KINGLUCAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Παλι αρχισαμε τις αερολογιες???Παλι αρχισες να το παιζεις ειδικος οταν δεν εισαι και να γραφεις οτι θελεις??? Τα παιχνιδια θελουν καρτα γραφικων το εχουμε γραψει 1000φορες...Γιαυτο ενας δυπηρινος I3 με μια καρτα γραφικων κανουν παπαδες,επειδη τα παιχνιδια θελουν πολλους πυρηνες.. αερολογίες? μεγάλε που ζεις? είναι official μην μιλάς πλέον για αυτό το θέμα official site είναι - τέλος
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εγω μιλησα για i3+καρτα γραφικων τυπου Gtx 750,εσυ μου μιλας για τον παραπανω Amd Apu εναντια σε ενα φθηνο intel χωρις γραφικα. Οσο για τα περι Official site το αφηνω ασχολιαστο. Συνεχιζε να γραφεις οτι να ναι,μπορεις και καλυτερα. 1
dimitrisOP Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 http://cpuboss.com/cpus/AMD-FX-8350-vs-AMD-A10-7850K κλαιω 3
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 http://cpuboss.com/cpus/AMD-FX-8350-vs-AMD-A10-7850K κλαιω Κάτι τέτοια βλέπουν οι "γνώστες" και κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι ξέραμε, you know...πάμε από το κακό στο χειρότερο. 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ναι ειδικά εγώ άσχετος είμαι, 3.704 μηνύματα που έχω παπάτζες γράφω (3.705 με αυτό), ο fulgore 14.296 μηνύματα τσάμπα τα έκανε, εσύ όμως έχεις 899 μηνύματα τα οποία έχουν γεμίσει φώτιση το φόρουμ, εύγε που καταπολεμάς την άγνοιά μας και μαθαίνουμε νέα πράγματα για τα pc που ποτέ δεν ξέραμε... Πραγματικα πρέπει να ξαναμάθω τα βασικά, συνειδητοποιώ ότι είμαι άσχετος τελικά στα pc, το pc μου τυχαία το επέλεξα, τυχαία έκανα ένα overclock, τυχαίες οι γνώσεις μου στα pc ... 5
Whitefanged Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ναι ειδικά εγώ άσχετος είμαι, 3.704 μηνύματα που έχω παπάτζες γράφω (3.705 με αυτό), ο fulgore 14.296 μηνύματα τσάμπα τα έκανε, εσύ όμως έχεις 899 μηνύματα τα οποία έχουν γεμίσει φώτιση το φόρουμ, εύγε που καταπολεμάς την άγνοιά μας και μαθαίνουμε νέα πράγματα για τα pc που ποτέ δεν ξέραμε... Πραγματικα πρέπει να ξαναμάθω τα βασικά, συνειδητοποιώ ότι είμαι άσχετος τελικά στα pc, το pc μου τυχαία το επέλεξα, τυχαία έκανα ένα overclock, τυχαίες οι γνώσεις μου στα pc ... Άντε να χαθείς.. Τυχαίε. 4
nikos1982 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 εχουν φυτρώσει κατι φιντανάκια μεσα στο φορουμ τελευταια που το εχουν παει το τρολαρισμα σε αλλο επιπεδο. 5
Whitefanged Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Λοιπόν μιας και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και καθόλου Offtopic, να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί. Περιμένω μια H110 - D3 Trooper και ένα G400. Λέτε να μπορέσω να κάνω oc? Υποθέτω με multiplier αποκλείεται, με bclk έχω ελπίδες?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ψάξε για bios, αν υπάρχει ξεκλείδωτο βουρ στο bclk.
Whitefanged Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το ίδιο μου είχε πει κι ο sheo. Ήλπιζα ότι δεν θα ήταν αναγκαίο κάποιο συγκεκριμένο bios..
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Είναι απαραίτητο δυστυχώς. Ευτυχώς καλύτερα, μιας και σου δίνει το oc, έστω και με bclk. 1
MechaCorn Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ΑΠΟΧΩΡΩ // είσαστε εκτός Είπε ο τύπος που μία εβδομάδα πρίν δεν ήξερε τι είναι CPU και τι είναι gpu... Μέσα σε μία εβδομάδα από άσχετος έγινες ειδικός; Σταμάτα να παραπληροφορεις τον κόσμο, σε έχουν καταλάβει όλοι. Ανοίγεις topic για να παρεις pc και το συγκεκριμένο pc το έχεις βάλει σε αγγελία εδώ και μέρες. Κορόιδευεις ενα παιδί που δεν ξέρει για να του παρεις κοψοχρονια την gpu. Μετά ερχεσαι και διαφημίζεις το σάπιο pc σου, το οποίο κάτι μέρες πριν το ελεγες τουμπανο και φοβερό, επειδή θες 8πυρηνο amd?! Εσύ ελεγες για social media και FIFA πριν από λίγο. Όσα λες δεν βγάζουν νόημα, το troll φαίνεται από χιλιόμετρα. *Και το παίζεις και ειδικός και υπεράνω από τα παιδιά που ξέρουν 100 φορές περισσότερα από εσένα Εγω μιλησα για i3+καρτα γραφικων τυπου Gtx 750,εσυ μου μιλας για τον παραπανω Amd Apu εναντια σε ενα φθηνο intel χωρις γραφικα. Οσο για τα περι Official site το αφηνω ασχολιαστο. Συνεχιζε να γραφεις οτι να ναι,μπορεις και καλυτερα. Μιλάμε για next gen troll. Επαγγελματικό θα το έλεγα. Γιατί δεν κάνουν κάτι οι mods δεν καταλαβαίνω, έχει αρχίσει να φαίνεται το πράγμα. 7
K.L.X Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Λοιπόν ευχαριστώ όλους, για την βοήθεια πήρα ότι πληροφορία χρειαζόμουν. Δεν είχα σκοπό ούτε να τρολλαρω,ούτε τίποτα (δεν είναι όλοι Gurus εδώ μέσα), γι'αυτο και άνοιξα αυτό το θέμα για να με βοηθήσετε,όχι για να δημιουργηθεί αυτό το κλίμα. Ο ενας θέλει να φάει τον άλλον. Τέλος πάντων όμως. Το θέμα ας κλείσει εδώ μιας και δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί. Πάντα φιλικά και πάλι ευχαριστώ . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα