Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω το κινητο το πηρα φεβρουαριο μεταχειρισμενο απο βονταφον αγορασμενο τον ιουλιο κλεινει χρονο

εχει καποια μικρα θεματακια (τωρα τα παρατηρω μου επεσα και εμενα μια-δυο φορες): 

1. οταν το χτυπαω απο πισω κοντα στην καμερα κανει θορυβο σαν να κουνιεται κατι

2. η μπαταρια εχει προβληματα απο 50% πεφτει 18% μερικεσ φορεσ

3. απο αριστερα το το καπακι με την οθονη δεν ειναι κολλημενο (φαινεται σαν να ειναι λιγο στραβο το αλουμινιο)

πηγα βονταφον σημερα, τισ τα ειπα αυτα μου λεει πρεπει να το στειλουμε μεσα στην "iphone" να το δουν αν ειναι απο πεσιμο η οχι και αν μπορουν να στο αλλαξουν.

την ρωτησα αν τον στελνουν istorm infoquest και μου λεει οχι το στελνουμε στην "iphone".

Τεσπα τωρα  θα παω να ρωτησω και public που ειναι authorized retailer εσεισ τη γνωμη εχετε?! 

θα μπορεσουν να μου κανουν τιποτα πουθενα?!

Δημοσ.

1. Το ίδιο έκανε και το δικό μου το 6άρι που είχα αλλά και το 6s που έχω τώρα

2. Το πρόβλημα της μπαταρίας ίσως λυθεί με ένα Hard Reset

3. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν έγινε σωστή εφαρμογή της οθόνης όταν αλλάχτηκε. Ναι η οθόνη του κινητού σου έχει αλλαχτεί αλλιώς δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να μην έχει άψογη εφαρμογή. Τα περισσότερα 6άρια που έχουν αλλαχτεί η οθόνη τους έτσι είναι. Δες το και σε απόλυτο σκοτάδι πιθανόν να έχει και σημεία που βγαίνει το φως περιμετρικά.

Δημοσ.

Θα πας ειτε σε istorm, ειτε document, ειτε infoquest. Το μονο που πρεπει να σε ανησυχει ειναι αν το βγαλουν εκτος εγγυησης για το στραβο πλαισιο, που σιγουρα εγινε απο πτωση. Κατα τα αλλα εχεις 2 χρονια εγγυηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...