Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι τυχαίο νομίζεις που ζήτησε Money Gram?

Όλες οι μαμουνιές, από Nigerian μέχρι Kato Patisia scams, γίνονται με αυτούς (Money Gram) και Western Union

Συμφωνώ απόλυτα.

Αλλά δυστυχώς έχει γίνει και η διαδικασία της καταγγελίας (μήνυση, κλπ) λίγο αποτρεπτική ($$$)

Νομίζω δεν έχει παράβολα σε όλες τις μηνύσεις. Εννοώ να το καταγγείλει κάποιος , έστω και στη γραμμή εξυπηρέτησης καταναλωτή ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Νομίζω δεν έχει παράβολα σε όλες τις μηνύσεις. Εννοώ να το καταγγείλει κάποιος , έστω και στη γραμμή εξυπηρέτησης καταναλωτή ή κάτι τέτοιο.

Η καταγγελια δεν ειναι μηνυση ,η γραμμη εξυπηρετησης καταναλωτη δεν εχει καμια σχεση μιας και μιλαμε για ιδιωτες .Στη συγκεκριμενη περιπτωση το αδικημα ειναι κατ' έγκληση οποτε χρειαζεται το παραβολο τον 100 ευρω .

Δημοσ.

Απο το να κανεις μηνυσεις καταγγελιες και λοιπα χρονοβορα/κοστοβορα , τραβα σε εναν καθρεφτη σηκωσε το δεξι σου χερι στο υψος του κεφαλιου (η αριστερο αναλογα πως βολευεσαι) ανοιξε τα δαχτυλα και προχωρα στο γνωστο αυτοκαντηλιασμα ...

Γρηγορο και ανεξοδο !

ΥΓ

Εαν δεν ειναι τρολαρισμα το ποστ , αδερφε εισαι ορισμος ...

Ακου μου εδωσε wu και του εβαλα λεφτα.

Σιγουρα θα ηταν αγγελια για samsung s7 edge η iphone 6s plus στα 300€ λογω αμεσης αναγκης ε ?

• Like 8
Δημοσ.

Η αγγελία ήταν:

Προσφορά111!! Το 3310 μόνο 331,0Ε

Συλλεκτικό κομμάτι. Στείλτε ινποξ στο φβ: Κρήστος Μενίδι.

• Like 4
Δημοσ.

Ναι ισχυει οτι με εισαγγελικη εντολη δινονται τα στοιχεια της συνδεσης. Κανε μια καταγγελια στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.

• Like 1
Δημοσ.

Η αγγελία ήταν:

Προσφορά111!! Το 3310 μόνο 331,0Ε

Συλλεκτικό κομμάτι. Στείλτε ινποξ στο φβ: Κρήστος Μενίδι.

Λιγα για την Μενιδαρα μην σου σπασω τα δοντια (jk :D)
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εγω μάλλον την πάτησα απο άτομο απο εδω μέσα με αρκετές αξιολογήσεις ! Μ ειπε θα μ στείλει με επιςτολη β προτεραιότητας απο Αθηνα! Απο της 13 τ μήνα δεν εχω παραλάβει τίποτα δρν μ απαντάει στα τηλέφωνα !!

Τι μπορώ να κανω ;

Δημοσ.

Παιδια εγω μάλλον την πάτησα απο άτομο απο εδω μέσα με αρκετές αξιολογήσεις ! Μ ειπε θα μ στείλει με επιςτολη β προτεραιότητας απο Αθηνα! Απο της 13 τ μήνα δεν εχω παραλάβει τίποτα δρν μ απαντάει στα τηλέφωνα !!

Τι μπορώ να κανω ;

Για αρχή καν'του αρνητική αξιολόγηση για να μην την πατήσουν και άλλοι.Πόσες θετικές είχε;Οι αξιολογήσεις ήταν απο παλιά μέλη;Γράψε στην αξιολόγηση τι έχει γίνει.

Πόσα χρήματα έχασες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...