Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα παιδια σκεφτομαι να βαλω ενα ραδιο στο αυτοκινητο και μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα  στο αμαζον http://www.amazon.com/Pioneer-AVH-280BT-Receiver-Display-Bluetooth/dp/B017LKV8W0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1462315527&sr=8-2&keywords=2+din&refinements=p_89%3APioneer οπου απο οτι καταλαβα πωλειτε απο την ιδια την Pioneer τι παιζει με το τελωνειο?? καθως η τιμη ειναι πολυ καλη! στο σκρουτζ εχει 292 αν καποιος γνωριζει και καποια καλυτερη λυση θα ημουν ευγνωμων!!

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αν προσθεσεις το προιον στο καλαθι σου και φτασεις στην τελικη σελιδα πριν να ολοκληρωσεις την παραγγελια σου προσθετει η Amazon το Import Fees Deposit που στην ουσια ειναι τα εξοδα εκτελωνισμου.

Αν θυμαμαι καλα με αυτα εισαι καλυμμενος στο θεμα τελωνειου αλλα αυτο μπορεις να το επιβεβαιωσεις μιλωντας με το (εξαιρετικο) chat της Amazon.

• Like 1
Δημοσ.

φιλε ευχαριστω για την απαντηση το προσπαθησα τελικα η τιμη παει στα 230 με εξοδα αποστολης 22 και τελωνειο 42 περιπου,αν κανεις μπορει να μου προτεινει καποια οθονη παρομοια

Δημοσ.

δηλαδη δεν συμφερει η αγορα απο αμερικη παιδια αν μπορει κανεις να μου προτεινει ενα ραδιο 2 din με οθονη αφης δεν με ενδιαφερει να εχει dvd player το μονο που θελω ειναι να εχει usb και να μπορω να του βαλω καμερα ας ειναι και απο αμαζον ευρωπαικο!!!

Δημοσ.

Αυτό το έχω εγώ 1,5 χρόνο τώρα

http://www.amazon.de/Sony-XAV-65-Moniceiver-iPhone-Control-Piano-Black/dp/B00HD2T1NU

Τότε το πουλούσε το ίδιο το amazon και μου κόστισε 207 ευρώ (μαζί με τα ταχυδρομικά) και άλλα 20 η τοποθέτηση.

Έχει usb και συνδέεται με κάμερα όπως θέλεις.

Βασικό 2 din είναι αλλά με έχει βολέψει γιατί πέρασα κάτι παιδικά μέσα για να βλέπουν τα παιδιά και να έχω την ησυχία μου.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε μου για την προταση,τελικα βρηκα αυτο Link.png Site: link  λειτουργει μια χαρα εψαξα για το τηλεκοντολ του αλλα δεν μπορω να το βρω στο ebay η αλλου τι παιζει με την felix και δεν πολυκυκλοφορει??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...