diasdo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλησπέρα Δεν είμαι σίγουρος ότι εδώ είναι σωστό θέμα να το ποστάρω αλλα είναι μπλα μπλα οποτε στο θέμα μας ψάχνω σπίτι για σαντορίνη για σεζόν έχοντας βρει δουλειά αλλα δεν βρίσκω σπίτι αν υπάρχει κάποιος που να έχει η να ξέρει κάποιον παρακαλώ ένα μήνυμα ξέρω ότι είναι κάπως δύσκολο αλλα ποτε δεν ξέρεις είναι πολύ κρίμα να χάσεις δουλειά γιατί δεν βρίσκεις σπίτι..Ευχάριστο πολύ
Backpacker Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ελπίζω να παίρνεις καλά λεφτά στην δουλειά που βρήκες γιατί νοικι για δωματιο καλοκαίρι στην σαντορίνη ειναι φαρμακείο.
diasdo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το ξέρω φιλε μου όντως είναι φαρμακείο ζητάνε 600+ euro για 20tm τον μηνα και ακόμα και να μην τα πάρουν δεν τα δίνουν λιγότερο και ας μείνουν ξενοίκιαστα γιαυτο δεν πάμε μπροστά σαν λαός!!
AntiCambeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δηλαδή για πόσα τον μήνα θα πας να δουλέψεις;7 ημέρες την εβδομάδα;
diasdo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Τα λεφτά δεν είναι τόσο καλά αλλα είμαι ok με αυτό θα είναι κάπου στα 700 τον μηνα ανάλογα την δουλειά μπορεί και 7 μέρες αλλα τις πληρώνομαι extra οποτε είμαι ok κοιτάω κάτι σε δωμάτιο κάπου στα 200-έως 300 max υπάρχουν αλλα δύσκολο εάν βρεθεί κάτι πιο μεγάλο υπάρχει άτομο που είναι είδη εκεί οποτε συγκατοικούμε αλλα δεν βρίσκω με τίποτα είπα να δοκιμάσω και στο insomnia άλλωστε τόσος κόσμος υπάρχει
AntiCambeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Δηλαδή θα δουλεύεις 7 ημέρες την εβδομάδα,πιθανότατα 12ωρο και θα σου δίνει μόνο 700€ τον μήνα χωρίς να σου παρέχει στέγη;Ψάχνει σκλάβους ο τύπος; Καταρχήν τα 700€ για 7 ημέρες δουλειά είναι λίγα ακόμα και για 8ωρο για αυτήν την δουλειά.Αν απο αυτά δίνεις για ενοίκιο τα 200-300 τι θα μείνει; Θα σου βγεί το λάδι,υποτίθεται οτι πας σε αυτές τις δουλειές για κανα τρίμηνο για καλά χρήματα.Να πεις οτι θα σου δίνει 1000-1200€... Επεξ/σία 4 Μαΐου 2016 από AntiCambeR 2
Backpacker Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μισθό 700 ευρώ τον μήνα για δουλειά σεζόν σε νησί στην οποία δεν σου παρέχεται δωρεάν στεγη? Αν δεν είναι δουλειά σε κάνα μπιτσομπαρο και συ κανας 20χρονος πιτσιρικας που θελει να παει για τις εμπειριες και τα γκομενακια τοτε κατσε σπιτι σου καλυτερα. θα τελειωσει η σεζον και τα λεφτά που θα χεις στην ακρη δεν θα φτανουν για εισιτήριο επιστροφής. ΥΓ 200-250 ευρώ τον μήνα στην Σαντορίνη δεν νοικιάζουν ούτε ξαπλώστρα. Κυριολεκτικά όμως. Απο μια ξαπλωστρα βγάζουν πολύ περισσότερα από 200-300 ευρώ τον μηνα. 7
diasdo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Όντως είμαι πιτσιρικάς και το κάνω για δουλειά-διακοπές εννοείτε πως νοικιάζουν δωμάτια με 200-300 euro έχω μιλήσει με ανθρώπους που τα δίναν τόσο αλλα τα έχουν νοικιάσει δεν ενδιαφέρομαι να γυρίσω με λεφτά πίσω εννοείτε αυτο..
Tigran Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εγώ για τόσες ώρες δουλειάς έχω ακούσει κοντά στο χιλιάρικο με μία τυπική στέγη. Θεωρώ γελοίο το ποσό. Ειδικά για Σαντορινη που είναι πανάκριβη! Μην ξεχνάς το κόστος διαβίωσης
Mau-Maus Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ζητάς να βρεις με 200 το μήνα δηλαδή με 6 ευρώ την μέρα στην Σαντορίνη τουριστική περίοδο ε? το άλλο με τον τοτο το ξέρεις? με αυτά τα λεφτά οχι 20 τετραγωνικά δεν βρίσκεις, αλλα ούτε κρεβάτι σε τρώγλη με άλλους 20 μαζί .. 2
AntiCambeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Με τόση κούραση που θα έχεις θα ξεραίνεσαι στον ύπνο,δεν θα κάνεις διακοπές.Βασικά σε τι θα δουλεύεις,σερβιτόρος; Με 200-300€ δεν θα βρείς σπίτι. Οτι βγάζεις θα τα τρώς,παίζει να μην σου φτάνουν κιόλας.Ψάξε βρες δουλειά στον τόπο που είσαι,αν βρείς θα είναι λιγότερο χειρότερα. ΥΓ:Μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει εκμετάλλευση. 1
Backpacker Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Όντως είμαι πιτσιρικάς και το κάνω για δουλειά-διακοπές εννοείτε πως νοικιάζουν δωμάτια με 200-300 euro έχω μιλήσει με ανθρώπους που τα δίναν τόσο αλλα τα έχουν νοικιάσει δεν ενδιαφέρομαι να γυρίσω με λεφτά πίσω εννοείτε αυτο.. Φίλε μου υπάρχουν για σεζόν δουλειές με πολύ καλύτερα λεφτά. Δεν είπαμε να πας και σε κάνα Ναμμος στην Μύκονο που καθαρίζουν 3-5χιλ τον μήνα οι σερβιτόροι και οι μπαρμεν αλλά κάνα 900-1000 ευρώ τον μήνα καθαρά (με πληρωμένη στέγη δηλαδή) βρίσκεις σχετικά εύκολα. Με τα λεφτά που σου είπαν είναι πραγματικά εκμετάλλευση. Μιλάμε για δουλειές χωρίς ρεπό και ουσιαστικά χωρίς ωράριο. (μην περιμένεις να δουλεύεις 8ωρο). Ακόμα και οι ανατολικοευρωπαίοι οι πρακτικάριοι που παίρνουν τα ξενοδοχεία περισσότερα παίρνουν αν βάλεις οτι αυτοί έχουν δωρεάν στέγη και φαΐ στα ξενοδοχεία που δουλεύουν. Σπίτι στην Σαντορίνη δεν βρίσκεις με τα λεφτά που λες...φαΐ επειδή θα είσαι πτώμα στην δουλειά και φυσικά κουζίνα το δωματιάκι που θα βρεις δεν θα έχει θα αναγκάζεσαι να τρως απ'εξω άρα θα μπαίνεις και μέσα οικονομικά. 700 ευρώ τον μήνα χωρίς στέγη για Σαντορίνη δεν είναι δουλειά είναι κοροϊδία. Αν υπήρχαν σε νησιά όπως η Σαντορίνη δωμάτια με 200-300 ευρώ τον μήνα για καλοκαίρι τότε όλοι ακόμα και οι άνεργοι διακοπές για 1 μήνα σε νησάρες θα πήγαιναν.
diasdo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν μιλάτε χωρίς να ξέρετε σου λέω πως έχω βρει σπίτι με 300 euro και νοικιάστηκαν μέχρι και 200 euro βρήκα ένα δωμάτιο μικρό αλλα κοιτάω πολύ αργά και τα πιο πολλά νοικιάστηκαν και μείνανε αυτά με τα 600 euro που λέτε η δουλειά είναι 8 ώρες με ένσημα και φαγητό κυριακές γιορτές αργίες extra από τα 700! εννοείτε πως υπάρχουν δουλειές και με 1000 αλλα εγώ δεν ζήτησα να μου πείτε την γνώμη αν είναι καλή η όχι ζήτησα αν κάποιος ξέρει κάποιο σπίτι να νοικιάζετε η κάποιον γνωστό ελπίζω να μην προσβάλω κανέναν σας με αυτά που γράφω παραπάνω.. 1
4saken Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Τι σημασια εχει αν υπαρχουν με 200,300 η 50?πλεον δεν υπαρχουν!Ρωτα το μελλοντικο σου αφεντικο, ισως μπορει να σε βολεψει σε κανα δικο του δωματιο με 600-700 ευρω τον μηνα. ΥΓ:Πως λεγεται αυτος που δουλευει μονο για φαγητο και στεγη? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ΥΓ:Πως λεγεται αυτος που δουλευει μονο για φαγητο και στεγη? Django
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα