Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιανου το αιμα πιστευεις οτι πρεπει να χυθει;

Κανενος. Μεταφορικα μιλαω. Δεν ειμαι υπερ των βανδαλισμων και της βιας. Αλλα οτι γινεται πχ απεργια πρεπει να γινεται μαζικα, δεν εχει νοημα καποιοι να δουλευουν, ουτε εχει νοημα να επικρατει χαος..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το σταθερο τηλέφωνο του ΟΤΕ τι συμβαίνει?μας κόπηκε το σήμα. δουλεύει σε εσας?

Όχι δεν δουλεύει.Ιντερνετ κανονικά.

Τι παίζει?

Edit.To θέμα λύθηκε με μια αλλαγή καλωδίου,ήταν λόγω μετατροπής της τηλεφωνικής γραμμής σε ευρυζωνική.

Επεξ/σία από kostas_sl
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μ' αρέσει που ακόμα υπάρχει κόσμος που θεωρεί οτι θα εμποδίσουν τα μνημόνιο και τα μέτρα του με απεργίες.

Δεν θα μπορεί να πάει στη δουλειά

Τόσος κόσμος δεν μπορεί να μετακινηθεί αφού

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ για την διευκρινηση

άσε ρε φίλε που θα σου δώσουμε και διευκρίνηση, ναι επανάσταση χωρίς βία και αίμα δεν υπάρχει και με τα προβοκατόρικα της μαρφιν δε νομίζω να πείθεις..

Δημοσ.

άσε ρε φίλε που θα σου δώσουμε και διευκρίνηση, ναι επανάσταση χωρίς βία και αίμα δεν υπάρχει και με τα προβοκατόρικα της μαρφιν δε νομίζω να πείθεις..

Θυμηθηκα τους αγανακτισμενους επαναστατες του καφε και του laser στο Συνταγμα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αντί για "εμποδίσουν" βάλε "αποτρέψουν" :)

Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η αντικατάσταση της λέξης. Αφού στην ουσία συμφώνησα μαζί σου.

(μάλλον φταίει που δεν έβαλα λάικ πριν. θα βάλω τώρα)

Δημοσ.

Μ' αρέσει που ακόμα υπάρχει κόσμος που θεωρεί οτι θα εμποδίσουν τα μνημόνιο και τα μέτρα του με απεργίες.

Εδω υπηρχε κοσμος που πιστεψε οτι οι αγορες θα χορευουν πεντοζαλι και ενα σωρο αλλες μπουρδες, εδω θα κολλησουμε?

• Like 6
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η αντικατάσταση της λέξης. Αφού στην ουσία συμφώνησα μαζί σου.

(μάλλον φταίει που δεν έβαλα λάικ πριν. θα βάλω τώρα)

A ok νόμιζα οτι διαφωνούσες έτσι όπως το έγραψες.

Ζήτησε ο άλλος να του δώσει κανένας διευκρίνηση?

Μια ερώτηση έκανε και είπε ευχαριστώ επειδή του απάντησε ο άλλος.  Οτι να ναι....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...