johnmegarythmos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Έκανα μια αναζήτηση στο google και μου βρήκε τον λογαριασμό μου στο twitter και φρίκαρα που πάτησα στο google και μου έβαλε όλες τις φωτογραφίες προφίλ που είχα βάλει, τι μπορώ να κάνω? Για να μην φαίνονται ?
soteras Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Βάλε και το όνομα που έχεις εδώ και θα φρικαρεις πιο πολυ θα βρεις τα παντα που εχεις σχολιασει το νετ ετσι είναι 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αν δεν θελεις να φρικάρεις να μην ανεβαζεις φωτο ή να ανεβάζεις αυτες που δεν σε φρικάρουν 1
johnmegarythmos Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 δεν ζητησα τυπου τετοια σχολια .. ζητησα μια βοηθεια .. οτι γραφετε ηδη το γνωριζω.. παντως στο facebook υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλεις απο το google περιμενα να υπαρχει κατι τετοιο και στο twitter.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 δεν ζητησα τυπου τετοια σχολια .. ζητησα μια βοηθεια .. οτι γραφετε ηδη το γνωριζω.. παντως στο facebook υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλεις απο το google περιμενα να υπαρχει κατι τετοιο και στο twitter.Μπορείς να κάνεις removal request από τη Google.
johnmegarythmos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ευχαριστω πολυ εκανα το αιτημα για removal , εχει 3 επιλογες 1) Ο κάτοχος του ιστότοπου έχει καταργήσει τη σελίδα ή την έχει αποκλείσει από μηχανές αναζήτησης. και επιλεγεις το << αποκρυψτε προσωρινα την σελιδα απο τα αποτελεσματα αναζητησης και καταργήστε την απο την κρυψη μνημη >>/. 2) Το περιεχόμενο σελίδας έχει αλλάξει ή έχει αποκλειστεί από τη μεταετικέτα noarchive και επιλεγεις το << καταργηση σελιδας μονο απο την προσωρινη μνημη >> . 3) Για να αποκλείσετε οριστικά την εμφάνιση μιας σελίδας από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google: Καταργήστε τη σελίδα από τον ιστότοπό σας, προστατεύστε με κωδικό πρόσβασης τη σελίδα ή προσθέστε μια ετικέτα NOINDEX στη σελίδα και επιτρέψτε την ανίχνευσή της από το Googlebot και επιλεγεις << προσωρινη αποκρυψη καταλογου >> . Εγω επελεξα το πρωτο σωστα εκανα; και θα αποκρυψει μονο για 90 ημερες ; και μετα θα ξανα εμφανιζεται; επισης οσες φωτογραφιες προφιλ που εχει κρατησει παλια επειδη ειναι στην προσωρινη μνημη θα διαγραφουνε; και θα μενει μονο η φωτογραφια του προφιλ μου; . Επισης στο 3) αυτο με την ετικετα και το noindex σημαινει οτι δεν μπαινει στην ανιχνευση του google; τι ακριβως ειναι; .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα