Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω καιρο να παω, τι θεωρείται καλη προσφορά πλεον στα γυμναστήρια;

Μου ηρθε ενα mail σημερα για 4μηνο 59ε και ενα αλλο mail για την ιδια αλυσιδα γυμναστηριων (ναι αυτη που εκαναν ουρες ενα βραδυ) απο το e-shop με 49ε το τετραμηνο.

Καπου στη γειτονια μου εβλεπα επισης 159ε το χρονο.

Λογικα θα παιξουν καλυτερες τιμες, ή βασιζονται στο οτι το καλοκαίρι υπάρχει παντα ζητηση;

Σκεφτομουν κυριως λιγο διαδρομο απο Ιουλιο, και μεχρι τοτε κανενα ΣΚ, με κατι πιο κοινωνικοποιημενο απο το απλο τρεξιμο (στη γειτονιά).

Παλιοτερα (πανε 12+ χρόνια) ειχα γραφτει σε ενα γυμναστηριο της γειτονιάς και πηγαινα για την πλακα μου, ειχα γνωρισει πολυ κοσμο και περναγαμε καλα. Τωρα με τις προσφορες, με φοβιζει λιγο τι κοσμο θα βρω.

Δημοσ.

Εγώ έδωσα €69 για ετήσιο. Ήταν προσφορά ημέρας.

Η κανονική ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριό μου είναι €99, αλλά συνέχεια παίζουν προσφορές, αρκεί να τις αντιληφθείς εγκαίρως.

Δημοσ.

Το κακο με αυτες τις προσφορες ειναι οτι θα πας και δεν θα σε προσεξει κανεις η γυμναστικη θελει ανθρωπο απο πανω ... εγω γυμναζομαι μονος μου πλεον με τοσα χρονια πυγμαχια στην πλατη κραβ μαγκα και γενικοτερα πολεμικες τεχνες.

Δημοσ.

Απο πάντα θεωρούσα οτι το να χτυπιέμαι στα σίδερα ήταν ανούσιο και βαρετό.

Έκανα αρκετά χρόνια krav-maga αλλά διέκοψα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Φέτος ξεκίνησα πάλι γυμναστήριο αλλά και αυτό μόνο και μόνο για τα ομαδικά προγράμματα, ειδικά αυτά που έχουν στοιχεία απο πολεμικές τέχνες. Μπορεί να μην είναι το ίδιο, αλλά τουλάχιστον ξεγελώ τον εαυτό μου και ψιλοαθλούμαι.

Δημοσ.

Επειδη εχω καιρο να παω, τι θεωρείται καλη προσφορά πλεον στα γυμναστήρια;

Μου ηρθε ενα mail σημερα για 4μηνο 59ε και ενα αλλο mail για την ιδια αλυσιδα γυμναστηριων (ναι αυτη που εκαναν ουρες ενα βραδυ) απο το e-shop με 49ε το τετραμηνο.

Καπου στη γειτονια μου εβλεπα επισης 159ε το χρονο.

Λογικα θα παιξουν καλυτερες τιμες, ή βασιζονται στο οτι το καλοκαίρι υπάρχει παντα ζητηση;

Σκεφτομουν κυριως λιγο διαδρομο απο Ιουλιο, και μεχρι τοτε κανενα ΣΚ, με κατι πιο κοινωνικοποιημενο απο το απλο τρεξιμο (στη γειτονιά).

Παλιοτερα (πανε 12+ χρόνια) ειχα γραφτει σε ενα γυμναστηριο της γειτονιάς και πηγαινα για την πλακα μου, ειχα γνωρισει πολυ κοσμο και περναγαμε καλα. Τωρα με τις προσφορες, με φοβιζει λιγο τι κοσμο θα βρω.

Το καλοκαιρι υπαρχει πτωση στον κοσμο,οποτε μην σου φαινεται περιεργο αν ειδικα τις πρωινες ωρες αν ειστε τρεις και ο κουκος.Δυσκολα θα βρεις καλυτερες τιμες...

Δημοσ.

Εγώ έδωσα €69 για ετήσιο. Ήταν προσφορά ημέρας.

Η κανονική ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριό μου είναι €99, αλλά συνέχεια παίζουν προσφορές, αρκεί να τις αντιληφθείς εγκαίρως.

Την ιδια προσφορα αγορασα και εγω. Τα χριστουγεννα . Ακομα δεν εχω πατησει..

• Like 2
Δημοσ.

Μου στέλνουν που και που μύνημα στο κινητό για εγγραφή με 59€ τον χρόνο με δώρο την εγγραφή η οχι με προθεσμία ημερομηνίας.Δεν εχω τσεκάρει που έχουν γυμναστήρια,αν είναι δηλαδή αλυσίδα η 1 συγκεκριμένο γυμναστήριο.

Δημοσ.

Απο πάντα θεωρούσα οτι το να χτυπιέμαι στα σίδερα ήταν ανούσιο και βαρετό.

Έκανα αρκετά χρόνια krav-maga αλλά διέκοψα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Φέτος ξεκίνησα πάλι γυμναστήριο αλλά και αυτό μόνο και μόνο για τα ομαδικά προγράμματα, ειδικά αυτά που έχουν στοιχεία απο πολεμικές τέχνες. Μπορεί να μην είναι το ίδιο, αλλά τουλάχιστον ξεγελώ τον εαυτό μου και ψιλοαθλούμαι.

Ωραιο το κραβ μαγκα εχει κατι ωραιες κινησουλες.

Δημοσ.

Μου στέλνουν που και που μύνημα στο κινητό για εγγραφή με 59€ τον χρόνο με δώρο την εγγραφή η οχι με προθεσμία ημερομηνίας.Δεν εχω τσεκάρει που έχουν γυμναστήρια,αν είναι δηλαδή αλυσίδα η 1 συγκεκριμένο γυμναστήριο.

Σε ποιο είναι 59€ για ένα χρόνο τώρα ; Το μόνο που είδα είναι το yava με τα χρήματα αυτά αλλά μέχρι 31/8/2016

Δημοσ.

Σε ποιο είναι 59€ για ένα χρόνο τώρα ; Το μόνο που είδα είναι το yava με τα χρήματα αυτά αλλά μέχρι 31/8/2016

Το συγκεκριμενο πλασαρεται κ 49ε απο το e-Shop και τη regroup. Αλλα κ εμενα μ ε προβληματισε

https://www.regroup.gr/default/388/deals/3278/yava-fitness-centers/?utm_source=eshopnl42016&utm_medium=eshopnl42016&utm_campaign=eshopnl42016

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο πλασαρεται κ 49ε απο το e-Shop και τη regroup. Αλλα κ εμενα μ ε προβληματισε

https://www.regroup.gr/default/388/deals/3278/yava-fitness-centers/?utm_source=eshopnl42016&utm_medium=eshopnl42016&utm_campaign=eshopnl42016

Απλά έδωσαν καλύτερη τιμή στο regroup.

Πάντως βγήκε και άλλη προσφορά στο yava. 79€ για συνδρομή έως 31/12/2016. Για ενεργοποίηση προθεσμία μέχρι 11/5/2016

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...