Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα (επιμένω) ο τίτλος είναι που σε χαλάει. Τελικά η αγάπη έχει χρώμα, πατρίδα, θρησκεία κλπ.;

Τρελός παπάς σε βάφτισε :D

• Like 1
  • Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτό από τον ίδιο άνθρωπο που μας χάρισε το "παιδιά δε βρέχει, κάτι άλλο συμβαίνει" λίγα posts παραπάνω.

Ακομα και αυτο επιασες? Εισαι φοβερος.. Ναι οσοι πατε να πεισετε την κοινωνια οτι προκειται για προσφυγουληδες και οχι για λαθρομεταναστες απο 77 χωρες παρακαλω,σας φτυνουν δεν βρεχει.

Εισαι ταλεντο στην ειρωνεια..σου βαζω 10'

Δημοσ.

Παρακαλω ενας-ενας στο βρισιδι να προλαβαινω. Ευχαριστω.

Αυτό από τον ίδιο άνθρωπο που μας χάρισε το "παιδιά δε βρέχει, κάτι άλλο συμβαίνει" λίγα posts παραπάνω.

Έλα βρε εμένα μου άρεσε...  :P

Δημοσ.

Ακομα και αυτο επιασες? Εισαι φοβερος.. Ναι οσοι πατε να πεισετε την κοινωνια οτι προκειται για προσφυγουληδες και οχι για λαθρομεταναστες απο 77 χωρες παρακαλω,σας φτυνουν δεν βρεχει.

Εισαι ταλεντο στην ειρωνεια..σου βαζω 10'

Συνειδητοποιείς ότι κανένας στο thread δεν ενδιαφέρεται να επιχειρηματολογήσει αν είναι πρόσφυγες ή εκπαιδευμένοι ισλαμικοί κομάντο που ήρθαν με σκοπό να φάνε τις κόρες μας και να βιάσουν τα σκυλιά μας... εκτός απο σένα. Ε;

Just kidding, φυσικά δεν καταλαβαίνεις Χριστό.

Πάω και για distinction.

• Like 6
Δημοσ.

το βαπτισμα ειναι η πνευμαυτικη αναγεννηση του ανθρωπου και τον ελευθερωνει απο το προπατορικο αμαρτημα δεν υπαρχει λογος να καθυστερησεις ενα τοσο σημαντικο μυστηριο και να στερησεις απο το παιδι σου την νεα ζωη

59382701.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αλεπούδες και κρεμαστάρια ;)

Πλάκα πλάκα, από τη στιγμή που η ανώνυμη τσουβαλιάζει χιλιάδες ανθρώπους βάσει συγκεκριμένων χαρακτηριστικών, να αρχίσω και εγώ να τσουβαλιάζω τους χριστιανούς με βάση τον κάθε Άνθιμο και Αμβρόσιο να δούμε τι καλά και τι ωραία που είναι;

Αλλά όοοοχι, αν το κάνω εγώ αυτό θα είμαι λάθος, ε;  :ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

Συνειδητοποιείς ότι κανένας στο thread δεν ενδιαφέρεται να επιχειρηματολογήσει αν είναι πρόσφυγες ή εκπαιδευμένοι ισλαμικοί κομάντο που ήρθαν με σκοπό να φάνε τις κόρες μας και να βιάσουν τα σκυλιά μας... εκτός απο σένα. Ε;

Ακριβώς! Μια απάντηση προσπαθώ να έχω εδώ και τόσην ώρα και διαβάζω για το αν είναι πρόσφυγες ή λαθρομεταναστούλιδες!

Δημοσ.

Άρα (επιμένω) ο τίτλος είναι που σε χαλάει. Τελικά η αγάπη έχει χρώμα, πατρίδα, θρησκεία κλπ.;

Δυστυχως για εσενα η ιδια η φυση εχει χρωματισει τον ανθρωπο (ειδες δεν σου λεω Θεος για να μην γυρισει το κεφαλι σου σαν του εξορκιστη) , η πατριδα προστατευει τα δικαιωματα των κατοικων της και η θρησκεια μπορει να σου δωσει την αγαπη..αν δεν την βρεις παλι δεν πειραζει!Θα την βρεις στον συνανθρωπο σου.Δεν ειμαι ρατσιστρια καθολου με την φυλη των ανθρωπων..ασε την αγαπη κατα μερος και δες που στα χοτσποτ δεν τα βρισκουν ουτε αναμεταξυ τους και μαχαιρωνονται και θα τα βρουν με εσενα που τους τραγουδας αλα Τζον Λενον το imagine? 

Θα ανακατεψουν ολη την Ευρωπη,δεν θα υπαρχει κυριαρχο κρατος..σε λιγα χρονια θα κλαις με αυτα που θα ζησουμε!Δεν το σταματαμε καπου εδω?

Δημοσ.

Ακριβώς! Μια απάντηση προσπαθώ να έχω εδώ και τόσην ώρα και διαβάζω για το αν είναι πρόσφυγες ή λαθρομεταναστούλιδες!

Το σίγουρο είναι πως για τους συγκεκριμένους χριστιανούς πρόκειται για λεχρίτες ανάξιους λόγου.

• Like 1
Δημοσ.

Οι λεχριτες σας ευχαριστουν..γεια σας! Ειναι γνωστο το τι βοθρος βγαινει οταν διαφωνειτε και τι συντονισμενη επιθεση οπου γραφουν οι "φασιστες" κατα τα μυαλα σας. Αξιος ο μισθος!Καλοφαγωτα!

Δημοσ.

Άλλους λέει λεχρίτες, αλλά όποιος θέλει να βρει πάτημα, βρίσκει πανεύκολα ;)

Έκανα μια ερώτηση παραπάνω μπαιδεγουέι και περιμένω απάντηση, ααααν προλάβω προτού κλειδωθεί.

• Like 2
Δημοσ.

η θρησκεια μπορει να σου δωσει την αγαπη.

Εσενα η θρησκεια παντως μονο σκατοψυχια σου εχει δωσει, οποτε δεν βλεπω και πολυ ελπιδα.

• Like 2
Δημοσ.

Οι λεχριτες σας ευχαριστουν..γεια σας! Ειναι γνωστο το τι βοθρος βγαινει οταν διαφωνειτε και τι συντονισμενη επιθεση οπου γραφουν οι "φασιστες" κατα τα μυαλα σας. Αξιος ο μισθος!Καλοφαγωτα!

Απορία: εάν όλοι αυτοί που τώρα λοιδορείς (τα τσουτσέκια της Τουρκιάς εννοώ) δέχονταν να ασπαστούν την ελληνορθοδοξία, τότε θα τους καλοδεχόσουν;

Και ναι, δεν είπα εσάς λεχρίτες αλλά εκείνους που θαλασσοπνίγονται!

• Like 1
Δημοσ.

Εσενα η θρησκεια παντως μονο σκατοψυχια σου εχει δωσει, οποτε δεν βλεπω και πολυ ελπιδα.

Εγω παλι για εσενα πιστευω οτι δεν δινεις ουτε το σαλιο σου στους συνανθρωπους σου.. το τι κανω εγω ασε να το ξερω εγω εξυπνακια του φορουμ. Δεν εχω να σου αποδειξω κατι..εσεις για κατι παλευετε και δεν ξερω γιατι.

Δημοσ.

Δυστυχως για εσενα η ιδια η φυση εχει χρωματισει τον ανθρωπο (ειδες δεν σου λεω Θεος για να μην γυρισει το κεφαλι σου σαν του εξορκιστη) , η πατριδα προστατευει τα δικαιωματα των κατοικων της και η θρησκεια μπορει να σου δωσει την αγαπη..αν δεν την βρεις παλι δεν πειραζει!Θα την βρεις στον συνανθρωπο σου.Δεν ειμαι ρατσιστρια καθολου με την φυλη των ανθρωπων..ασε την αγαπη κατα μερος και δες που στα χοτσποτ δεν τα βρισκουν ουτε αναμεταξυ τους και μαχαιρωνονται και θα τα βρουν με εσενα που τους τραγουδας αλα Τζον Λενον το imagine? 

Θα ανακατεψουν ολη την Ευρωπη,δεν θα υπαρχει κυριαρχο κρατος..σε λιγα χρονια θα κλαις με αυτα που θα ζησουμε!Δεν το σταματαμε καπου εδω?

1. Δυστυχώς για μένα η φύση έχει χρωματίσει τον άνθρωπο; Γιατί δυστυχώς; μια χαρά έχει κάνει η φύση και δεν τους έκανε όλους ασπρουλιάριδες, γιατί δυστυχώς; 

2. Δεν είμαι μέντιουμ να δω τι θα ανακατέψουν, τι θα υπάρχει και τι όχι. Συνεχίζω να μην έχω κάποια απάντηση, μου λες η θρησκεία μπορεί να μου δώσει αγάπη και ρωτάω σε εμένα ειδικά ή σε όλους; Άσπρους, κίτρινους, άθεους, gay, πρόσφυγες, παρθένες,  Υδροχόους κλπ. Σε ΟΛΟΥΣ;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...