Pseudonumo Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλησπέρα Ιδανικά, αν μπορεί κάποιος να μου βγάλει μια φωτογραφία το βιβλιάριο υγείας του παιδιού του (<12 ετών), αλλιώς απλώς κάποιος <18 ετών το δικό του βιβλιάριο. Επίσης, κάποιος 30+ αν έχει το δικό του. ΔΕΝ θέλω να φαίνονται προσωπικές πληροφορίες, μόνο τα εμβόλια που έχει κάνει. Δεν με νοιάζουν ούτε ασθένειες ούτε όνομα ούτε τίποτα άλλο. Το μόνο που θέλω να ξέρω είναι η ηλικία του ατόμου. Μπορείτε να στείλετε σε πμ αν δεν θέλετε να ανεβάσετε εδώ. Εργασία it is. Περιμένω τη συνδρομή σας!
salonikios95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 δε ξέρω τι με τρομάζει περισσότερο...το θρεντ ή το αβαταρ που έχεις... 19
Pseudonumo Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ελπίζω μόνο να βοηθήσει κανείς. Για εργασία είναι και μέχρι αύριο (τελευταία στιγμή). Αλλωστε δεν ζητώ προσωπικές πληροφορίες, μην τρομάζετε λοιπόν!!
Pseudonumo Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Στατιστικά δεδομένα θέλω σε σχέση με συγκεκριμένα εμβόλια, αυτό (Μη μου τρολλάρετε!!)
Muchacho Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Τα γνωστα Ιλαρας,ερυθρας,παρωτιδας,ηπατιτιδας,μαντου,D.P.T,D.T.,B.C.G,πολιομυελιτιδας,M.M.R. δεν εχουν ολοι?
Apoll Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ζητάς από άλλους ιατρικά προσωπικά δεδομένα, μέσα σε φόρουμ χωρίς να ξέρουμε ούτε καν ποιος είσαι; χα 5
Tigran Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Βάλε fake στοιχεία. Τι κάθεσαι και ψάχνεις τώρα; Σιγά μη σου ζητησουν από την εργασία να βάλεις μέσα κάποιου το βιβλιάριο για αποδεικτικό. 1
Pseudonumo Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Ζητάς από άλλους ιατρικά προσωπικά δεδομένα, μέσα σε φόρουμ χωρίς να ξέρουμε ούτε καν ποιος είσαι; χαΟκ, λάθος. Πληροφορικα μόνο, όλα τα άτομα κδιας ηλικιας, γεννημένα και μεγαλωμένα Ελλάδα που δεν ανήκουν σε κάποια μειονότητα η άλλη ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, έχουν τα ίδια εμβόλια. Βάλε fake στοιχεία. Τι κάθεσαι και ψάχνεις τώρα; Σιγά μη σου ζητησουν από την εργασία να βάλεις μέσα κάποιου το βιβλιάριο για αποδεικτικό.Θα το είχα κάνει αλλα δεν ξέρω τι υπήρχε και τι όχι πριν χρονια. Για σήμερα μικρή ηλικία θα φτιάξω fake τελικά. Οκ, πάντως προσπάθησα. ασε που για ψευδωνυμο εχει ψευδωνυμο Απλώς είχα έμπνευση Επεξ/σία 6 Μαΐου 2016 από Pseudonumo
AntiCambeR Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Να βάλω του σκύλου μου;Εχει κάνει και αντιλυσσικό. 2
Pseudonumo Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εντάξει τα βρήκα όλα καλα. Καταλαβαίνω γιατί υπάρχει φόβος,αλλα μην αγχώνεστε τα εμβόλια ειναι λιγο πολυ κοινά για όλους. Απλώς υπάρχουν διαφοροποιήσεις γιατί βγαίνουν κάποια καινούργια, που οι παλιοί δεν τα έχουν κάνει. Αυτός ήταν ο σκοπός του θέματος. Μακάρι ο κόσμος να ήταν τόσο προσεκτικός όταν ανεβάζει προσωπικά στοιχεια και πολιτικες απόψεις στο Facebook. Ας κλειδώσει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις