volos27 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 συγχύστηκα,παω να πλακωσω την γκομενα μου στις κλωτσες(την αποκαλω γκομενα γιατι δεν θυμαμαι το ονομα της) 2
defacer Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 εχεις δικιο,επρεπε να τις ειχαμε αλυσοδεμενες σε κλουβια χωρις να εχουν κανενα δικαιωμα,κ αν δεν γενουσανε αγορι να τις πλακωναμε στις μπουνιες,το οτι ειναι ανθρωποι σαν κ σενα το ξερεις? Να φανταστώ ότι α) είσαι καινούριος στο forum, β) δε διάβασες πολύ προσεκτικά τι έγραψα και γ) σε δυσκόλεψα περισσότερο μη βάζοντας το /s στο τέλος; 2
volos27 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 σωστο,που μου θελουν κ ονομα,στο τελος θα μας ζητησουν να πηγαινουν τουαλετα κ μην τις βγαζουμε εξω για πιπι Να φανταστώ ότι α) είσαι καινούριος στο forum, β) δε διάβασες πολύ προσεκτικά τι έγραψα και γ) σε δυσκόλεψα περισσότερο μη βάζοντας το /s στο τέλος; ζητω συγνωμη,παρανοησα 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 σωστο,που μου θελουν κ ονομα,στο τελος θα μας ζητησουν να πηγαινουν τουαλετα κ μην τις βγαζουμε εξω για πιπι αυτα ειναι για τους αναρχοαπλητους, εθνομηδενιστές, εμεις ήμαστε αιλυνες 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Όντως τα 200 like, και το αντίστοιχο πριν υπάρξουν τα like, και το Diesel και τα Vuitton και γενικότερα οτιδήποτε αποτελεί μέσο για να πάρει κανείς τη δόση του από external validation είναι μαύρο σύννεφο πάνω από την άλλη και την κάθε άλλη. Το βούρλο δηλαδή που αποφασίζει αν μετράει η όχι με βάση το πόσα like παίρνει. Από την άλλη... υπάρχει άραγε και κόσμος που αποφασίζει αν μετράει η όχι με βάση το πώς τους συμπεριφέρεται ένα βούρλο; Εμείς το δώσαμε το δικαίωμα. Εμείς φταίμε. Αλλά ας μη τα παίρνουμε όλα τόσο βαρέως, μεγάλο μέρος ευθύνης φέρουν και οι προηγούμενες γενιές. Πρώτα τους έδωσαν δικαίωμα ψήφου, μετά δικαίωμα να βγουν απ' την κουζίνα... έχει καιρό που μας πήρε η κατηφόρα, έχουμε φτάσει στο εξευτελιστικό σημείο να μη μετράει για τίποτα το γεγονός πως είμαστε άντρες! Φιλική συμβουλή, με τέτοια μυαλά είναι μάλλον απίθανο να σου κάτσει γκόμενα για οποιοδήποτε λόγο εκτός του ότι της έκανες like και την άφησες να σου χαϊδέψει το 6pack. Για να συμφωνήσω 100% με το ποστ πρέπει σβηστεί η τελευταια λέξη και να αντικατασταθεί με τη λέξη "μπυροκοίλι" Ibtl
Glikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Κάποιοι από τους μεγαλύτερους έρωτες προέρχονται από αυτό το ''κλικ''. Καθώς και από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις. 50-50 3
Laurelien Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Κολαει που λογω κρισης ολες ξεπουλανε την θηλυκοτητα για τα χρηματα του αλλου.... δηλαδη σαν Π.... Επισης κολλαει που εμεις οι αντρες τις δωσαμε το δικαιωμα και "facebook" να εχουν και να λενε την γνωμη τους και να επιλεγουν αυτο που θελουν. Τωρα πλεον δεν εκτιμανε τιποτα . Δωσε θαρρος στον χωριατη να σ'ανεβει στο κεφαλι Γιατί παλιά εκτιμούσανε ξέρω γω όλη την αγάπη και τον σεβασμό των αντρών τους. Για ρώτα γιαγιάδες τι ξύλο έτρωγαν, πως τις βίαζαν οι ίδιοι τους οι άντρες και πως τις είχαν σαν σκλάβες. Κι αν πάμε πιο παλιά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, που οι γυναίκες δεν εργάζονταν, πώς νομίζεις τύλιγαν συζύγους; Το όπλο τους ήταν η εμφάνιση και κυνηγούσαν καθαρά τα χρήματα και το status του άντρα για να τις συντηρεί. Οπότε δεν είναι κάτι πρωτάκουστο που εμφανίστηκε τώρα που έχουν δικαιώματα οι γυναίκες ούτε με την κρίση. Και οι άντρες που κοιτάνε τέτοιες πάνε γυρεύοντας οπότε ας μην παραπονιούνται. Συγνώμη που είχαμε την απαίτηση να μας φέρεστε σαν ανθρώπους. Δεν ήξερα ότι είναι κακό ο άνθρωπος να έχει ελευθερία επιλογής. Θα σε συμβούλευα να επιστρέψεις στο Αφγανιστάν ή στον Μεσαίωνα επειδή οι ταλιμπανιστικές θεωρίες δεν ταιριάζουν τόσο στη σύγχρονη Ευρώπη. 2
jennyV Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ξέρω τουλάχιστον 2 άτομα που έχουν νιώσει αυτό το κλικ που λες, ότι δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσουν τον άλλον, ενώ τον έχουν απλά δει.(δε μιλάω για τη σεξουαλική ορμή, αλλά για κεραυνοβόλο έρωτα).Μάλιστα και στις 2 περιπτώσεις εξελίχθηκε σε μακροχρόνιες σχεσεις, εκ των οποίων η μία κατέληξε και σε ευτυχισμένο γάμο. Προσωπικά, εκλογικεύω πολύ τα πάντα και δεν το έχω αισθανθεί ποτέ,ο έρωτας μου έρχεται σταδιακά κι αφού γνωρίσω τον άλλον, αλλά τουλάχιστον γι αυτά τα 2 άτομα, ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι πραγματικότητα και μάλιστα ευτυχισμένη. 3
iordanis77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 δεν έχει σημασία, όλες τα ίδια ειναι Εννοεις τη νυχτα. Γιατι οπως ελεγε ενας φιλος μου "Λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία". ξέρω τουλάχιστον 2 άτομα που έχουν νιώσει αυτό το κλικ που λες, ότι δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσουν τον άλλον, ενώ τον έχουν απλά δει.(δε μιλάω για τη σεξουαλική ορμή, αλλά για κεραυνοβόλο έρωτα).Μάλιστα και στις 2 περιπτώσεις εξελίχθηκε σε μακροχρόνιες σχεσεις, εκ των οποίων η μία κατέληξε και σε ευτυχισμένο γάμο. Προσωπικά, εκλογικεύω πολύ τα πάντα και δεν το έχω αισθανθεί ποτέ,ο έρωτας μου έρχεται σταδιακά κι αφού γνωρίσω τον άλλον, αλλά τουλάχιστον γι αυτά τα 2 άτομα, ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι πραγματικότητα και μάλιστα ευτυχισμένη. Το οτι υπαρχει ο κερ.ερωτας ειναι δεδομενο, το θεμα ειναι να υπαρχει και η αναλογη ανταποκριση απο την αλλη πλευρα ωστε να γινει η ευτυχισμενη πραγματικοτητα.
weissheit Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εννοεις τη νυχτα. Γιατι οπως ελεγε ενας φιλος μου "Λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία". Μήπως ο φίλος σου λέγεται "Διογένης ο Κυνικός"; 1
iordanis77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μήπως ο φίλος σου λέγεται "Διογένης ο Κυνικός"; Ναι, προχτες τα πιναμε στο πυθαρι του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα