paylidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 δες καπου πιο απομερα π.χ. σε κανενα χωριό... Μονο εκει θα βρεις καπως φθηνότερα... θα χρειαστείς ωστόσο μεταφορικό μεσο! Τα λεφτα που λες παντως ειναι πολύ λιγα για σαντορίνη... Εδω οι ξαπλωστρες δινουν 50€ μεροκαματο σε μια μετρια παραλια (11ωρο)... 1
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις σπίτι...είναι και αργά ήδη! Μόνο αν κατέβεις στο νησί και πας πόρτα πόρτα έχεις μια πιθανότητα...από αγγελίες κλπ δεν.
AntiCambeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Να μας έλεγες απο την αρχή οτι η δουλειά είναι 8ωρο με ένσημα,θα ήταν καλά.Εμείς λέγαμε να μην πιαστείς κορόϊδο και για αυτό τα γράφαμε,δεν εϊχαμε σκοπό να το παίξουμε έξυπνοι,δουλεύουμε 15+ χρόνια και γνωρίζουμε κάποια πράγματα. Αν είναι μάγκας ο εργοδότης σου,να σου βρεί αυτός σπίτι φθηνό.
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μισθό 700 ευρώ τον μήνα για δουλειά σεζόν σε νησί στην οποία δεν σου παρέχεται δωρεάν στεγη? Αν δεν είναι δουλειά σε κάνα μπιτσομπαρο και συ κανας 20χρονος πιτσιρικας που θελει να παει για τις εμπειριες και τα γκομενακια τοτε κατσε σπιτι σου καλυτερα. θα τελειωσει η σεζον και τα λεφτά που θα χεις στην ακρη δεν θα φτανουν για εισιτήριο επιστροφής. ΥΓ 200-250 ευρώ τον μήνα στην Σαντορίνη δεν νοικιάζουν ούτε ξαπλώστρα. Κυριολεκτικά όμως. Απο μια ξαπλωστρα βγάζουν πολύ περισσότερα από 200-300 ευρώ τον μηνα. Φίλε μου υπάρχουν για σεζόν δουλειές με πολύ καλύτερα λεφτά. Δεν είπαμε να πας και σε κάνα Ναμμος στην Μύκονο που καθαρίζουν 3-5χιλ τον μήνα οι σερβιτόροι και οι μπαρμεν αλλά κάνα 900-1000 ευρώ τον μήνα καθαρά (με πληρωμένη στέγη δηλαδή) βρίσκεις σχετικά εύκολα. Με τα λεφτά που σου είπαν είναι πραγματικά εκμετάλλευση. Μιλάμε για δουλειές χωρίς ρεπό και ουσιαστικά χωρίς ωράριο. (μην περιμένεις να δουλεύεις 8ωρο). Ακόμα και οι ανατολικοευρωπαίοι οι πρακτικάριοι που παίρνουν τα ξενοδοχεία περισσότερα παίρνουν αν βάλεις οτι αυτοί έχουν δωρεάν στέγη και φαΐ στα ξενοδοχεία που δουλεύουν. Σπίτι στην Σαντορίνη δεν βρίσκεις με τα λεφτά που λες...φαΐ επειδή θα είσαι πτώμα στην δουλειά και φυσικά κουζίνα το δωματιάκι που θα βρεις δεν θα έχει θα αναγκάζεσαι να τρως απ'εξω άρα θα μπαίνεις και μέσα οικονομικά. 700 ευρώ τον μήνα χωρίς στέγη για Σαντορίνη δεν είναι δουλειά είναι κοροϊδία. Αν υπήρχαν σε νησιά όπως η Σαντορίνη δωμάτια με 200-300 ευρώ τον μήνα για καλοκαίρι τότε όλοι ακόμα και οι άνεργοι διακοπές για 1 μήνα σε νησάρες θα πήγαιναν. Υπάρχουν σπίτια με 200-300€, απλά είναι πολύ δύσκολο να έχει μείνει κάποιο πλέον! Εγώ για τόσες ώρες δουλειάς έχω ακούσει κοντά στο χιλιάρικο με μία τυπική στέγη. Θεωρώ γελοίο το ποσό. Ειδικά για Σαντορινη που είναι πανάκριβη! Μην ξεχνάς το κόστος διαβίωσης Ψιλομύθος είναι αυτό, νορμάλ είναι.
skiabox Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Να υποθέσω ότι η ανθεκτικότητα των τιμών των ακινήτων σε σχέση με τους μισθούς οφείλεται στο μαύρο χρήμα; 1
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Να υποθέσω ότι η ανθεκτικότητα των τιμών των ακινήτων σε σχέση με τους μισθούς οφείλεται στο μαύρο χρήμα; Όχι, στη μεγάλη ζήτηση και στη χαμηλή προσφορά! 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 TP(topic starter).. ΣΟΥ μεταφερω ακριβως οτι μου ειπε η αδερφη μου καθοτι δουλεψε Σαντορινη για ενα καλοκαιρι και πηγα και γω!!(ωραια περασα,πολυς κοσμος της ποπης!) -ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ (η αδερφη μου δλδ) ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΕΠΕΡΝΑ 1000+ΤΙΠΣ -ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ -ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ(ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΜΟΝΗ) -ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ -ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΟΠΩΣ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ -ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ -ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ ΒΡΕΙ ΑΚΡΙΒΟ ΣΠΙΤΙ -ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΞΑΝΑΛΕΩ!! αυτα!! 2
diasdo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις σπίτι...είναι και αργά ήδη! Μόνο αν κατέβεις στο νησί και πας πόρτα πόρτα έχεις μια πιθανότητα...από αγγελίες κλπ δεν. Όντως είναι πολύ αργά για αυτό μπήκα και εδώ μήπως και υπάρχει κάποιος με κάποιον γνωστό! ωστόσο έχω φίλους που είναι από εκεί και ψάχνουν και βρήκα σπίτι εκεί που θέλω με 270 τον μηνα!! και δεν έχει θέμα για δεύτερο άτομο και στα λεφτά αυτά είναι και νερό ρεύμα και περιμένω το ok για να κατεβω αλλα μπορεί να μου ρίξει άκυρο και αυτός έχω είδη φάει 2 που τα είχα σχεδόν σίγουρα οποτε αναμένουμε ! Να υποθέσω ότι η ανθεκτικότητα των τιμών των ακινήτων σε σχέση με τους μισθούς οφείλεται στο μαύρο χρήμα; Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και χτυπάνε στην ανάγκη κλασικά. τρύπες και ζητάνε 500 e στην χειρότερη 2
bedazzled Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Όχι, στη μεγάλη ζήτηση και στη χαμηλή προσφορά! Το ένα (μεγάλη ζήτηση) δεν αναιρεί το άλλο (μαύρο χρήμα).
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Όντως είναι πολύ αργά για αυτό μπήκα και εδώ μήπως και υπάρχει κάποιος με κάποιον γνωστό! ωστόσο έχω φίλους που είναι από εκεί και ψάχνουν και βρήκα σπίτι εκεί που θέλω με 270 τον μηνα!! και δεν έχει θέμα για δεύτερο άτομο και στα λεφτά αυτά είναι και νερό ρεύμα και περιμένω το ok για να κατεβω αλλα μπορεί να μου ρίξει άκυρο και αυτός έχω είδη φάει 2 που τα είχα σχεδόν σίγουρα οποτε αναμένουμε ! Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και χτυπάνε στην ανάγκη κλασικά. τρύπες και ζητάνε 500 e στην χειρότερη Αν κάτσει το σπίτι πάντως κατέβα στο νησί και δουλειά βρίσκεις και καλύτερη. Το ένα (μεγάλη ζήτηση) δεν αναιρεί το άλλο (μαύρο χρήμα). Κυρίως εκεί οφείλεται, από 'κει και πέρα μαύρο χρήμα σχεδόν παντού υπάρχει. Έτσι και στη Σαντορίνη, σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα