Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεί να είναι και έτσι όμως σίγουρα όταν αλλάζει συνέχεια τόπο κατοικίας περνάει ένα διάστημα μέχρι να εγκλημστιστεις/προσαρμοστείς στο νέο περιβάλλον ,να φτιάξεις νέους φίλους κτλπ κτλπ...και σε αυτό το διάστημα αφαιρεισαι από τα διαβασματα (ή έστω είναι δύσκολο να συγκεντρωθεις στο διάβασμα όσο άμα δεν μετακομιζες συνέχεια)

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

για να βγαλεις μεσο ορο κατω απο 9.5 (και αρα να μεινεις) δεν αρκει να "αφαιρεθεις απο τα διαβασματα", αλλα να εχεις παρει χρονιο διαζυγιο απο αυτα.

Δημοσ.

μπορεί να είναι όπως τα λες (μ'αρεσε το λογοπαίγνιο με το διαζύγιο)

όμως επειδή ο άλλος είπε "για να μείνεις στο λύκειο πρέπει να είσαι ΣΤΟΚΟΣ" και δε μ'αρεσε για αυτό το είπα,δεν δικαιολογω τη λούφα απλά υποστηρίζω πως μπορεί να υπάρχουν σημαντικοί/σοβαροί λόγοι που κάποιος δε διαβάζει...

Άμα μείνεις σε μαθήματα στο λύκειο, είσαι στόκος.

αυτό δηλαδή...

Δημοσ.

μπορεί να είναι όπως τα λες (μ'αρεσε το λογοπαίγνιο με το διαζύγιο)

όμως επειδή ο άλλος είπε "για να μείνεις στο λύκειο πρέπει να είσαι ΣΤΟΚΟΣ" και δε μ'αρεσε για αυτό το είπα,δεν δικαιολογω τη λούφα απλά υποστηρίζω πως μπορεί να υπάρχουν σημαντικοί/σοβαροί λόγοι που κάποιος δε διαβάζει...

αυτό δηλαδή...

Εγώ δυστυχώς συμφωνώ με τον BenRekt, ήμουν σε σχολείο με παιδιά από ξένες χώρες, με αδυναμία στην γλώσσα κτλ, μαθητές που δεν άντεχαν το διάβασμα που στις πανελλήνιες έβλεπες βαθμολογίες 2-3 αλλά πέρασαν το λύκειο. Όσοι έμειναν σε τάξεις ήταν εντελώς στόκοι, ένας στην β λυκείου πήρε κάτι βαθμούς 0.2, 0.5 και ούτε τον είδαμε του χρόνου, πρώτη φορά βλέπαμε βαθμό με δεκαδικό ψηφίο κάτω από 1, άλλος τα παρατούσε και δεν πάταγε καν στο μάθημα, αλητεία τσιγαράκι και έτσι φάση, τον πούλο στο τέλος, όσοι διάβαζαν έστω λίγο οτι μπορούσαν το απολυτήριο το πήρανε.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τα παιδιά από άλλες χώρες είναι λογικό να μην είναι ισαξιοι με τους γηγενείς

όμως αυτός θα ήταν περίπτωση μάλλον..

Δημοσ.

Πάντως δεν ήξερα ότι οι καθηγητές βάζουν τόσο χαμηλούς βαθμούς..

ο μικρότερος που έχω δει είναι 3 στα μαθηματικά επειδή είχε διάσπαση προσοχής και η καθηγήτρια εκνευριζοταν που έσπαγε πλάκα εν ώρα μαθήματος επειδή επηρέαζε έτσι και άλλους. αλλά 0,2 είναι πολύ....

Δημοσ.

Στο γενικό που έχει αρχαια/λατινικά δεν ειναι τόσο απίθανο...

στα ΕΠΑ.Λ όμως πρέπει να είσαι επαγγελματίας λουφαδορος για να καταφέρεις

να σε κόψουν... ή να μείνεις απτις απουσίες πραμα διόλου απίθανο αφού

μέχρι 65 μπορείς να δικαιολογήσει κανεις οπότε σε περίπτωση αρρώστιας / ατυχήματος θα μείνεις ακόμα και αν φέρεις χαρτι από γιατρό..

παύλα;

Δημοσ.

Πάντως δεν ήξερα ότι οι καθηγητές βάζουν τόσο χαμηλούς βαθμούς..

ο μικρότερος που έχω δει είναι 3 στα μαθηματικά επειδή είχε διάσπαση προσοχής και η καθηγήτρια εκνευριζοταν που έσπαγε πλάκα εν ώρα μαθήματος επειδή επηρέαζε έτσι και άλλους. αλλά 0,2 είναι πολύ....

Το 0.2 πρέπει να ήταν σε βαθμολόγηση από πανελλήνιες 2ας λυκείου, οχι ενδοσχολικό.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα ήταν ενδοσχολικο τότε θα έμενε και 20 να είχε στα άλλα...

καλά μπροστά στο 0.2 το δικό μου 08 στην Άλγεβρα φαντάζει καλός βαθμός λολ

Δημοσ.

Όταν ανακαλυψεις στο ΣΕΞ πέρα από την πλάκα δεν γίνετε να μείνεις απλά πρέπει να είσαι πολύ κουτός για να μείνεις εγώ πχ με δυσλεξία κούτσα κούτσα τα κατάφερα και πέρασα και δεν είχα μείνει ποτέ για Σεπτέμβρι όλα στη θέληση είναι

Δημοσ.

Ναι,ουτε καν βαθμο.

πως γίνεται να μη πάρεις ούτε καν 0.1 πρέπει να βάλεις φωτιά το κυλικείο του σχολείου για να σου δώσουν καμία 5ημερη αποβολή ή να βάλεις φωτογραφία στα κρυφά κανέναν καθηγητή και να φτιαξετε εσείς τα αλάνια του τμήματος καμια ομάδα στο fb και να τον χλευαζεται....γενικά πρέπει να είσαι κ@λοπαιδο με τη σημασία της λέξης..

Όταν ανακαλυψεις στο ΣΕΞ πέρα από την πλάκα δεν γίνετε να μείνεις απλά πρέπει να είσαι πολύ κουτός για να μείνεις εγώ πχ με δυσλεξία κούτσα κούτσα τα κατάφερα και πέρασα και δεν είχα μείνει ποτέ για Σεπτέμβρι όλα στη θέληση είναι

σεξ;

Δημοσ.

Δεν το πιστευα οτι υπαρχουν ανθρωποι που να λενε οτι ειναι δυσκολο να μεινεις στο λυκειο..(απο μαθηματα πολυ δυσκολα μενεις οντως ομως. Πρεπει να προσπαθησεις πολυ) Στο ΕΠΑΛ μου για πολλα παιδια να μεινουν απο απουσιες παντως τους γινεται κατι σαν συνηθεια, και καπως ετσι εχουμε παιδια στην 2α-3η λυκειου που ειναι σχεδον 20 χρονων

Ελεος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...