Lucifer Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Lucifer, το γνωρίζω και προσωπικά υπολογίζω πάντα τις παραμέτρους και πράττω τα δέοντα. Αλλά το ότι αναγνωρίζουμε κάτι ως "τέτοιο" και το κρίνουμε δεν σημαίνει ότι αυτομάτως παύει να υφίσταται. Η σειρά έχει ως εξής: 1) τα γεγονότα σε προλαβαίνουν, 2) τα βάζεις πίσω στη θέση τους. Διακρίνω μια εχθρότητα προς τα ουσιαστικά και τη σαφήνεια και θέλω να με καθησυχάσεις. 1
volos27 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 επειδη το εχω ψαξει αρκετα κατεληξα πως ειμαι ανικανος να αγαπησω τυχερε,εγω ειμαι ανικανος να αγαπηθω 2
xpapias Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εεε; Ισως δεν καταλαβα καλα αλλα μαλλον εδω βρίσκομαι (αν αυτο εννοεις):
giantpow Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Περιμενω το πρασινο για να περασω την διαβαση .... κοιταω αριστερα και βλεπω μια τυπισα να ερχεται προς το μερος μου που ξεχωριζε απο το πληθος, απο μεσα μου λεω δες τι γκομενες κυκλοφορουν..... Περναω απεναντι και χαιρεταω φιλους που με περιμεναν -Μισο ερχεται και μια φιλη μου... Γυρναω και τη βλεπω. -Γεια ειμαι η .... Απο τοτε εχω παθει μεγαλη ζημια ..... Ισως να ταν η τυχη δεν ξερω. Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι αμοιβαιο και εγω λιωνω 1 χρονο και αυτηνης δεν της καιγεται καρφακι. Δεν πιστευα οτι την ερωτευτηκα μεχρι που μου το ειπαν . Ωρες ωρες δεν θελω την ζωη μου πραγματικα , σας ευχομαι να μην σας τυχει ποτε γιατι ολες ειναι Π...... 3
Lucifer Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αυτό το θρεντ έχει κάτι από την ποιότητα του παλιού, αληθινού ινσόμνια. 10
*nenya* Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αχ αυτό το 'κλικ', πονεμένη ιστορία. Με έχει κάνει να φάω τα μούτρα μου 2-3 φορές. Και το χειρότερό μου: φουλ 'κλικ', κεραυνοβόλο 100% και να συνοδεύεται απ'το πιο κακό timing EVER. Εκεί η κατάσταση είναι 5
Laurelien Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εμενα μου ειχε τυχει μια φορα. Ισως παιζει ρολο και καποια υποσυνειδητη εικονα που εχουμε στο μυαλο μας για το τι ειδος αντρας/γυναικα μας αρεσει. 1
giantpow Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 H Ισοτητα των δυο φιλων και κυριως το facebook τα εχει χαλασει ολα , γιατι η αλλη επειδη εχει 200 Like νομιζει οτι ειναι ανωτερη απο εσενα. Στην αρχαια ελλαδα σε χωρους κοινωνικης "δικτυωσης" παντως πηγαιναν μονο αντρες
*nenya* Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ε ρε τί τραβάτε κι εσείς με τα φουμπού...τσάμπα μπελάς στο κεφάλι σας. 2
bedazzled Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 H Ισοτητα των δυο φιλων και κυριως το facebook τα εχει χαλασει ολα , γιατι η αλλη επειδη εχει 200 Like νομιζει οτι ειναι ανωτερη απο εσενα. Στην αρχαια ελλαδα σε χωρους κοινωνικης "δικτυωσης" παντως πηγαιναν μονο αντρες Δεν φταίνε μόνο οι ψωνισμένες που παίρνουν τα likes, αλλά και τα 200 λιγούρια που τα δίνουν αφειδώς και έτσι τους δίνουν το δικαίωμα να ψωνίζονται. Τι θα γινόταν αν δεν έδινε κανείς like; Πάνω σε αυτό που λες για male-only access, εγώ θα έλεγα να την έκαναν οι άντρες από εκεί μέσα και να άφηναν τις γυναίκες μόνες τους... μάντεψε τι θα συνέβαινε.
Lucifer Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Θα καταλαβαίνανε όλες τι αφρό, τι νομπελίστες, τι κελεπούρια, τεφαρίκια, λευκούς πάνθηρες έχαναν τόσο καιρό και θα πέφτανε στα σοβαρά σας πόδια; 2
giantpow Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ειναι προιοντα του μνημονιου μαζι με τον αγαπη μονο 1
Laurelien Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 H Ισοτητα των δυο φιλων και κυριως το facebook τα εχει χαλασει ολα , γιατι η αλλη επειδη εχει 200 Like νομιζει οτι ειναι ανωτερη απο εσενα. Στην αρχαια ελλαδα σε χωρους κοινωνικης "δικτυωσης" παντως πηγαιναν μονο αντρες Χωρίς παρεξήγηση αλλά αυτά μάλλον τα λες επειδή έχεις πικραθεί που δεν είναι αμοιβαία τα συναισθήματα της κοπελιάς που ανέφερες. Άκου όλες είναι Π... Πολύ απλά μην δίνετε σημασία σε τέτοιες. Υ.Γ. Στην αρχαία Ελλάδα υπήρχαν και οι εταίρες οι οποίες ήταν και μορφωμένες και πήγαιναν σε τέτοιους χώρους (στα συμπόσια). Στην αγορά δεν υπήρχε λόγος να πάνε, ήταν ανδροκρατούμενη κοινωνία (στην Αθήνα τουλάχιστον). Στη Σπάρτη είχαν ελευθερίες οι γυναίκες όπως και στη Μινωϊκή Κρήτη υπήρχε ισότητα. Τέλος πάντων, απ'ό,τι κατάλαβα συσχετίζεις το facebook με τα συμπόσια κι ενοχλείσαι με την ισότητα των φύλων; Δεν καταλαβαίνω τη συνοχή σ'αυτά που λες και τη σχέση με το νήμα. 2
weissheit Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Laurelien είσαι νέα εδώ. Με τον καιρό θα "κόψεις" τις διάφορες ηλεφάτσες του insomnia, άκου και τις παλιές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα