AbyssD Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια. Θελω να παρω ενα κινητο το Mi Note Pro και στο Aliexpress εχει την καλυτερη τιμη απο ολα τα αλλα Κινεζομαγαζα.. Ο πωλητης που εχω βρει εχει πολυ καλη βαθμολογια και ολα τα σχολια στην συσκευη ειναι θετικα 4-5 αστερια.. Παρολα αυτα παιδια απο την κοινωτητα την Ελληνικη της Xiaomi μου λενε να μην παρω απο εκει γιατι πουλανε μαιμουδες και μεταχειρισμενα, ο πωλητης βεβαια σου δινει την επιλογη να το παρεις σφραγισμενο βαση αυτου εχω κανενα λογο να μην εμπιστευω το Aliexpress για την αγορα μου?Σας αφηνω το link να το δειτε. http://www.aliexpress.com/item/xiaomi-NOTE/32614240647.html?spm=2114.01020208.3.1.NND5rJ&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_5_10017_10034_10021_507_10033_10022_10032_10009_10020_10008_10018_10019,searchweb201603_6&btsid=fe94a33e-8b94-49d3-ad76-0fc3f7eb7722
hsc1970 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Φιλος μου που ψωνιζει από εκει δεν εχει παραπονο.Αργει να ερθει όμως και προσεξε πως θα ερθει ελλαδα. Μην προτίμησης courier γιατι θα πληρωσεις σιγουρα τελωνειο και δε θα είναι φθηνα.Air mail και σε συσκευασια δωρου να είναι μπας και τη γλιτώσεις 1
isay Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια. Θελω να παρω ενα κινητο το Mi Note Pro και στο Aliexpress εχει την καλυτερη τιμη απο ολα τα αλλα Κινεζομαγαζα.. Ο πωλητης που εχω βρει εχει πολυ καλη βαθμολογια και ολα τα σχολια στην συσκευη ειναι θετικα 4-5 αστερια.. Παρολα αυτα παιδια απο την κοινωτητα την Ελληνικη της Xiaomi μου λενε να μην παρω απο εκει γιατι πουλανε μαιμουδες και μεταχειρισμενα, ο πωλητης βεβαια σου δινει την επιλογη να το παρεις σφραγισμενο βαση αυτου εχω κανενα λογο να μην εμπιστευω το Aliexpress για την αγορα μου? Σας αφηνω το link να το δειτε. http://www.aliexpress.com/item/xiaomi-NOTE/32614240647.html?spm=2114.01020208.3.1.NND5rJ&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_5_10017_10034_10021_507_10033_10022_10032_10009_10020_10008_10018_10019,searchweb201603_6&btsid=fe94a33e-8b94-49d3-ad76-0fc3f7eb7722 Δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζεις. Αρχικά βρήκα το post σου στο xiaomi hellas και δεν εχεις παραθέσει συγκεκριμένο πωλητη, αλλά ρωτάς γενικά. Επισης βλέπω μονο τον octavisio να σου απαντά, άρα και πάλι δεν ειναι απάντηση από την κοινότητα, αλλά απο ένα μέλος. Ontopic : Το alliexress ειναι μαγαζί με ξεχωριστους πωλητες. Όπως το ebay. Εχει καλούς, έχει και απατεώνες. Διαβάζεις τις κριτικές που εχουν και αποφασίζεις. Για το συγκεκριμένο πωλητή, διάβασα θετικά ΑΛΛΑ εγώ θα ζητουσα σφραγισμένο με original rom. Ειδικότερα στο προβλημα σου. Για 308 απο vick με 290 στο alli, καλύτερα στο vick. Αν σου σκάσει προβλημα μετά απο ένα εξάμηνο, το vick θα σε καλύψει, ο πωλητής στο alli, θα σε γράψει στα τέτοια του. 1
kostasbm Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 σημασια εχει ο πωλητης οπου και ναναι να εχει καλες κριτικες και βλεπεις και λιγο τι παραγγελιες εχει και ολα μαζι δινουν μια εικονα μη βιαζεσαι ριξε καλη ερευνα και μετα προχωρας... 1
AbyssD Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζεις. Αρχικά βρήκα το post σου στο xiaomi hellas και δεν εχεις παραθέσει συγκεκριμένο πωλητη, αλλά ρωτάς γενικά. Επισης βλέπω μονο τον octavisio να σου απαντά, άρα και πάλι δεν ειναι απάντηση από την κοινότητα, αλλά απο ένα μέλος. Ontopic : Το alliexress ειναι μαγαζί με ξεχωριστους πωλητες. Όπως το ebay. Εχει καλούς, έχει και απατεώνες. Διαβάζεις τις κριτικές που εχουν και αποφασίζεις. Για το συγκεκριμένο πωλητή, διάβασα θετικά ΑΛΛΑ εγώ θα ζητουσα σφραγισμένο με original rom. Ειδικότερα στο προβλημα σου. Για 308 απο vick με 290 στο alli, καλύτερα στο vick. Αν σου σκάσει προβλημα μετά απο ένα εξάμηνο, το vick θα σε καλύψει, ο πωλητής στο alli, θα σε γράψει στα τέτοια του. Ναι δεν ειχα δωσει Link παρολα αυτα τους ελεγα οτι οι αξιολογησεις ειναι τελειες και οτι θα ζητησω σφραγισμενο πακετο.. Η διαφορα ειναι 15€ με το vickmall η αληθεια ειναι πως δεν ειναι μεγαλη παρολα αυτα με τα 15€ μπορω να αγορασω θηκες και γενικα προστασια. Η αποψη μου ειναι πως εαν το κινητο δουλευει αψογα τον πρωτο μηνα δεν χρειαζεται η εγγυηση μιας και το υλικο μεσα στην συσκευη στα καλα καθουμενα δεν συνηθιζει να χαλαει.. Εαν παρολα αυτα πιστευετε οτι ειμαι λαθος και πως δεν αξιζει να το παρω απο Aliexpress για τα 15€ που θα κερδισω θα το παρω απο Vickmall
Tigran Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Προσωπικά ψώνιζα πάρα πολύ από το Aliexpress τα πρώτα χρόνια που υποστήριζε PayPal. Όταν σταμάτησε, αγόρασα μερικές φορές και σταμάτησα. Έχουν βέβαια δικό τους σύστημα Buyer Protection που δεσμεύει τα χρήματα από τον πωλητή έως και 60 ή 90 ημέρες αν δεν κάνω λάθος. Μια φορά που το χρειάστηκα δεν είχε καμία σχέση με το support του PayPal. Επειδή το PayPal με έχει σώσει πολλές φορές, δεν μπαίνω στη διαδικασία να ρισκάρω να πάρω από ενα μη-PayPal κατάστημα για τόσο μικρή διαφορά χρημάτων. Αν ο πωλητής έχει καλό feedback και ειδικότερα αν υπάρχει θετικό feedback για το συγκεκριμένο προϊόν που σε ενδιαφέρει και δεν έχεις κόλλημα με το PayPal όπως εγώ, προχώρα άφοβα! Εγώ smartphones και tablets πάντως αγόραζα τότε αποκλειστικά από την Eternal Team και ποτέ δεν μου κάναν μ@λ@κια. Τώρα βλέπω όμως πολλά negative comments. Επίσης, για να αγοράσεις πρέπει να σου δεχτεί και την κάρτα έτσι. Το έχεις υπολογίσει αυτό; 1
AbyssD Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Προσωπικά ψώνιζα πάρα πολύ από το Aliexpress τα πρώτα χρόνια που υποστήριζε PayPal. Όταν σταμάτησε, αγόρασα μερικές φορές και σταμάτησα. Έχουν βέβαια δικό τους σύστημα Buyer Protection που δεσμεύει τα χρήματα από τον πωλητή έως και 60 ή 90 ημέρες αν δεν κάνω λάθος. Μια φορά που το χρειάστηκα δεν είχε καμία σχέση με το support του PayPal. Επειδή το PayPal με έχει σώσει πολλές φορές, δεν μπαίνω στη διαδικασία να ρισκάρω να πάρω από ενα μη-PayPal κατάστημα για τόσο μικρή διαφορά χρημάτων. Αν ο πωλητής έχει καλό feedback και ειδικότερα αν υπάρχει θετικό feedback για το συγκεκριμένο προϊόν που σε ενδιαφέρει και δεν έχεις κόλλημα με το PayPal όπως εγώ, προχώρα άφοβα! Εγώ smartphones και tablets πάντως αγόραζα τότε αποκλειστικά από την Eternal Team και ποτέ δεν μου κάναν μ@λ@κια. Τώρα βλέπω όμως πολλά negative comments. Επίσης, για να αγοράσεις πρέπει να σου δεχτεί και την κάρτα έτσι. Το έχεις υπολογίσει αυτό; Με Revolut θα ψωνιζα αν επαιρνα. Αλλα οπως λετε και εσεις 15€ ειναι σχετικα μικρη διαφορα.
ravend Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω κατα ποσο θα βοηθησω αλλα γνωστος μου με παρομοιο δηλιμμα έκανε την αγορα απο aliexpress με πωλητη φαινομενικά εμπιστο και του ηρθε κλώνος redmi 3 που ουτε αλλαγη ρομ επαιρνε,ούτε και τα βασικα δεν έκανε σαν τηλέφωνο. Καλυτερα δεκα εικοσι € παραπανω και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Vickmall Minideal
AbyssD Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Το πηρα απο Vickmall τελικα μονο που μου εστειλαν μηνυμα και μου λενε οτι σταματησαν το πακετο μου γιατι εχουν μονο την εκδοση 2015501 η οποια δεν υποστηριζει τα δικτυα μας χωρις multi-language rom η με Custom Ελληνικη rom.. Εν παση περιπτωση δεν με ευχαριστει αυτο και τους ειπα να τσεκαρουν την εκδοση του κινητου μεσω software για να ειμαστε σιγουροι και αν ειναι οντως η 2015501 θα κανω refund και αναγκαστικα θα αγορασω απο Aliexpress.Παντως αν σου ερθει κλωνος υπαρχει εγγυηση του Aliexpress το γυρνας πισω και παιρνεις τα λεφτα σου πισω.. Το Aliexpress σαν Aliexpress ειναι εμπιστο οι πωλητες ειναι το θεμα. Για 60-90 μερες ο πωλητης δεν παιρνει τα χρηματα σου οποτε αν σου τυχει στραβη υπαρχει λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα