Ilia Fragk Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλησπέρα!Είχα ξαναγράψει περί προβλήματος σύνδεσης στο facebook πριν κάποιες μέρες και αποφάσισα να ανεβάσω ένα screenshot μήπως κάποιος γνωρίζει περί τίνος πρόκειται!Θυμίζω οτι μόνο αυτό το μήνυμα μου εμφανίζεται, δεν έχω πρόσβαση ούτε σε αρχική ούτε σε μηνύματα ούτε σε προφίλ,αλλά στο προσωπικό μου email έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις.Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει γιατί είναι χρόνια μπλοκαρισμένο και επιθυμώ την οριστική διαγραφή του!Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Θα ηταν καλυτερα να επικονωνουσες μαζι τους. Και επειδη ειναι λιγο δυσκολο να βρεις τον ιδιο τον Zugerberk θα σου προτεινα να στειλεις ενα mail στην τεχνικη υποστηριξη του FaceBook
Ilia Fragk Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση! Ξεσήκωσα όλο το fb και δεν βρίσκω πουθενά ούτε mail υποστήριξης oύτε φόρμες επικοινωνίας,υπάρχει δυνατότητα να μου στείλεις ένα link του email της υποστήριξης?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δοκίμασε να γράψεις την ερώτηση σου εδώ: https://www.facebook.com/help/community?ref=hc_fnav με το ανάλογο ScreenShot και στο μεταξυ εγω θα δω για καποιον τροπο επικοινωνιας. Λοιπόν , εύρηκα. Θα κανεις εναν καινουριο λογαριασμο Facebook ή θα πεις καποιον που ηδη εχει , να παει στο μενου (εκει που πας για να κανεις αποσυνδεση απο το λογαριασμο σου) και κατω κατω γραφει "Αναφορά Προβλήματος" , εκει εχει και επιλογη για να ανεβασεις screenshot κλπ. Γραφεις ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το προβλημα σου και ελπιζεις να σου απαντησουν
Ilia Fragk Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δοκίμασε να γράψεις την ερώτηση σου εδώ: https://www.facebook.com/help/community?ref=hc_fnav με το ανάλογο ScreenShot και στο μεταξυ εγω θα δω για καποιον τροπο επικοινωνιας. Το προσπάθησα μόλις! Μου ζητάει να συνδεθώ στον λογαριασμό μου για να κάνω την ερώτηση και κάθε φορά που πατάω σύνδεση μου εμφανίζεται το μήνυμα που έχω επισυνάψει παραπάνω Δεν μπορώ να μπω καν στον λογαριασμό,ότι κάνω μέσω email αποκλειστικά
Ilia Fragk Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Για δες το Quote μου παραπανω. Την ώρα που έγραφα το μήνυμα αυτο μου ήρθε και το quote σου,sorry Ευχαριστώ πολύ!Γνωρίζεις αν παίζει να είναι χακαρισμένο η αν το fb μου το μπλόκαρε για τον λόγο ότι δεν έχω ανεβάσει ταυτότητα τις εποχές που το ζητούσε?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 χμμ , δεν θυμαμαι να ζητουσε ποτε ταυτότητες. Παρ'ολα αυτα δεν βγαζεις ακρη μαζι τους. Για χακαρισμένο δεν το κόβω, αλλιως θα το ειχαν ριμαξει και θα το παρατουσαν , δεν θα το κλειδωναν. Ασε που οι χακερ δεν εχουν τετοιου ειδους προσβαση (να κλειδωνει επισημα και σαν να ειναι τεχνικος του facebook λογαριασμους). Δοκιμασε την "Αναφορα Προβληματος" και βλέπουμε.
Ilia Fragk Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) χμμ , δεν θυμαμαι να ζητουσε ποτε ταυτότητες. Παρ'ολα αυτα δεν βγαζεις ακρη μαζι τους. Για χακαρισμένο δεν το κόβω, αλλιως θα το ειχαν ριμαξει και θα το παρατουσαν , δεν θα το κλειδωναν. Ασε που οι χακερ δεν εχουν τετοιου ειδους προσβαση (να κλειδωνει επισημα και σαν να ειναι τεχνικος του facebook λογαριασμους). Δοκιμασε την "Αναφορα Προβληματος" και βλέπουμε. Ζητούσε ταυτότητα (φωτογραφία και ονοματεπώνυμο για ταυτοποίηση και καλά) ειδικά το 2012 και σε εμένα αλλά και σε πολλούς άλλους χρήστες αλλά το παρέβλεπα πάντα.Όπως και να έχει θα στείλω και θα περιμένω δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική και πάλι ευχαριστώ και χρόνια πολλά! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2016 από Ilia Fragk
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Έγινε. μην δωσεις ποτε ταυτοτητα στο ιντερνετ ομως. πιθανως να ηταν καποιου ειδους Phising απο ψευτικη σελιδα που εμοιαζε με το Facebook. Καλή Τύχη
overpower Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ποτε δεν ζητησε ταυτοτητα. Το μοναδικο που ειναι προσφατο, ειναι που ζηταει κανονικα ονοματα.
Ilia Fragk Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ποτε δεν ζητησε ταυτοτητα. Το μοναδικο που ειναι προσφατο, ειναι που ζηταει κανονικα ονοματα. Εγώ απλά ξέρω οτι ζητούσε σε χρήστες που δεν έχουν βάλει το πραγματικό ονοματεπώνυμό τους και έχουν βάλει ψευδώνυμο είτε ταυτότητα είτε κάποιο πάσο και απο όσο είδα μόλις το λεεί και εδώ: https://el-gr.facebook.com/help/182439941814828
Ilia Fragk Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ποτε δεν ζητησε ταυτοτητα. Το μοναδικο που ειναι προσφατο, ειναι που ζηταει κανονικα ονοματα. Καλημερα!Ενημέρωση για το πως πήγε το θέμα με το fb: Tελικά έγραψα την φόρμα όχι μια αλλα πολλαπλές φορές (εδώ και ένα μήνα γράφω συνεχόμενες αναφορές και παίρνω την ίδια απάντηση) και η απάντηση λοιπόν του fb ήταν οτι το πρόβλημα διορθώθηκε και σας ζητούμε συγνώμη κλπ κλπ, ενώ παραμένει να μου εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα και να μην έχω ουδεμία πρόσβαση στο account.Μιας και που είσαι ο μοναδικός που ενδιαφέρθηκε,γνωρίζεις άλλες λύσεις πάνω στο θέμα? Πρέπει να σβηστεί ή να αποκτήσω πρόσβαση με κάποιο τρόπο,μέχρι και δίωξη έχω σκεφτεί στην απόγνωσή μου!
overpower Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλημερα!Ενημέρωση για το πως πήγε το θέμα με το fb: Tελικά έγραψα την φόρμα όχι μια αλλα πολλαπλές φορές (εδώ και ένα μήνα γράφω συνεχόμενες αναφορές και παίρνω την ίδια απάντηση) και η απάντηση λοιπόν του fb ήταν οτι το πρόβλημα διορθώθηκε και σας ζητούμε συγνώμη κλπ κλπ, ενώ παραμένει να μου εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα και να μην έχω ουδεμία πρόσβαση στο account.Μιας και που είσαι ο μοναδικός που ενδιαφέρθηκε,γνωρίζεις άλλες λύσεις πάνω στο θέμα? Πρέπει να σβηστεί ή να αποκτήσω πρόσβαση με κάποιο τρόπο,μέχρι και δίωξη έχω σκεφτεί στην απόγνωσή μου! Μπορει να εχεις τους δικους σου λογους που θες να το σβησεις, αλλα αν δεν υπαρχει καποια επειλογη στο email δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι παραπανω. Για να σταματησουν τα mail, απλα μπλοκαρε τον αποστολεα... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλημερα!Ενημέρωση για το πως πήγε το θέμα με το fb: Tελικά έγραψα την φόρμα όχι μια αλλα πολλαπλές φορές (εδώ και ένα μήνα γράφω συνεχόμενες αναφορές και παίρνω την ίδια απάντηση) και η απάντηση λοιπόν του fb ήταν οτι το πρόβλημα διορθώθηκε και σας ζητούμε συγνώμη κλπ κλπ, ενώ παραμένει να μου εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα και να μην έχω ουδεμία πρόσβαση στο account.Μιας και που είσαι ο μοναδικός που ενδιαφέρθηκε,γνωρίζεις άλλες λύσεις πάνω στο θέμα? Πρέπει να σβηστεί ή να αποκτήσω πρόσβαση με κάποιο τρόπο,μέχρι και δίωξη έχω σκεφτεί στην απόγνωσή μου! φφφ, δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο - αν δεν τους ενδιαφερει αυτους 1 , δεν σε ενδιαφερει εσενα 10.. Η διωξη δεν θα αναλαβει κατι τετοιο εφοσον δεν εχει προηγηθει σοβαρη νομικη παραβαση ή τελεση εγκληματος (ηλεκτρονικου & μη) Κοινώς: κανεις ενα καινουριο προφιλ γιατι απ'οτι φαινεται δεν θελουν να σε εξυπηρετησουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα