Quojaå Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Οι ερωτησεις παρακτω απευθυνονται για τα αστικα του οασθ στα πευκα.... πειτε τη γνωμη σας και αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω πχ δουλευει στον οασθ..??!! Ας απαντησει... γραψτε και για τις δικες σας περιοχες! ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ!.. 1) γιατι αφου τωρα η νεαπολη ειναι ιδια περιοχη με τα πευκα, το 25 λεω εγω τωρα δεν πηγαινει μεχρι την αγ, κυριακη για αναστροφη ή τερμα? Καθως και το τερμα του 25 ειναι στον δημο παυλου μελα.. (η αγ κυριακη δεν ξερω πραγματικα που ανηκει!!..χαχ) ή απλα να φτανει μεχρι ενα σημειο και μετα να παει και να κανει τερμα παλι στο ιδιο μερος -->τ.α. νεαπολης 2) ρε παιδια πολυ ωραια η ιδεα του 59 που ειναι τοπικο κυκλικο δρομολογιο αλλα ανα τοση ωρα???!... για αυτο μαλλον δεν χρησιμοποιειται τοσο.... 3) γιατι το 25 να μην λειτουργει σαν το 14α που κανει ενα κυκλακι και εξυπηρετει λιγο πιο πολυ εκεινο το μερος της πυλαιας που ανηκει στα κωνσταντινοπολιτικα? Μονο μεταβαση ειναι το 14α... 4) το 61 πχ που παει διασταυρωση χορτιατη-χορτιατη γιατι ειναι ανα 10 λεπτα τωρα??? ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ο πληθυσμος του χορτιατη ειναι ΠΟΛΥ μικροτερος των πευκων!!! 5) αν ειναι να καταργηθει το 25 και ολα τα λεωφορεια να συγχονευτουν στο 57 ωστε να ειναι ανα 7λεπτο... ή καποια παλι απο αυτα στο 59 6) το 57 να γινει εξπρες και να μην κανει στασεις στη νεαπολη ή να κανει επιλεγμενες σαν το 83 ή στη νεαπολη να παιρνει μονο για πανω και οταν κατεβαινει κεντρο να κατεβαζει μονο? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ..! καθε σχολιο δεκτο.. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2016 από Quojaå
Quojaå Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δεν έχει λογική αυτό που λες. Λιγο πιο αναλυτικα αν μπορεις?
testtesttest Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Γιατι δεν απευθυνεις τις παρατηρησεις σου στον καταλληλο φορεα; Ποιο το νοημα να το γραψεις εδω που ζητημα αν το 2% γνωριζει ποια ειναι ολα αυτα τα δρομολογια;
testtesttest Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 φοβηθηκα οτι αν ελεγα 0.002 θα μου την πεφτανε τα καρντασια γιατι εκπροσωπω το κρατος των αθηνων
kalogeros Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 0,002 Είσαι αλήτης, τεντυμπόις, παλιοχαρακτήρας, σάτυρος και εκπρόσωπος του κράτους των Αθηνών. Τα καρντάσια εδώ μέσα είμαστε τουλάχιστον το 105%. Αθήνα γ@μημένη, ο ΜΠΑΟΚ δεν πεθαίνει. Αναφορά, μπαν, ξύλο και πέταμα στην πυρά τέτοιο κούτσουρο που είσαι.
tsakonas Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 φοβηθηκα οτι αν ελεγα 0.002 θα μου την πεφτανε τα καρντασια γιατι εκπροσωπω το κρατος των αθηνων Το συγκεκριμενο δρομολογιο ειναι οντως ασημαντο.... Δε σημαινει ομως οτι το κατεστημενο της Αθηνας δεν υπαρχει Οπως και να χει, ΟΑΣΘ,ΟΑΣΘ, Γ#$#%ε ο Πειραιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα