Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασε το 8.Κάτι λέει εκεί.http://www.kirchensteuer.de/node/71

Απ' ότι καταλαβαίνω λέει ότι ακόμα και ως μη πιστός, πάλι έμμεσα πληρώνεις την εκκλησία.

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ως πιστός πληρώνεις επιπλέον και συγκεκριμένα για την εκκλησία. Οπότε αντί να έχουμε το διαχωρισμό πληρώνεις πολύ/καθόλου, έχουμε πληρώνεις πολύ/λίγο. Αλλά ο διαχωρισμός υπάρχει, και προφανώς το γνωρίζεις και όπως φαίνεται καλύτερα από μένα.

Οπότε αυτό που είπα για υποκρισία το διατηρώ.

Επίσης αν δεν υπήρχαν τα διάφορα έργα της Γερμανικής Εκκλησίας,νοσοκομεία κτλ.θα είχα χοντρά μπλεξίματα με την υγεία ενός πολύ δικού μου άνθρωπου.Άσχετο λίγο αλλά ναι ισχύει για μένα.

Ύπάρχουν εκτός των νοσοκομείων και παιδικοί σταθμοί που χρηματοδοτήθηκαν από την Καθολική Εκκλησία.

Εσείς τώρα αν είχατε παιδιά ή ήσασταν άρρωστοι θα πηγαίνατε σε νοσοκομείο ή θα στέλνατε τα παιδιά σε αυτά τα ιδρύματα αν ζούσατε εκεί;

Προφανώς ναι.Έχω δει τέτοιες περιπτώσεις.

Fuck logic vol. 3: εμένα με βόλεψε άρα όλα εντάξει

• Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Από πότε είναι αγάπη το να ταίζουμε τζάμπα το κάθε λαθρο ορκ που θέλει να ρθει στην χώρα μου με σκοπό την ισλαμοποίησή της;

Τρέλα ρε πουλάτε;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το αγαπατε αλληλους ουδεποτε ειχε την εννοια σκυψε στα 4 και ξεπουλα πατριδα,ουτε να γινεις πιονι της νεας ταξης..τι ειπα η συνωμοσιολογα τωρα!  :fear:

Ετσι επειδη το πηγατε το θεμα στο "προσφυγικο" ταχα μου..

47619c80374c8b54b606c9d1a12f0b692f41eb30

Δημοσ.

Από πότε είναι αγάπη το να ταίζουμε τζάμπα το κάθε λαθρο ορκ που θέλει να ρθει στην χώρα μου με σκοπό την ισλαμοποίησή της;

Τρέλα ρε πουλάτε;

ή υπαρχει καποια διαταραχη ή πληρωνονται για την δουλεια..

Δημοσ.

Χμ, ο τίτλος σε ενοχλεί; δηλαδή το "αγαπάτε αλλήλους" εξαιρεί τους "Αφρικανοπακιστανοαφγανους που τους δινει η Τουρκια πλαστα διαβατηρια για να το παιζουν Συριοι";

Όχι απλά η κοπέλα μετά από πολύ ψάξιμο και βαθύ στοχασμό αποφάσισε να γίνει χριστιανή γιατί τις έμεινε μόνο το ¨πρώτος τον λίθον βαλέτω”...

τα προηγούμενα δεν τις τα μετέφρασαν...  :devil:

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το αγαπατε αλληλους ουδεποτε ειχε την εννοια σκυψε στα 4 και ξεπουλα πατριδα,ουτε να γινεις πιονι της νεας ταξης..τι ειπα η συνωμοσιολογα τωρα!  :fear:

Αυτό που λέει όμως για το άλλο μάγουλο? :P

Δημοσ.

ποσο μου αρεσει που οι δυο πιο φανατικοι χριστιανοι του τοπικ, palawiaris και ανωρυμη βγαζουν προς τα εξω το πιο απανθρωπο προσωπο τους προς αυτους που αφησαν τον τοπο τους λογω πολεμου. Ετσι μπραβο καλα μου χριστιανοπουλα, την κυριακη στην εκκλησια και την δευτερα να βγαζετε ολη σας την κακια, ολο σας το μισος προς αυτους που απο τυχη γεννηθηκαν σε λαθος τοπο.

• Like 5
Δημοσ.

Οι συνδεσεις που κανετε των χριστιανικων εκφρασεων με αυτο που συμβαινει στην χωρα ειναι ψυχιατρικης φυσεως. Εγω απλα μια ανωριμη ειμαι  :-D

Δημοσ.

Και οι πρόσφυγες πληρώνονται από το δημόσιο,και οι τεμπέληδες ένα άλλο παράδειγμα.

Τι άλλο;

Σταματήστε ρε άθεοι να τα πηγαίνετε όλα στο προσφυγικό. Το θεό σας δεν έχετε.

• Like 4
Δημοσ.

Προσφυγες δεν ειναι τι να κανουμε..λαθρομεταναστες τυχοδιωκτες ειναι. Παμε παρακατω,τον βγαλατε τον μισθο σας και σημερις!αχ!

• Like 1
Δημοσ.

“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.”

― George Carlin

Μόλις σήμερα κατάλαβα τι εννοούσε.

• Like 1
Δημοσ.

Παρακαλω ενας-ενας στο βρισιδι να προλαβαινω. Ευχαριστω.

Αυτό από τον ίδιο άνθρωπο που μας χάρισε το "παιδιά δε βρέχει, κάτι άλλο συμβαίνει" λίγα posts παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Παρακαλω ενας-ενας στο βρισιδι να προλαβαινω. Ευχαριστω.

Είναι μεγάλο το rage των άθεων λόγω Πάσχα :P

Δημοσ.

Προσφυγες δεν ειναι τι να κανουμε..λαθρομεταναστες τυχοδιωκτες ειναι. Παμε παρακατω,τον βγαλατε τον μισθο σας και σημερις!αχ!

Άρα (επιμένω) ο τίτλος είναι που σε χαλάει. Τελικά η αγάπη έχει χρώμα, πατρίδα, θρησκεία κλπ.;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...