Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν θέλω ούτε ιμάμη ούτε αρχιεπίσκοπο, γκέγκε;

Για τα υπόλοιπα που γράφεις εδώ μέσα είναι πραγματικά εξοργιστική η αμορφωσιά σου και η "ηθική" σου

Όταν τα γράφω εγώ για την συγκεκριμένη, δεν τα ακούει κανείς.

Κάλιο αργά, παρά ποτέ, τελικά.

• Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ δεν θέλω ούτε ιμάμη ούτε αρχιεπίσκοπο, γκέγκε;

Για τα υπόλοιπα που γράφεις εδώ μέσα είναι πραγματικά εξοργιστική η αμορφωσιά σου και η "ηθική" σου

Την γνωριζεις απο καπου την ηθικη μου?Ποσο χυδαιοι μπορειτε να γινετε ακομα..για να δουμε.Μορφωμενε ανθρωπε.

Δημοσ.

Εχουν σχεση οι προσφυγες της Σμυρνης με τα κουμασια που σου κουβαλανε εδω? Ααα ενταξει!!Οτι πεις χεχεχε!

Λαθρομεταναστες κυριε παραπανω,οχι μεταναστες!! Μπαινουν λαθραια μη προσφυγες,τυχοδιωκτες λαθρομεταναστες απειλωντας τον κοινωνικο ιστο της χωρας και την εθνικη της υποσταση. Αφηστε τον Χριστιανισμο απ'εξω για να δικαιολογησετε την θολοκουλτουρα.

http://www.iospress.gr/ios2010/ios20100124.htm - Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΟΥ 1922

http://tvxs.gr/news/taksidia-sto-xrono/prosfyges-sti-metapolemiki-athina-i-afiksi-kai-i-antidrasi-ton-gigenon

Πρόσφυγες στη μεσοπολεμική Αθήνα: Η άφιξη και η αντίδραση των γηγενών

Δημοσ.

Την γνωριζεις απο καπου την ηθικη μου?Ποσο χυδαιοι μπορειτε να γινετε ακομα..για να δουμε.Μορφωμενε ανθρωπε.

Σου χρωσταγανε πολυ σκατο παντως και δεν ξερω γιατι παει το κουράδι συννεφο... σηκωσε μανικια και ξεκινα το κολυμπι. :/

Δημοσ.

Ευτυχως που μερικους σας εχουν παρει χαμπαρι και οι πετρες..βγηκε και ο γκαου να επιβεβαιωσει την ηθικη μου. Ειστε για λυπηση πραγματικα..πολλα κομπλεξ,να προσκυνατε το φορουμ που σας αφηνει τα ξεσπατε :) φιλακια..παω να παρω εναν φρεντο καπουτσινο  B)

Δημοσ.

Ευτυχως που μερικους σας εχουν παρει χαμπαρι και οι πετρες..βγηκε και ο γκαου να επιβεβαιωσει την ηθικη μου. Ειστε για λυπηση πραγματικα..πολλα κομπλεξ,να προσκυνατε το φορουμ που σας αφηνει τα ξεσπατε :) φιλακια..παω να παρω εναν φρεντο καπουτσινο  B)

Κανε και ενα μπάνιο πρωτα λεμε πηγε το σκατο συννεφο :-D

Δημοσ.

Και πολυ που αργησες..λεω δεν θα με πει ενας χρυσαυγιτισσα??Ειστε για γελια και για κλαματα μαζι.

Εγώ πάντως κλαίω από τα γέλια μ αυτά που διαβάζω. Είχα ξεχάσει πόσο ωραίο είναι το Μπλα Μπλα.

Δημοσ.

Η ηθική σου κρίνεται από την προθυμία σου να χαρακτηρίσεις χιλιάδες ανθρώπους βάσει της μισαλλόδοξης λογικής σου.

Σου έχω απευθύνει μια ερώτηση προηγουμένως αναφορικά με τέτοια τσουβαλιάσματα (πλαγίως τότε, άμεσα τώρα), ακόμα περιμένω απάντηση.

• Like 2
Δημοσ.

Σου χρωσταγανε πολυ σκατο παντως και δεν ξερω γιατι παει το κουράδι συννεφο... σηκωσε μανικια και ξεκινα το κολυμπι. :/

Κανε και ενα μπάνιο πρωτα λεμε πηγε το σκατο συννεφο :-D

Είσαι θεούλης!!!!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μα φαίνεται απο αυτά που λες.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευτυχως που μερικους σας εχουν παρει χαμπαρι και οι πετρες..βγηκε και ο γκαου να επιβεβαιωσει την ηθικη μου. Ειστε για λυπηση πραγματικα..πολλα κομπλεξ,να προσκυνατε το φορουμ που σας αφηνει τα ξεσπατε :) φιλακια..παω να παρω εναν φρεντο καπουτσινο B)

Στον οαεδ πήγες ή διάβαζες όλο το πρωί μακελειο.γρ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...