Προς το περιεχόμενο

Ulefone Future με bezel-less οθόνη 5.5 ιντσών, 8πυρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη και τιμή από $200


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το τελευταίο smartphone της κινεζικής Ulefone είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά, με την εταιρεία να προχωρά σε σημαντική έκπτωση για τους πρώτους που θα θελήσουν να το κάνουν δικό τους.

Το Ulefone Future διαθέτει έναν όμορφο σχεδιασμό που ξεχωρίζει για τη χρήση μετάλλου σχεδόν σε ολόκληρη την πίσω επιφάνεια, εκτός από δύο πλαστικές λωρίδες που χρησιμοποιούνται για την καλύτερη λήψη των ασύρματων σημάτων. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει, είναι η οθόνη των 5,5 ιντσών που όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, επεκτείνεται στην αριστερή και δεξιά πλευρά, καλύπτωντας το 75% της εμπρόσθιας όψης της συσκευής.

 

Στα πλάγια βρίσκονται τα πλήκτρα αυξομείωσης ήχου, το πλήκτρο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της συσκευής ενώ ακριβώς από κάτω σαν ξεχωριστό πλήκτρο υπάρχει ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Εσωτερικά το Ulefone Future διαθέτει το τελευταίο SoC της MediaTek, το Helio P10 με οκταπύρηνο επεξεργαστή, Mali-T860 GPU, 4GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνονται με την τοποθέτηση μιας microSD κάρτας.

 

Η κύρια κάμερα είναι κατασκευής Samsung, με αισθητήρα 16MP, διάφραγμα F/2.0 και υποστηρίζει την τεχνολογία ISOCELL. Μια δεύτερη κάμερα των 5MP βρίσκεται στο εμπρόσθιο μέρος και προορίζεται για selfies.

 

Η αυτονομία αναμένεται να κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα εξαιτίας των 3.000mAh, ενώ η συσκευή φορτίζεται μέσω της θύρας USB Type-C που βρίσκεται στο κάτω μέρος. Μάλιστα σύμφωνα με την εταιρεία, το Future υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και μπορεί να φορτίσει πλήρως από το 0 στο 100% σε μόλις 60 λεπτά.

 

Η τιμή του Ulefone Future έχει οριστεί στα $270 όμως η προσφορά της Ulefone αλλά και συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων, φέρνει την τιμή σε χαμηλότερα επίπεδα μόνο για όσους προχωρήσουν σε προπαραγγελία την 4η και 5η Μαίου. Συγκεκριμένα η τιμή της συσκευής κατεβαίνει στα $200 για περιορισμένο αριθμό συσκευών για όσους προχωρήσουν σε παραγγελία στις 4 Μαίου, και στα $240 για παραγγελίες που θα γίνουν στις 5 Μαίου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν σκόπευα να σπάσω το κινητό μου στα 2 ούτως ή άλλως :P

Χε χε,αν το ξεχάσεις στην τσέπη θα το κάνει το τζιν σου για σένα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω το Ulefone Power με τα 6000 mAh μπαταρια και ειναι τερας πολυ ποιοτικο κινητο και κατασκευαστικα και λειτουργικα.. Εταιριες σαν την Ulefone, Vernee, LeEco, Elephone και παει λεγοντας, (οι οχι και τοσο γνωστες στο ευρυ κοινο δηλαδη), κατασκευαζουν πλεον πολυ ποιοτικα κινητα κατι που το διαπιστωσα και μονος μου προφανως.. Παντως ενα site που με βοηθησε (και ειναι ο μονος λογος που το προτεινω) παρα πολυ στην επιλογη μου και εχει συγκρισεις σε ολες αυτες τις μαρκες ειναι το kimovil ειναι σαν τo skroutz των smartphone απο κινα..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χε χε,αν το ξεχάσεις στην τσέπη θα το κάνει το τζιν σου για σένα :P

Είναι όντως απίστευτη η ευκολία με την οποία δίπλωσε. Και δε με βολεύει να κουβαλάω τσαντάκι όχι τίποτα άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν τα Χριστούγεννα παρήγγειλα ένα Ulefone Paris για έναν ξάδερφό μου μέσω Banggood και το κινητάκι πετάει. Μαζί με τα μεταφορικά βγήκε κοντά στα 130 ευρώ και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κινητά των 600 ευρώ. Ίσως η μπαταρία του να είναι λίγο μικρή για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά μπορείς να αγοράσεις και μεγαλύτερη αν θέλεις ή να πας στο Power με την 6000άρα μπαταρία.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...