Alexis Mpidis Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μου εγραψε το Bayern - Atletico 1-1 και ΜΠΙΝΤΓΟΥΕΣΤ ΓΟΥΙΤΣ 2-1. Δεν μου ειπε αντιπαλο. Το εψαξα και ειδα οτι παιζει με ΜΠΟΥΜΑΛ.ΜΠΛ.ΕΪΣΙΣ στην εδρα της δευτερης. Αλλα το 2-1 τι εννοει οτι θα νικησει η μπιντγουεστ 2-1 ή η μπουμαλ θα νικήσει 2-1?
jmirko15 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Πληροφοριακά, δεν παίζει να ξέρει και να δίνει κανείς στημένα πάνω από Β (γ θα έλεγα) κατηγορία..
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Τι κάθεστε και μπλέκετε με σελίδες και τον κάθε παρλαπίπα αν δεν ξέρετε που παίζετε το στοίχημα και την απατεωνιά του καθενός. Είτε ρώτα γνωστό σου που παίζει να σου πει σε τι σελίδα να γραφτείς για στοίχημα είτε παίξε του ΟΠΑΠ να τελειώνεις. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2016 από Βασίλης_29
Muchacho Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Φιλε ξερω ενα σιγουρακι,ποιος ειναι αυτος που σε εξαπατησε.Με μια paysafecard των 10€ μπορω να σου πω.Στειλε πμ..
PostHelper Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Η «λογική» τους λέει ότι ξέρεις δε με αφήνουν να ποντάρω πολλά οπότε τα πουλάω...αλλά είπαμε δεν υπάρχουν αυτά. Και ομως υπαρχουν, αλλά ναι το 99.99% που θα συναντησεις ειναι ψεμματα. Αλλά υπαρχουν, πχ ενα περιστατικο πριν κανα 3 χρονια αν δεν κανω λαθος, ηταν ενα τετοιο σαιτ που εδινε σιγουρα στοιχηματα και που ζητουσε για εκεινο το σαββατοκυριακο 300 ευρω για ενα σιγουρο παιχνιδι και άλλα 300 ευρω μετα(μολις κερδισεις δηλαδη). Αυτος εκανε το μικρο λαθος και εδινε οτι το στοιχημα ηταν ασσο ημιχρονο-διπλο τελικο και εδινε και την αποδοση, νομιζω 34.5 ηταν το θυμαμαι σαν χθες. Ε με εξυπνο ψαξιμο σε εταιριες oddchecker κλπ βρηκα 2 πιθανα ματς με ακριβως αυτη την αποδοση. Και τα 2 ηταν 1-0 στο ημιχρονο το 1ο που ηταν και πιο νωρις εληξε τελικα 3-1 αρα δεν βγηκε 2πλο, ενω το 2ο ενα γερμανικο 3ης κατηγοριας βγηκε 2-3 με το 3γκολ της νικης να ερχεται στο 86' νομιζω. Τυχαιο γεγονος? Ισως. Παντως μετανοιωσα την ωρα και τη στιγμη που επαιξα μόνο 10 ευρω. Το 2ο που εχω δει ηταν σε ενα παλιο πρακτορειο ερχοταν ενας τυπος(οπου μετεπειτα ο πρακτορας του ΟΠΑΠ μου ειπε οτι ειναι μπουκ και ξερει παντα τι παιζει) αρκετα σπανια, οπου εκεινη τη μερα ειχε βαλει ενα μεγαλο ποσό σε εναν αγωνα νομιζω ακριβες σκορ εβαλε. Ο πρακτορας μετα μου ειπε οτι αυτος το εχει κανει και αλλες φορες αυτο και ξερει οτι ειναι μπουκ αλλά δεν δινει πληροφοριες σε κανεναν αλλο. Μια αλλη φορα που ξαναηρθε να παιξει, σκεφτηκα να ρωτησω τι επαιξε(σε αυτον ή στον πρακτορα) αλλά δεν το επραξα. Κακως μαλλον γιατι τελικα κερδισε 5ψηφιο ποσό(δεν θυμαμαι αν ηταν 45 χιλιαδες ή κατι αλλο κατι τετοιο θυμαμαι να ειχα δει παντως, παντως ο αγωνας ηταν ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ γελοιος και δεν θα τον επαιζα ποτέ κατι β κατηγορια μιας γελοιας λιγκας). Μου εγραψε το Bayern - Atletico 1-1 και ΜΠΙΝΤΓΟΥΕΣΤ ΓΟΥΙΤΣ 2-1. Δεν μου ειπε αντιπαλο. Το εψαξα και ειδα οτι παιζει με ΜΠΟΥΜΑΛ.ΜΠΛ.ΕΪΣΙΣ στην εδρα της δευτερης. Αλλα το 2-1 τι εννοει οτι θα νικησει η μπιντγουεστ 2-1 ή η μπουμαλ θα νικήσει 2-1? Μπαγερν-Αθλετικο στημενο???????? Κανει μπαμ απο ετη φωτος μακρυα τι ηταν "μουφα" το ολο θεμα. Απορω που ασχοληθηκες. 1
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Και ομως υπαρχουν, αλλά ναι το 99.99% που θα συναντησεις ειναι ψεμματα. Αλλά υπαρχουν, πχ ενα περιστατικο πριν κανα 3 χρονια αν δεν κανω λαθος, ηταν ενα τετοιο σαιτ που εδινε σιγουρα στοιχηματα και που ζητουσε για εκεινο το σαββατοκυριακο 300 ευρω για ενα σιγουρο παιχνιδι και άλλα 300 ευρω μετα(μολις κερδισεις δηλαδη). Αυτος εκανε το μικρο λαθος και εδινε οτι το στοιχημα ηταν ασσο ημιχρονο-διπλο τελικο και εδινε και την αποδοση, νομιζω 34.5 ηταν το θυμαμαι σαν χθες. Ε με εξυπνο ψαξιμο σε εταιριες oddchecker κλπ βρηκα 2 πιθανα ματς με ακριβως αυτη την αποδοση. Και τα 2 ηταν 1-0 στο ημιχρονο το 1ο που ηταν και πιο νωρις εληξε τελικα 3-1 αρα δεν βγηκε 2πλο, ενω το 2ο ενα γερμανικο 3ης κατηγοριας βγηκε 2-3 με το 3γκολ της νικης να ερχεται στο 86' νομιζω. Τυχαιο γεγονος? Ισως. Παντως μετανοιωσα την ωρα και τη στιγμη που επαιξα μόνο 10 ευρω. Το 2ο που εχω δει ηταν σε ενα παλιο πρακτορειο ερχοταν ενας τυπος(οπου μετεπειτα ο πρακτορας του ΟΠΑΠ μου ειπε οτι ειναι μπουκ και ξερει παντα τι παιζει) αρκετα σπανια, οπου εκεινη τη μερα ειχε βαλει ενα μεγαλο ποσό σε εναν αγωνα νομιζω ακριβες σκορ εβαλε. Ο πρακτορας μετα μου ειπε οτι αυτος το εχει κανει και αλλες φορες αυτο και ξερει οτι ειναι μπουκ αλλά δεν δινει πληροφοριες σε κανεναν αλλο. Μια αλλη φορα που ξαναηρθε να παιξει, σκεφτηκα να ρωτησω τι επαιξε(σε αυτον ή στον πρακτορα) αλλά δεν το επραξα. Κακως μαλλον γιατι τελικα κερδισε 5ψηφιο ποσό(δεν θυμαμαι αν ηταν 45 χιλιαδες ή κατι αλλο κατι τετοιο θυμαμαι να ειχα δει παντως, παντως ο αγωνας ηταν ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ γελοιος και δεν θα τον επαιζα ποτέ κατι β κατηγορια μιας γελοιας λιγκας). Μπαγερν-Αθλετικο στημενο???????? Κανει μπαμ απο ετη φωτος μακρυα τι ηταν "μουφα" το ολο θεμα. Απορω που ασχοληθηκες. Εννοούσα, όπως έγραψα και πιο κάτω, ότι αυτά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν σε γκρουπάκια στο fb με paysafe των 10€...πολύ μπακαλίστικο! Κατά τα άλλα συμφωνώ με αυτά που γράφεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις