Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα καλό παλμικό τριβείο γενικής χρήσης. Δηλαδή θα δουλέψει σε ξύλο, μέταλλο, τοίχο, ενώ θα κάνει τόσο λεπτομερείς δουλειές (π.χ. γωνιές σε πατζούρια) όσο και πιο χοντροδουλειές (π.χ. τρίψιμο στόκου σε τοίχο).

Από τα χέρια μου έχουν περάσει τα PARKSIDE PHS 160 (Lidl - μας άφησε χρόνους) και BOSCH PRIO (κι αυτό μας άφησε).

Budget έως 150€. Σκέφτομαι για Bosch GSS 140 A. Μου αρέσει που παίρνει εύκολα ρολό με σκρατς - χωρίς πολλά πολλά - και είναι και μικρό.

Υπόψιν ότι κοιτάω μόνο σε καλές μάρκες πλέον (Bosch Μπλε, Makita, DeWalt, κλπ) - όχι τις φτηνότερες. Θέλω εργαλείο που δε θα με κανει να ψάχνω άλλο μετά από 3 χρόνια...

Δημοσ.

Λίγα σε κάθε περίπτωση. Το μηχάνημα θα 'ναι για επισκευές & συντηρήσεις, οπότε θέλω να μπορεί να ανταπεξέλθει στα πάντα. Αν το 'παιρνα κυρίως για τοίχο θα κοίταζα σε τηλεσκοπικό λογικά.

Δημοσ.

Να ξερεις οτι τα γυαλοχαρτα με σκρατς εχουν διπλη και τριπλη τιμη απο τα απλα, κατα τα αλλα παρε οποιο σου κάθετε καλα στο χερι

Δημοσ.

Μέχρι τώρα έπαιρνα ρολό με σκρατς και το έκοβα στο σχήμα του τριβείου μου, διότι δεν είχαν κάποιον άλλο τρόπο στερέωσης.Αυτό που ζαχαρώνω τώρα έχει και μεταλλικά ελάσματα που κρατάνε "απλά" γυαλόχαρτα - αλλά και σκρατς.

img10.jpg

Δημοσ.

εγώ έχω το DREMEL Multi-Max αλλα δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα , το eshop το βγαζει σιγνα στις προσφορές (μισή τιμή)

Δημοσ.

Αυτό είναι πολυεργαλείο, όχι τριβείο. Δε μας κάνει. Και είναι και εκτός budget. :P

Δημοσ.

Αυτό είναι πολυεργαλείο, όχι τριβείο. Δε μας κάνει. Και είναι και εκτός budget. :P

γιαυτό είπα οταν ειναι σε έκπτωση που κανει κανα 80αρι ,αλλα ναι  δεν καλύπτει μεγάλες επιφάνειες

Δημοσ.

Πάντως απ' όσο ξέρω (τουλάχιστον από 2-3 που έχουν περάσει απ' τα χέρια μου) αυτά τα "γενικής χρήσης" για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, αναφέρουν συνήθως ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε τρίψιμο τοίχου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...