Alexis Mpidis Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Παιδια σημερα την πατησα και εχασα 10 ευρω σαν χαζος που ειμαι. Με εκανε αιτημα φιλιας μια σελιδα ονοματι "Προβλέψιμα σκορακια" και εδινε δηθεν 2 ματς αλλα πληρωνες με paysafe καποια χρηματα για να τα παρεις! Προσοχη λοιπον σε ολους. Ειναι απατη. Ειχα 2 σε μια βδομαδα τετοια αιτήματα!
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Πες ότι τα έπαιξες και τα έχασες, δεν πειράζει. Είναι απάτη ναι, είναι γνωστό αλλά πολλοί την πατάνε...
Alexis Mpidis Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Αλλος ζητουσε 50 ευρω. Τι κουφαλες ειναι. Έστειλα σε φωτογραφία paysafe των 10€.
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δεν υπάρχουν τέτοια φίλε μου...κι αν υπάρχουν δεν είναι ψιλικατζήδες στο fb με 10€! Δεν πειράζει, θα ξέρεις γι'άλλη φορά!
jmirko15 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Πες ότι ξέρω κάποια score. Γιατί να τα πουλήσω 10-50-100eu?!.. Λογική παιδιά..
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Πες ότι ξέρω κάποια score. Γιατί να τα πουλήσω 10-50-100eu?!.. Λογική παιδιά.. Η «λογική» τους λέει ότι ξέρεις δε με αφήνουν να ποντάρω πολλά οπότε τα πουλάω...αλλά είπαμε δεν υπάρχουν αυτά.
Alexis Mpidis Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Πριν τα στείλω έγραψα στο Google προβλέψεις παιχνιδιών κτλ αλλα δεν βρηκα κατι. Μου έστειλε 2 ματς. Bayern atletiko 1-1 και ενα ακομα που δεν την ξερω την ομαδα αλλα ειπε μονο την μονο την πρωτη 2-1. Αντιπαλο δεν έγραψε. Υστερα διεγραψε το fb εντελως η με εκανε Block.
jmirko15 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Η «λογική» τους λέει ότι ξέρεις δε με αφήνουν να ποντάρω πολλά οπότε τα πουλάω...αλλά είπαμε δεν υπάρχουν αυτά. Αυτό δεν ισχύει
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Κάτσε ρε συ, αν δεν έχουν γίνει τα παιχνίδια μπορεί και να τα πιάσεις! Αυτό δεν ισχύει Σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει, έχει όριο το ποντάρισμα.
jmirko15 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Κάτσε ρε συ, αν δεν έχουν γίνει τα παιχνίδια μπορεί και να τα πιάσεις! Σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει, έχει όριο το ποντάρισμα. Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ. Και θυμάμαι επίσης πριν ~4 χρόνια (νομίζω) από ένα στημένο τρίτη κατηγορία είχαν παιχτεί πολλά λεφτά.. Like πολλά.
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ. Και θυμάμαι επίσης πριν ~4 χρόνια (νομίζω) από ένα στημένο τρίτη κατηγορία είχαν παιχτεί πολλά λεφτά.. Like πολλά. Υπάρχουν όρια, εγώ το έχω δει και σε μένα. Πχ έλεγε μέγιστο ποντάρισμα 7 χιλιάδες ευρώ πχ. Μόνο σε κάποιες εταιρείες είναι απεριόριστο, αλλά εκεί δεν παίζουμε εγώ κι εσύ... Φαντάζεσαι? Θα είμαστε πατσι τοτε Ε κάτσε να γίνουν τα ματς και τους κατηγορείς μετά! Για μένα πάντως παίξ'τα κανένα ψιλό, το έκανες που το έκανες... (Αν και ματς σαν το Μπαγερν - Ατλέτικο δεν πιστεύω ότι στήνονται αλλά λέμε...).
jmirko15 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Υπάρχουν όρια, εγώ το έχω δει και σε μένα. Πχ έλεγε μέγιστο ποντάρισμα 7 χιλιάδες ευρώ πχ. Μόνο σε κάποιες εταιρείες είναι απεριόριστο, αλλά εκεί δεν παίζουμε εγώ κι εσύ... Για εσένα δεν ξέρω Τα μόνα όρια που είχα είναι σε κάτι χαζές εταιρειούλες τύπου bet365 κτλ
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Για εσένα δεν ξέρω Τα μόνα όρια που είχα είναι σε κάτι χαζές εταιρειούλες τύπου bet365 κτλ Έχεις δίκιο, δεν ξέρω που παίζεις εσύ. Για τις γνωστές μιλάω εγώ σαν αυτή που έγραψες 1
spertoy Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μη σου κανει εντυπωση αν κατσει το 1-1 της Μπαγερν παντως...ασχετα αν ειναι τυχαιο το γεγονος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις