Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα :)

Ιδανικά, αν μπορεί κάποιος να μου βγάλει μια φωτογραφία το βιβλιάριο υγείας του παιδιού του (<12 ετών), αλλιώς απλώς κάποιος <18 ετών το δικό του βιβλιάριο.

Επίσης, κάποιος 30+ αν έχει το δικό του.

ΔΕΝ  θέλω να φαίνονται προσωπικές πληροφορίες, μόνο τα εμβόλια που έχει κάνει. Δεν με νοιάζουν ούτε ασθένειες ούτε όνομα  ούτε τίποτα άλλο. 

Το μόνο που θέλω να ξέρω είναι η ηλικία του ατόμου. Μπορείτε να στείλετε σε πμ αν δεν θέλετε να ανεβάσετε εδώ.

Εργασία it is. Περιμένω τη συνδρομή σας!

Δημοσ.

ελπίζω μόνο να βοηθήσει κανείς. Για εργασία είναι και μέχρι αύριο (τελευταία στιγμή). Αλλωστε δεν ζητώ προσωπικές πληροφορίες, μην τρομάζετε λοιπόν!!

Δημοσ.

Τα γνωστα Ιλαρας,ερυθρας,παρωτιδας,ηπατιτιδας,μαντου,D.P.T,D.T.,B.C.G,πολιομυελιτιδας,M.M.R. δεν εχουν ολοι?

Δημοσ.

Ζητάς από άλλους ιατρικά προσωπικά δεδομένα, μέσα σε φόρουμ χωρίς να ξέρουμε ούτε καν ποιος είσαι; χα

• Like 5
Δημοσ.

Βάλε fake στοιχεία. Τι κάθεσαι και ψάχνεις τώρα; Σιγά μη σου ζητησουν από την εργασία να βάλεις μέσα κάποιου το βιβλιάριο για αποδεικτικό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητάς από άλλους ιατρικά προσωπικά δεδομένα, μέσα σε φόρουμ χωρίς να ξέρουμε ούτε καν ποιος είσαι; χα

Οκ, λάθος. Πληροφορικα μόνο, όλα τα άτομα κδιας ηλικιας, γεννημένα και μεγαλωμένα Ελλάδα που δεν ανήκουν σε κάποια μειονότητα η άλλη ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, έχουν τα ίδια εμβόλια.

Βάλε fake στοιχεία. Τι κάθεσαι και ψάχνεις τώρα; Σιγά μη σου ζητησουν από την εργασία να βάλεις μέσα κάποιου το βιβλιάριο για αποδεικτικό.

Θα το είχα κάνει αλλα δεν ξέρω τι υπήρχε και τι όχι πριν χρονια. Για σήμερα μικρή ηλικία θα φτιάξω fake τελικά. Οκ, πάντως προσπάθησα.

ασε που για ψευδωνυμο εχει ψευδωνυμο :ph34r:

Απλώς είχα έμπνευση ;) Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.

Εντάξει τα βρήκα όλα καλα.

Καταλαβαίνω γιατί υπάρχει φόβος,αλλα μην αγχώνεστε τα εμβόλια ειναι λιγο πολυ κοινά για όλους. Απλώς υπάρχουν διαφοροποιήσεις γιατί βγαίνουν κάποια καινούργια, που οι παλιοί δεν τα έχουν κάνει. Αυτός ήταν ο σκοπός του θέματος.

Μακάρι ο κόσμος να ήταν τόσο προσεκτικός όταν ανεβάζει προσωπικά στοιχεια και πολιτικες απόψεις στο Facebook.

Ας κλειδώσει :)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...