Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από πότε είναι αγάπη το να ταίζουμε τζάμπα το κάθε λαθρο ορκ που θέλει να ρθει στην χώρα μου με σκοπό την ισλαμοποίησή της;

Τρέλα ρε πουλάτε;

post-353959-0-38251500-1462371411_thumb.jpg

πες μου οτι φτιάχνεις κ πίνεις κολλαγόνο να με τρελάνεις μεσημεριάτικα !!!11

• Like 6
  • Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απορία: εάν όλοι αυτοί που τώρα λοιδορείς (τα τσουτσέκια της Τουρκιάς εννοώ) δέχονταν να ασπαστούν την ελληνορθοδοξία, τότε θα τους καλοδεχόσουν;

Το ξερεις οτι το σεναριο σου δεν παιζει ουτε σε ταινια επιστημονικης φαντασιας? Οχι μονο δεν θελουν να ασπαστουν την Ορθοδοξια,αλλα απαιτουν και Τεμενος..ειπαμε θελετε ιμαμη οι προοδευτικοι και θα τον εχετε. Δεν εχει νοημα η συζητηση . Καλο απογευμα.

Δημοσ.

Δυστυχως για εσενα η ιδια η φυση εχει χρωματισει τον ανθρωπο (ειδες δεν σου λεω Θεος για να μην γυρισει το κεφαλι σου σαν του εξορκιστη) , η πατριδα προστατευει τα δικαιωματα των κατοικων της και η θρησκεια μπορει να σου δωσει την αγαπη..αν δεν την βρεις παλι δεν πειραζει!Θα την βρεις στον συνανθρωπο σου.Δεν ειμαι ρατσιστρια καθολου με την φυλη των ανθρωπων..ασε την αγαπη κατα μερος και δες που στα χοτσποτ δεν τα βρισκουν ουτε αναμεταξυ τους και μαχαιρωνονται και θα τα βρουν με εσενα που τους τραγουδας αλα Τζον Λενον το imagine? 

Θα ανακατεψουν ολη την Ευρωπη,δεν θα υπαρχει κυριαρχο κρατος..σε λιγα χρονια θα κλαις με αυτα που θα ζησουμε!Δεν το σταματαμε καπου εδω?

Ενώ την εποχή του σεισμού εδώ στην περιοχή μου ήμασταν όλοι αγγελάκια...

Αναρωτιέμαι εσύ που δόξα τον Θεό σου τα έχεις όλα... συμπεριφέρεσαι έτσι...

Αν ήσουν μετανάστρια, τι θα έκανες???

Δημοσ.

Εγω παλι για εσενα πιστευω οτι δεν δινεις ουτε το σαλιο σου στους συνανθρωπους σου.. το τι κανω εγω ασε να το ξερω εγω εξυπνακια του φορουμ. Δεν εχω να σου αποδειξω κατι..εσεις για κατι παλευετε και δεν ξερω γιατι.

Τα ιδια φανταζομαι ελεγε και ο παππους σου για τους προσφυγες απο τη Σμυρνη. τουρκους τους λεγανε τοτε και οτι θα χαλασουν το ελληνικο στοιχειο. τα ιδια που λες και εσυ τωρα για τους προσφυγες. δεν αλλαζετε οσες γενιες και αν περασουν. τουλαχιστον απομονωνεστε

Aφιερωμενο:

http://www.theguardian.com/world/2016/may/04/woman-defied-neo-nazis-sweden-tess-asplund-viral-photograph

• Like 1
Δημοσ.

Εσενα η θρησκεια παντως μονο σκατοψυχια σου εχει δωσει, οποτε δεν βλεπω και πολυ ελπιδα.

Είπαμε, η θρησκεία στην πράξη είναι a la carte. Κρατάμε τα σημεία που μας αρέσουν, στα άλλα εφαρμόζουμε "λογική".

Ο Χριστός ας πούμε αναστήθηκε, ο Λάζαρος περπάτησε, το νερό έγινε κρασί, η εικόνα της Παναγίας δάκρυσε, κλπ.

Αλλά να αγαπάμε αλλήλους και να γυρνάμε το άλλο μάγουλο σ' αυτούς που έρχονται να μας υποδουλώσουν; Για μαλάκες ψάχνεις;

• Like 7
Δημοσ.

ποσο μου αρεσει που οι δυο πιο φανατικοι χριστιανοι του τοπικ, palawiaris και ανωρυμη βγαζουν προς τα εξω το πιο απανθρωπο προσωπο τους προς αυτους που αφησαν τον τοπο τους λογω πολεμου. Ετσι μπραβο καλα μου χριστιανοπουλα, την κυριακη στην εκκλησια και την δευτερα να βγαζετε ολη σας την κακια, ολο σας το μισος προς αυτους που απο τυχη γεννηθηκαν σε λαθος τοπο.

Εσύ Άγιε-testtesttest τι έχεις κάνει για τους πρόσφυγες;Υποστήριξη από τον καναπέ;

Εγώ έχω τουλάχιστον το θάρρος να λέω ότι δεν τους θέλω.

Εσύ; Και οι τόσοι άλλοι υποστηρικτές των προσφύγων από τον καναπέ;

Δημοσ.

Το αγαπατε αλληλους ουδεποτε ειχε την εννοια σκυψε στα 4 και ξεπουλα πατριδα,ουτε να γινεις πιονι της νεας ταξης..τι ειπα η συνωμοσιολογα τωρα!  :fear:

Ετσι επειδη το πηγατε το θεμα στο "προσφυγικο" ταχα μου..

Από πότε είναι αγάπη το να ταίζουμε τζάμπα το κάθε λαθρο ορκ που θέλει να ρθει στην χώρα μου με σκοπό την ισλαμοποίησή της;

Τρέλα ρε πουλάτε;

"Αγαπάτε αλλήλους"

"Εάν σας χτυπήσουν, γυρίστε και το άλλο μάγουλο"

Μια χαρά... !

• Like 1
Δημοσ.

Το ξερεις οτι το σεναριο σου δεν παιζει ουτε σε ταινια επιστημονικης φαντασιας? Οχι μονο δεν θελουν να ασπαστουν την Ορθοδοξια,αλλα απαιτουν και Τεμενος..ειπαμε θελετε ιμαμη οι προοδευτικοι και θα τον εχετε. Δεν εχει νοημα η συζητηση . Καλο απογευμα.

Σε τι είσαι καλύτερη, εάν επειδή στην χώρα τους δεν επιτρέπεται ο Χριστιανισμός, τους απαγορεύεις την λατρεία τους στα δικά σου εδάφη;

Δημοσ.

Εσύ Άγιε-testtesttest τι έχεις κάνει για τους πρόσφυγες;Υποστήριξη από τον καναπέ;

Εγώ έχω τουλάχιστον το θάρρος να λέω ότι δεν τους θέλω.

Εσύ; Και οι τόσοι άλλοι υποστηρικτές των προσφύγων από τον καναπέ;

Σήμερα παλεύουμε σε κάτι φόρουμ να πείσουμε κάτι μπετά ότι κι αυτοί είναι άνθρωποι και πρέπει να τους φερόμαστε ανθρώπινα.

Για αύριο δεν ξέρω τι έχει το πρόγραμμα.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι χριστιανοπουλο μου, απο τον καναπε, οπως τα λες.

(εν τω μεταξυ τωρα ειδα οτι εισαι και εσυ προσφυγας στη γερμανια, και λες ότι δεν θες τους προσφυγες. Μιλαμε για τραγικη ειρωνια.

Δημοσ.

Τα ιδια φανταζομαι ελεγε και ο παππους σου για τους προσφυγες απο τη Σμυρνη. τουρκους τους λεγανε τοτε και οτι θα χαλασουν το ελληνικο στοιχειο. τα ιδια που λες και εσυ τωρα για τους προσφυγες. δεν αλλαζετε οσες γενιες και αν περασουν. τουλαχιστον απομονωνεστε

Aφιερωμενο:

http://www.theguardian.com/world/2016/may/04/woman-defied-neo-nazis-sweden-tess-asplund-viral-photograph

Εχουν σχεση οι προσφυγες της Σμυρνης με τα κουμασια που σου κουβαλανε εδω? Ααα ενταξει!!Οτι πεις χεχεχε!

Λαθρομεταναστες κυριε παραπανω,οχι μεταναστες!! Μπαινουν λαθραια μη προσφυγες,τυχοδιωκτες λαθρομεταναστες απειλωντας τον κοινωνικο ιστο της χωρας και την εθνικη της υποσταση. Αφηστε τον Χριστιανισμο απ'εξω για να δικαιολογησετε την θολοκουλτουρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, από τη στιγμή που η ανώνυμη τσουβαλιάζει χιλιάδες ανθρώπους βάσει συγκεκριμένων χαρακτηριστικών, να αρχίσω και εγώ να τσουβαλιάζω τους χριστιανούς με βάση τον κάθε Άνθιμο και Αμβρόσιο να δούμε τι καλά και τι ωραία που είναι;

Αλλά όοοοχι, αν το κάνω εγώ αυτό θα είμαι λάθος, ε;  :ph34r:

Έκανα μια ερώτηση παραπάνω μπαιδεγουέι και περιμένω απάντηση, ααααν προλάβω προτού κλειδωθεί.

Πολλά θες :P

• Like 2
Δημοσ.

Σε τι είσαι καλύτερη, εάν επειδή στην χώρα τους δεν επιτρέπεται ο Χριστιανισμός, τους απαγορεύεις την λατρεία τους στα δικά σου εδάφη;

Μα αφού ο δικός τους θεός είναι ο λάθος!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εχουν σχεση οι προσφυγες της Σμυρνης με τα κουμασια που σου κουβαλανε εδω? Ααα ενταξει!!Οτι πεις χεχεχε!

Τότε γιατί κι αυτοί αντιμετωπίστηκαν σαν σκουπίδια? Υποθέτω ότι έχεις δει εκπομπές με την άθλια μεταχείριση που είχαν τότε...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...