P

Σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει, έχει όριο το ποντάρισμα.

Δημοσ.

Κάτσε ρε συ, αν δεν έχουν γίνει τα παιχνίδια μπορεί και να τα πιάσεις! :)

Σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει, έχει όριο το ποντάρισμα.

Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ. Και θυμάμαι επίσης πριν ~4 χρόνια (νομίζω) από ένα στημένο τρίτη κατηγορία είχαν παιχτεί πολλά λεφτά.. Like πολλά.

Δημοσ.

Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ. Και θυμάμαι επίσης πριν ~4 χρόνια (νομίζω) από ένα στημένο τρίτη κατηγορία είχαν παιχτεί πολλά λεφτά.. Like πολλά.

Υπάρχουν όρια, εγώ το έχω δει και σε μένα. Πχ έλεγε μέγιστο ποντάρισμα 7 χιλιάδες ευρώ πχ.

Μόνο σε κάποιες εταιρείες είναι απεριόριστο, αλλά εκεί δεν παίζουμε εγώ κι εσύ...:)

Φαντάζεσαι? Θα είμαστε πατσι τοτε

Ε κάτσε να γίνουν τα ματς και τους κατηγορείς μετά! Για μένα πάντως παίξ'τα κανένα ψιλό, το έκανες που το έκανες...

(Αν και ματς σαν το Μπαγερν - Ατλέτικο δεν πιστεύω ότι στήνονται αλλά λέμε...).

Δημοσ.

Υπάρχουν όρια, εγώ το έχω δει και σε μένα. Πχ έλεγε μέγιστο ποντάρισμα 7 χιλιάδες ευρώ πχ.

Μόνο σε κάποιες εταιρείες είναι απεριόριστο, αλλά εκεί δεν παίζουμε εγώ κι εσύ... :)

Για εσένα δεν ξέρω :P

Τα μόνα όρια που είχα είναι σε κάτι χαζές εταιρειούλες τύπου bet365 κτλ

Δημοσ.

Για εσένα δεν ξέρω :P

Τα μόνα όρια που είχα είναι σε κάτι χαζές εταιρειούλες τύπου bet365 κτλ

Έχεις δίκιο, δεν ξέρω που παίζεις εσύ. Για τις γνωστές μιλάω εγώ σαν αυτή που έγραψες :)

• Like 1
Δημοσ.

Μη σου κανει εντυπωση αν κατσει το 1-1 της Μπαγερν παντως...ασχετα αν ειναι τυχαιο το γεγονος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...