logokrimenos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Θέλει ένας γνωστός μου να αγοράσει ένα domain και να πάρει και email. Το domain θέλει να είναι κατάληξη .org αρχικά απο ποιο site θα προτείνατε να το αγοράσουμε? Θέλει κυρίως για τα email στην αρχή, να υπάρχει το [email protected] για να μπορεί να το χρησιμοποιήσει για κάποιες παραγγελίες μέχρι να γίνει το κανονικό site. Να μην δίνει το gmail του ας πουμε. Μπορώ να κάνω ένα blog και να βάλω μόνο μια εικόνα underconstruction και να το συνδέσω με το domain? Είναι κάτι απλό? (γενικά έχω ασχοληθεί με blogspot και είχα φτιάξει και ένα ψευτο δικό μου template με το artisteer) H γενική ιδέα είναι γιατι μπορεί να τα μπερδεψα. Αγορά domain και email .org (απο που?) Θα μου παρέχει απο την αρχή μια πλατφόρμα για το email? Επόμενο, δημιουργία μιας σελίδας under construction (είναι εφικτό να γίνει μεσω blogspot μέχρι να βρεί άτομο για την δημιουργία του site)
Kostasspil Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το 2ο που ζητας αν στησεις το site σε wordpress, γινεται με plugin. 1
hliastsek Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εγω πάντως προτείνω ehost.com, άριστη εξυπηρέτηση, πολυ καλες τιμες και με την αγορα του χώρου σου δίνει δώρο το domain name. Δεν γνωριζω αν υπαρχει υπηρεσία που σου προσφέρει μονο email.
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 @ts Θα σου δώσω μια αλλη οπτική για να σε βοηθήσω. Χρειάζεσαι ένα domain Χρειάζεσαι hosting που να υποστηρίζει pop3/smtp email accountS Το πρώτο πρέπει να το νοικιάσεις και να πληρώνεις κάπου 10Ε /έτος. Αν θες τιμολόγιο, αγοράζεις απο Ελλάδα (ενδεικτικά tophost dnhost κλπ). Αυτο θα το κάνεις εσύ (ο φίλος σου). Μην σας πει εταιρεία οτι θα το κάνουμε για εσάς, γιατί πολλές εταιρείες το βγάζουν στο όνομα τους και αν τα τσουγκρίσετε δε θα σας το δίνει να πάτε αλλου. Κάτι ακομα. Από τώρα να κλείσετε και αλλα domains που θα κλείσετε στο μέλλον (π.χ. gr ή com). Πακέτο ακόμα κι αν δεν τα χρησιμοποιείτε Το δευτερο πάλι το νοικιάζεις και αναλογα με τις αναγκες σου μπορεί να το έχεις δωρεάν, έως +100ε/μήνα. Αν θες τιμολογιο, πάλι αγοράζεις απο Ελλάδα. Το hosting μπορείς να το αλλάξεις πολύ ευκολα (γιατί οι επισκέπτες σου θα ερχονται με το domain) οποτε μην αγχωθείς να δεις από τώρα τις αναγκες σου για το 2019. Το hosting θα εχεις και email/smtp accounts της μορφής που θες. Αφου κλείσεις το hosting, λες στο dns ΠΟΥ ειναι το hosting οποτε ολο το traffic (σελίδες και email) πάνε εκεί. Όσο για τη σελίδα υπο κατασκευή δε χρειάζεται να στήσεις ολοκληρο blogspot/wordpress για μια σελιδα υπο κατασκευη. Αυτό γιατί θα πρέπει να στήσεις database/ρυθμίσεις/κλπ. Τι θα έκανα εγω. Θα έπαιρνα domain από ελληνική εταιρεία (org και gr) Θα έβρισκα κάποιο δωρεαν hosting του εξωτερικου με τις βασικές υπηρεσίες και θα εκανα λογαριασμο. Σύνδεση του dns με το hosting Δημιουργία και ρυθμιση των emails Απλή σελίδα υπο κατασκευή ή έστω κάτι πιο όμορφο αλλά πάλι σε html και σήκωμα στο site Εγω πάντως προτείνω ehost.com, άριστη εξυπηρέτηση, πολυ καλες τιμες και με την αγορα του χώρου σου δίνει δώρο το domain name. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ δωρεαν domain με το hosting. Αν μεθαυριο η ehost ανεβάσει τις τιμές hosting στο θεό, θα τους κρατά ομήρους γιατί θα εχουν το domain. Ακόμα κι αν αγοράσει doamin από το ehost να το κάνει σαν ξεχωριστη αγορα Δεν γνωριζω αν υπαρχει υπηρεσία που σου προσφέρει μονο email. Το hosting συμπεριλαμβάνει το email γιατί όλα περνάνε από το dns
hliastsek Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Κοιτα, εχεις δικιο και ουτε εχω την εμπειρια που μαλλον εχεις Αλλα εδω και σχεδον μισο χρόνο που το χρησιμοποιώ οι τιμες δεν εχουν ανεβεί ουτε 1 cent. Στα θετικα ειναι οτι σου δίνει απεριόριστο χώρο. ΥΓ Ελπιζω να μην επαληθευτείς, οτι οι τιμες θα ανέβουν γιατι την κάτσαμε
logokrimenos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αν επιλέξω να πάρω το domain απο papaki.gr θα βολεύει να χρησιμοποιήσω το free web hosting που δίνουν για τον πρώτο καιρό που θα είναι under construction? https://www.papaki.gr/web-hosting.htm
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Κοιτα, εχεις δικιο και ουτε εχω την εμπειρια που μαλλον εχεις Αλλα εδω και σχεδον μισο χρόνο που το χρησιμοποιώ οι τιμες δεν εχουν ανεβεί ουτε 1 cent. Στα θετικα ειναι οτι σου δίνει απεριόριστο χώρο. ΥΓ Ελπιζω να μην επαληθευτείς, οτι οι τιμες θα ανέβουν γιατι την κάτσαμε Έχουν γίνει πολλά αναλογα κόλπα στο παρελθόν. Θα σου πω και το αλλο που εχει γίνει. Εταιρεία ΕΚΛΕΙΣΕ και "στο χαντάκι" έπεσαν και ολα τα domains που είχε. Εστω οτι εσύ εχεις ένα domain που με τον καιρό μαζευει κόσμο και κοσμάκη και είσαι χαρουμενος που ο χρόνος σου αρχισε να αποδίδει ... και ξαφνικά κλείνει η εταιρεία και πάιρνει μαζί hosting και DOMAIN και δεν μπορείς να πάρεις τιποτα πίσω. Τι μπορείς να κάνεις; Τιποτα. Τι θα εχεις στα χέρια σου; Τιποτα Αν επιλέξω να πάρω το domain απο papaki.gr θα βολεύει να χρησιμοποιήσω το free web hosting που δίνουν για τον πρώτο καιρό που θα είναι under construction? https://www.papaki.gr/web-hosting.htm?gclid=CjwKEAjwu6a5BRC53sW0w9677RcSJABoFn4seU7xKakUGylv_oln7ko9gWd7fPzeBwA6xTyOg5jHPhoCIgLw_wcB Ναι αν τα αποθηκευμένα emails (εισερχόμενα και εξερχόμενα) στο server δεν ξεπεράσουν τα 40ΜΒ.
logokrimenos Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Επανέρχομαι, έχω φτιάξει μια απλή σελίδα με ένα απαλό background, εικόνα under construction και απο κάτω contanct info και το mail, που όταν πατάς σε πετάει στο outlook. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι, υπάρχει περίπτωση να βρω online κώδικα html για contact form και να το βάλω να μπορούν να στείλουν μέσω της σελίδας mail? (σε φάση να μην χάσουμε κάποιον που βαριέται να μπέι στο gmail/yahoo του να στείλει mail και να το κάνει εκείνη την στιγμή) *Κάτι τέτοιο απο έναν άσχετο όπως εγώ μπορεί να γίνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα