Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Όταν μου πεις και συ ότι πως κατέληξες στο συμπέρασμα οι θρησκόληπτοι να μην παίρνουν παρακεταμόλη αλλά να ξεματιάζονται....

Ότι ο Θεός/πίστη φτάνει για να γίνουν καλά, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω... :P

• Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εχουν μισθο οι προσφυγες και οι τεμπεληδες; ρε τι μαθαινει κανεις

Πρόνοια,όλα τα έξοδα των προσφύγων κτλ.και εδώ Γερμανία που μένω ναι παίρνουν 800 τον μήνα και όλα τζάμπα

Βέβαια ανέβηκε η φορολογία μας για να τους τα δίνουν

Δημοσ.

εχουν μισθο οι προσφυγες και οι τεμπεληδες; ρε τι μαθαινει κανεις

Κουβέντα κάνουμε ρε συ. Δεν καταλαβαίνω γιατί απαιτείς να έχει σχέση με την πραγματικότητα.

• Like 5
Δημοσ.

Πρόνοια,όλα τα έξοδα των προσφύγων κτλ.και εδώ Γερμανία που μένω ναι παίρνουν 800 τον μήνα και όλα τζάμπα

Εκεί Γερμανία που μένεις και δεν πληρώνεις φόρο για την εκκλησία ενώ οι δηλωμένοι Καθολικοί πληρώνουν, έχεις και τη συνήθεια να το ξεσκίζεις στην υποκρισία ότι δεν ξέρεις περι τί πράγματος ο λόγος ή απλά έτυχε;

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Βέβαια ανέβηκε η φορολογία μας για να τους τα δίνουν

Στην Γερμανία δεν πληρώνει ξεχωριστά ο πιστός για την εκκλησία/κληρικούς του? Εδώ γιατί να πληρώνει το δημόσιο με φόρους από όλους?

Δεν υπάρχει εκεί διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας? Γιατί όχι κι εδώ?

• Like 2
Δημοσ.

Ότι ο Θεός/πίστη φτάνει για να γίνουν καλά, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω... :P

Λάθος το έπιασες,δεν λένε με την πίστη θα γίνεις καλά,αλλά θα σε ανεβάσει ΄την ψυχολογία σου που είναι το Α και Ω σε μία ίαση.Αποδεδειγμένο

Βέβαια γράφουν και για θαύματα αλλά τζάμπα ο κόπος,δεν τα πιστεύετε

Δημοσ.

Και οι πρόσφυγες πληρώνονται από το δημόσιο,και οι τεμπέληδες ένα άλλο παράδειγμα.

Τι άλλο;

Επιδότηση του Α. Ορους ενώ τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να πάνε αλλού.

Μη φορολόγηση της Εκκλησάς παρά την αχανή έγγειο και ακίνητη περιουσία της, την ύπαρξη της οποίας η εν λόγω Εκκλησά αρνείται μετα βδελυγμίας κι' ας την μισθώνει κι' ας την μεταβιβάζει κι' ας την αξιοποιεί.

• Super Moderators
Δημοσ.

Λάθος το έπιασες,δεν λένε με την πίστη θα γίνεις καλά,αλλά θα σε ανεβάσει ΄την ψυχολογία σου που είναι το Α και Ω σε μία ίαση.Αποδεδειγμένο

Βέβαια γράφουν και για θαύματα αλλά τζάμπα ο κόπος,δεν τα πιστεύετε

Δεν έπιασα κάτι, απλά εξήγησα τι εννοούσε με αυτό που έγραψε...

Δημοσ.

Πραγματικά με έχει κουράσει το θέμα με τις θρησκείες γενικότερα...

Βαρέθηκα το κάθε τράγο που αλλοιώνει τα λόγια του οποιοιδήποτε Θεού του...

Βαρέθηκα τους πιστούς που ακολουθούν "ανάπηρους" πνευματικούς πατέρες...

Βαρέθηκα φοβισμένους ανθρώπους που “ακρωτηριάζονται” για τον παράδεισο ή τις 7 παρθένες...

Βαρέθηκα ανθρώπους να “ακούν” τα Θεία και όχι τους συνανθρώπους τους...

Βαρέθηκα να μειώνω τον συνάνθρωπο μου επειδή δεν έχουμε τις ίδιες αντιλήψεις και πιστεύω...

Βαρέθηκα να ζω σε κείμενα που δεν τα κάνω πράξεις...

Αν αυτό με κάνει άθεο, τιμή μου και καμάρι μου...

Δημοσ.

Όταν μου πεις και συ ότι πως κατέληξες στο συμπέρασμα οι θρησκόληπτοι να μην παίρνουν παρακεταμόλη αλλά να ξεματιάζονται....

Δεν κατάλαβα.. μου λες κάτι που είναι μόνο στην φαντασία σου:

Από πότε η παρακεταμόλη ήταν θρησκόληπτο προιόν;

και δεν το είπα ποτέ.

Σε ρωτάω πως κατέληξες να με ρωτάς κάτι τέτοιο και μετά μου λες να σου αιτιολογήσω κάτι άσχετο;

Εν ολίγης, έγραψες κάτι που ποτέ δεν γράφτηκε από εμένα αλλά μονο από εσένα. Ποτέ δεν έγραψα ότι η παρακεταμόλη είναι θρησκόληπτο προϊόν. Αντί να είσαι ειλικρινής και να πεις "λάθος μου, κατάλαβα λάθος" αρχίζεις και λες "πες μου εσύ πρώτα " κτλ. Ας μην πω πως χαρακτηρίζεται κάποιος που φέρεται έτσι, γιατί μπορεί να θεωρηθεί ad hominem επίθεση.

Όσο για την ερώτησή σου

Πάλι δεν κατάλαβες σωστά. Σε συνδυασμό οι δύο ερωτήσεις σου, δείχνουν ότι φανατίζεσαι χωρίς λόγο. Κρίμα... γιατί (εάν κατάλαβα σωστά) ακολουθείς και την θρησκεία της αγάπης.

Ποτέ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ αλλά "ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ" και ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ αναφερόμουν στο γνωστό "ξεμάτιασμα".

Περαστικά σου.

edit:

Επειδή οι πιθανότητες να παραφραστεί είναι μεγάλες, κάποιος που είναι άθεος και όταν τον πονάει το κεφάλι του (μία από τις πιο συνηθισμένες χρήσεις παρακεταμόλης, π.χ. depon) δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει φάρμακο (εάν ξεκουράστηκε και δεν πέρασε κτλ). Ένας θρησκόληπτος έχει ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ να ζητήσει ξεμάτιασμα και ό,τι άλλο λέει η θρησκεία του. Για αυτό οι θρησκόληπτοι "ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ".

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο άλλος ενοχλήθηκε αν πληρώνονται πρόσφυγες από την πολλή χριστιανική αγάπη.

Ο Χριστός είπε για χιτώνες, όχι μετρητά :P

• Like 3
Δημοσ.

Εκεί Γερμανία που μένεις και δεν πληρώνεις φόρο για την εκκλησία ενώ οι δηλωμένοι Καθολικοί πληρώνουν, έχεις και τη συνήθεια να το ξεσκίζεις στην υποκρισία ότι δεν ξέρεις περι τί πράγματος ο λόγος ή απλά έτυχε

Διάβασε το 8.Κάτι λέει εκεί.http://www.kirchensteuer.de/node/71

Επίσης αν δεν υπήρχαν τα διάφορα έργα της Γερμανικής Εκκλησίας,νοσοκομεία κτλ.θα είχα χοντρά μπλεξίματα με την υγεία ενός πολύ δικού μου άνθρωπου.Άσχετο λίγο αλλά ναι ισχύει για μένα.

Ύπάρχουν εκτός των νοσοκομείων και παιδικοί σταθμοί που χρηματοδοτήθηκαν από την Καθολική Εκκλησία.

Εσείς τώρα αν είχατε παιδιά ή ήσασταν άρρωστοι θα πηγαίνατε σε νοσοκομείο ή θα στέλνατε τα παιδιά σε αυτά τα ιδρύματα αν ζούσατε εκεί;

Προφανώς ναι.Έχω δει τέτοιες περιπτώσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...