KINGLUCAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 δεν υπάρχει περίπτωσιν μονο εάν έχεις διπλή οθόνη το print screen δουλεύει και σε pc 8088
elenakii1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 το εχω αποθηκευσει στον υπολογιστη μου αλλα δε γινεται αντιγραφη επικολληση εδω
elenakii1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ωραια επειδη ειμαι ασχετη πως γινεται η επισυναψη δε βλεπω καποια επιλογη αχ δεν ξερω τα βρηκα σκουρα ενω εδω εκανα αυτο που ειπες κ το εμφανισε παταω απαντηση κ δε γινεται τπτ 1
elenakii1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 πολυ πιθανο οποτε δεν ασχολουμαι. αχ τελεια τα καταφερα οποτε ριξτε μια ματια
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 αστεράκι είσαι είδες? το email όμως να μας δείξεις από που ήρθε ΚΑΡΑ FAKEARA ούτε καν υπογραφή εταιρίας δεν έχουν το link αυτό που το πατήσεις θα είναι γεμάτος viruses 1
elenakii1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 τα καταφερα με τη δικη σου καθοδηγηση!! τα email μου τα στελνανε το καθενα κ απο διαφορετικο email.. τα καταφερα με τη δικη σου καθοδηγηση!! τα email μου τα στελνανε το καθενα κ απο διαφορετικο email.. [email protected] τα καταφερα με τη δικη σου καθοδηγηση!! τα email μου τα στελνανε το καθενα κ απο διαφορετικο email.. [email protected] [email protected] τα καταφερα με τη δικη σου καθοδηγηση!! τα email μου τα στελνανε το καθενα κ απο διαφορετικο email.. [email protected] [email protected] [email protected] 1
antikinsor Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 στο μνμ τους ειχε καποιο εγγραφο αλλα δεν ανοιγε δεν ειναι δυνατη η προεπισκοπηση κ καλα σε αυτο θα φαινοταν η παραγγελια Από τη στιγμή που επιχείρησες να ανοίξεις το επισυναπτόμενο αρχείο, πολύ φοβάμαι ότι έχεις μολυνθεί με κάποιο ιό ή malware, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να σκανάρεις τον υπολογιστή σου με κάποιο antivirus ή antimalware για να σιγουρέψεις ότι δεν έχεις κολλήσει κάτι.
gbouros Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Από τη στιγμή που επιχείρησες να ανοίξεις το επισυναπτόμενο αρχείο, πολύ φοβάμαι ότι έχεις μολυνθεί με κάποιο ιό ή malware, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να σκανάρεις τον υπολογιστή σου με κάποιο antivirus ΚΑΙ antimalware για να σιγουρέψεις ότι δεν έχεις κολλήσει κάτι. @antikinsor Επέτρεψε μου μια μικρή διόρθωση στο ποστ σου. 1
elenakii1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες οντως κατεβασα προγραμμα antimalware και μου βρηκε κακοβουλο λογισμικο σε πολλα αρχεια εκανα εκκαθαριση οποτε πιστευω τωρα ο υπολογιστης να ναι ενταξει.
anonymous-root Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δες μήπως μολύνθηκες επίσης με κάποιο ιό τύπου cryptolocker... Για μένα καλύτερα πάρε κάποιο backup και ξαναεγκατέστησε το λειτουργικό στον υπολογιστή σου. Γενικά τέτοια μαιλ, πόσο μάλλον όταν έχουν και συνημμένα είναι fake και ιοί. Να προσέχεις.
elenakii1986 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπερα, μου ξαναστειλαν μνμ επειδη τους ειχα στειλει και εγω στην αρχη να μου πουν ποια εταιρεια ειναι και τι ειδους παραγγελια εκανα και μετα απο τοσες μερες μου στειλαν απο διαφορετικο email και λεει να ανοιξω το επισυναπτομενο αρχειο για να παρω τις πληροφοριες που θελω. βεβαια δεν τολμω να το ανοιξω γτ εμαι σιγουρη οτι εχει ιο και αλλωστε ηδη λεει οτι δεν ειναι δυνατη η προεπισκοπηση πανω στο εγγραφο και να το πατησω δεν θα ανοιξει οπως και στα προηγουμενα... αυτο ειναι το email που μου στειλαν.. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2016 από elenakii1986
antbyron Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι με αυτό το θέμα, ακόμα δεν έχεις πεισθεί ότι πρόκειται περί κακόβουλων ενεργειών; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα