elenakii1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μου ρθε πριν καποιες μερεσ μηνυμα spam οτι εκανα καποια παραγγελεια απο εξωτερικο αλλα δεν εδωσα σημασια μου ρθε κ αλλο μνμ οτι δεν τους εχω πληρωσει κ χθες μου ρθε ενα τελευταιο μνμ οτι θα κινηθουν νομικα αν μεχρι τις 10 μαιου δεν τους πληρωσω, το ποσο($9074.34) απ οτι καταλαβα ειναι μεγαλο 7000ευρω...δεν εχω ιδεα τι γινεται...δεν εχω παραγγειλει κατι εκτος σκεφτομαι αν πατησα καταλαθος για αγορα αλλα κ παλι για να διεκπεραιωθει η αγορα δε σου ζηταει στοιχεια? ουτε email εχω δωσει ουτε τπτ τους εστειλα ενα μνμ αλλα δεν πηρα καμια απαντηση...τι να κανω?
selianx Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Αν και ένα screenshot του e-mail θα βοηθούσε για να δούμε τι ακριβώς είναι, 99.9% είναι απλά κάποια απάτη και δε χρειάζεται να ασχοληθείς περαιτέρω. Αν κατέβασες κάποιο συνημμένο αρχείο απ'αυτό το e-mail, μάλλον είναι ιός και θα ήταν καλό να τρέξεις κάποιο αντιβιοτικό. 3
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Το πιθανότερο ειναι οτι πρόκειται για spam αγνόησε το εντελώς εφόσον ξέρεις οτι δεν εχεις αγοράσει κατι , και νομίκα δεν μπορούν να πάει κανένας για κατι που δεν εχεις απλα πληρώσει ή δεν εχεις υπογράψει κατι απλα θα ακυρωθεί η παραγγελία , αγνόησε το και βάλε το και στα spam να μην σου ξανα έρθει 1
elenakii1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 πηγα να κανω αντιγραφη επικολληση αλλα δε με αφηνει δε δεχεται τα αγγλικα...παντως στα μνμ δε λεει απο ποια εταιρεια ειναι υπαρχει περιπτωση να εχει χακαρει κπς τον υπολογιστη μου κ να εκανε αγορες για να με χρεωσει? ανησυχω παντως.. στο μνμ τους ειχε καποιο εγγραφο αλλα δεν ανοιγε δεν ειναι δυνατη η προεπισκοπηση κ καλα σε αυτο θα φαινοταν η παραγγελια
gbouros Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εδώ και κανένα μήνα μου έρχονται και εμένα συνέχεια mails με παρόμοιο περιεχόμενο. Κάποια λένε ότι έχω κάνει αγορά, κάποια ότι κέρδισα κάτι, κάποια άλλα ότι έχω υπόλοιπο χιλιάδες δολάρια σε κάποιο site και με ρωτάνε αν θέλω να τα μεταφέρω στην τράπεζα μου. Όλα ανεξαιρέτως ζητάνε να κατεβάσω το συννημμένο αρχείο για περισσότερες πληροφορίες. 100% είναι ιός ή κάποιου είδους malware/keylogger κλπ Τα δηλώνω ως phishing scam και μπλοκάρω τον αποστολέα/σαιτ αλλά συνέχεια έρχονται τα ίδια από διαφορετικούς αποστολείς/σαιτ.
elenakii1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 απλα κ σε σενα επιμενουν οτι αν δεν τους πληρωσεις θα κινηθουν νομικα?
sl028 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εάν ήταν πραγματικό το χρέος, δεν θα έστελναν email, αλλά κανονικό γράμμα στο ταχυδρομείο. Αυτοί βρίσκουν εμαιλ χρηστών από κάπου και στέλνουν μειλ μαζικά, μπας και καποιος τσιμπήσει και τους κάνει κατάθεση.
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 99 % ειναι spam αγνόησε το και εμένα μου έρχονται 10άδες τετοια mails
elenakii1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ωραια με καθησυχασατε, ευχαριστω για τις απαντησεις θα φανει τι θα γινει μετα τις 10 μαιου...το θεμα ειναι οτι δεν λενε κ ποιο καταστημα ειναι ουτε πουπρεπει να βαλεις χρηματα..
cosmos000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εσένα αν κάποιος σου χρωστούσε 9 χιλιάρικα δολλάρια θα του έστελνες mail??? Μην ψαρώνεις....όπως είπαν κ οι πιο πάνω απάτη είναι....Μετά τις 10 Μαίου τίποτα δεν θα γίνει και μην αγχώνεσαι ούτε το σκέφτεσαι...υπόψην ότι υπάρχει και η αντίθετη απάτη....τα mails που σε ειδοποιούν ότι κέρδισες μια τεράστια περιουσία ή ότι βρέθηκε κάποιος που θέλει να σου κάνει μεταφορά χρημάτων κτλ κτλ..... Μπλοκάρισμα ως spam κατευθείαν και διαγραφή.....και καλύτερα μην το ανοίγεις καθόλου... Ευτυχως ή δυστυχώς μετά τις 10 Μάη.....ούτε φτωχότερη κατά 9000$ θα είσαι....ούτε πλουσιότερη κατά 50000000$ 1
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Το εμαιλ ηρθε σε σένα σε μένα και σε κάποια εκατομύρια ακόμα, εχουν ανάγκη απο λεφτά οι άνθρωποι και ειπαν να βγουν στην γύρα, ξέχασε το
elenakii1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 αρχικα πανικοβληθηκα στα καλα καθουμενα να χρωσταω τοσα λεφτα και γενικα που το ψαχνα ειδα οτι καποιοι οντως που ειχαν κανει λαθος παραγγελιες επικοινωνουσαν μεσω ε μαιλ για να τις ακυρωσουν ομως αυτοι ειχαν δωσει τα στοιχεια τους εγω και καταλαθος που δεν θυμαμαι να εκανα καποια αγορα απο κει και περα πουθενα δεν καταχωρησα τα στοιχεια μου...ενταξει ομως αφου στελνουν και σε αλλους τετοια μνμ καταλαβα!
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 άνοιξε το email. κανε print screen άνοιξε το paint στα windows πατα CTLR+V (PASTE) save κανε και πόσταρε εδώ
elenakii1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 το προσπαθησα πριν αλλα δεν το εμφανιζει για καποιο λογο εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα