akpe Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Οι πρόσφυγες είναι όλοι τυχοδιώκτες λαθρομετανάστες και έρχονται όλοι στη χώρα για την ισλαμοποίηση της.Αν εγώ όμως τολμήσω να πω ότι η συντριπτική πλειονότητα των χριστιανών έχουν τα ίδια σκατά στο κεφάλι με τον Άνθιμο θα μου αρχίσετε μα δεν είναι όλοι οι χριστιανοί έτσι, άλλο η εκκλησία και άλλο η πίστη, οι παπάδες δε μας εκφράζουν και λοιπά χαριτωμένα.Και μετά μιλάτε για επιχειρήματα... 4
testtesttest Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εχουν σχεση οι προσφυγες της Σμυρνης με τα κουμασια που σου κουβαλανε εδω? Ααα ενταξει!!Οτι πεις χεχεχε! Αν ρωτησεις τον παππου σου, θα σου πει οτι ηταν λαθρομεταναστες.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Λαθρομεταναστες κυριε παραπανω,οχι μεταναστες!! Μπαινουν λαθραια μη προσφυγες,τυχοδιωκτες λαθρομεταναστες απειλωντας τον κοινωνικο ιστο της χωρας και την εθνικη της υποσταση. Αφηστε τον Χριστιανισμο απ'εξω για να δικαιολογησετε την θολοκουλτουρα. Σε εχει τρελανει στην παπατζα ο αθηναίος γκόμενος, ε;
akpe Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αν ρωτησεις τον παππου σου, θα σου πει οτι ηταν λαθρομεταναστες. Επιεικό σε βρίσκω. Ακάθαρτη βρωμοτουρκάλα την έλεγαν τη γιαγιά μου. Και ήταν από τα πιο ήπια ψευδώνυμα. 3
anwnymh29 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ρε θελετε ιμαμη και βουρδουλιες..θα τους εχετε!Μην μου ανησυχειτε θα περασουν τα προοδευτικα σας σχεδια!Κρατος,πατριδα δεν θα εχετε,οχλομαζα θα γινουμε,θα κανουμε και παιδια με πακιστανους για να λυθει και το δημογραφικο και γενικως θα περναμε υπεροχα!!γιουπιιιι!!ολεεεεεεε!
φιρίκι Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Είπαμε, η θρησκεία στην πράξη είναι a la carte. Κρατάμε τα σημεία που μας αρέσουν, στα άλλα εφαρμόζουμε "λογική". Ο Χριστός ας πούμε αναστήθηκε, ο Λάζαρος περπάτησε αναστήθηκε, το νερό έγινε κρασί, η εικόνα της Παναγίας δάκρυσε, κλπ. Αλλά να αγαπάμε αλλήλους και να γυρνάμε το άλλο μάγουλο σ' αυτούς που έρχονται να μας υποδουλώσουν; Για μαλάκες ψάχνεις; Διόρθωσα ένα λαθάκι. Μάλλον δεν προσέχαμε και πολύ την ώρα των Θρησκευτικών.
JohnJohn3484 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ρε θελετε ιμαμη και βουρδουλιες..θα τους εχετε!Μην μου ανησυχειτε θα περασουν τα προοδευτικα σας σχεδια!Κρατος,πατριδα δεν θα εχετε,οχλομαζα θα γινουμε,θα κανουμε και παιδια με πακιστανους για να λυθει και το δημογραφικο και γενικως θα περναμε υπεροχα!!γιουπιιιι!!ολεεεεεεε! Αίμα τιμή γιώτης γκαρνί!
Mohamed_Ali Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Οι ελλεηνιδες μονο για πακιστανους ειναι ετσι και αλλιως φατε τη πακιστανιλα στη μαπα και πειτε και ευχαριστω
groot Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ρε θελετε ιμαμη και βουρδουλιες..θα τους εχετε!Μην μου ανησυχειτε θα περασουν τα προοδευτικα σας σχεδια!Κρατος,πατριδα δεν θα εχετε,οχλομαζα θα γινουμε,θα κανουμε και παιδια με πακιστανους για να λυθει και το δημογραφικο και γενικως θα περναμε υπεροχα!!γιουπιιιι!!ολεεεεεεε! Μα οι Χ.Ο. λένε ότι πρέπει να γυρίζεις και το μάγουλο όταν σε χτυπάνε και να τους αγαπάς όλους... Αρνείσαι τις βασικές διδαχές του Jesus; 1
Mohamed_Ali Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αίμα τιμή γιώτης γκαρνί! Δε πα να φτιαξει κανα σουντζουκακι την ειδε και επαναστατρια απο το ινσομνια
akpe Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Κοίτα που από την αναγκαιότητα της βάπτισης φτάσαμε να μιλάμε για ιμάμηδες και βουρδουλιές. Η ανάγκη κάποιων για υπεραντιστάθμιση ξεπερνά τα όρια της λογικής. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ρε θελετε ιμαμη και βουρδουλιες..θα τους εχετε!Μην μου ανησυχειτε θα περασουν τα προοδευτικα σας σχεδια!Κρατος,πατριδα δεν θα εχετε,οχλομαζα θα γινουμε,θα κανουμε και παιδια με πακιστανους για να λυθει και το δημογραφικο και γενικως θα περναμε υπεροχα!!γιουπιιιι!!ολεεεεεεε! Εγώ δεν θέλω ούτε ιμάμη ούτε αρχιεπίσκοπο, γκέγκε; Για τα υπόλοιπα που γράφεις εδώ μέσα είναι πραγματικά εξοργιστική η αμορφωσιά σου και η "ηθική" σου
anwnymh29 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αίμα τιμή γιώτης γκαρνί! Και πολυ που αργησες..λεω δεν θα με πει ενας χρυσαυγιτισσα??Ειστε για γελια και για κλαματα μαζι.
Unabomber Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το ξερεις οτι το σεναριο σου δεν παιζει ουτε σε ταινια επιστημονικης φαντασιας? Οχι μονο δεν θελουν να ασπαστουν την Ορθοδοξια,αλλα απαιτουν και Τεμενος..ειπαμε θελετε ιμαμη οι προοδευτικοι και θα τον εχετε. Δεν εχει νοημα η συζητηση . Καλο απογευμα. Πατριαρχείο Αντιοχείας : Επικράτεια Συρία, Λίβανος, Ιράν, Ιράκ, Κουβέιτ, ΗΑΕ, Μπαχρέιν, Ομάν, Κατάρ, τμήμα της Τουρκίας, (παλαιότερα Κύπρος), ΗΠΑ, Καναδάς, Μεξικό, Κεντρική Αμερική, Νότια Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ωκεανία, Μεγάλη Βρετανία, Δυτική Ευρώπη https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF_%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82 Ολοκληρο Πατριαρχειο υπαρχει εκει κατω, και εσεις το κανετε θεμα για ενα Τεμενος. Καπου χανεται η λογικη πιστευω. 5
AtiX Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Κάτι λείπει... Κάτι λείπει... Κάτι λείπει... http://www.makeleio.gr/?p=338172
Προτεινόμενες αναρτήσεις