GiannisKap Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Μίλαγα με έναν φίλο και λέγαμε να ανταλλάξουμε σετάκια. Εγώ έχω:Mobo: DFI P55 t3eh9(με χαλασμένη κάρτα ήχου+μια audigy 2) CPU: Core i5 760 + Freezer 7 PRO Rev.2 και αυτός έχει: MOBO: MSI 760GMA-P34 CPU: FX 6300 Αξίζει λέτε?Σκέφτομαι ότι το δικό του έχει πιο καινούργιο σχετικά cpu και πιο πάνω clocks + το ότι βρίσκω μητρικές ακόμα στα μαγαζιά,μιας που σκέφτομαι να του αλλάξω μητρική αν το πάρω και να πουλήσω την δικιά του.Επίσης το δικό του έχει Sata 3.0(άρα θα δω σημαντική διαφορά με τον ssd μου) και USB 3.0. Ευχαριστώ πολύ. 1
dimitrisOP Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 με την συγκεκριμενη μητρικη που εχει ο 6300 το ξεχνας το oc. Και τα 2 συστηματα πλεον ειναι ξεπερασμενα Κρατα το δικο σου θα ελεγα και καντον ενα oc (αν δεν αλλαξεις αμεσα) 1
Ghost007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Μίλαγα με έναν φίλο και λέγαμε να ανταλλάξουμε σετάκια. Εγώ έχω: Mobo: DFI P55 t3eh9(με χαλασμένη κάρτα ήχου+μια audigy 2) CPU: Core i5 760 + Freezer 7 PRO Rev.2 και αυτός έχει: MOBO: MSI 760GMA-P34 CPU: FX 6300 Αξίζει λέτε? Σκέφτομαι ότι το δικό του έχει πιο καινούργιο σχετικά cpu και πιο πάνω clocks + το ότι βρίσκω μητρικές ακόμα στα μαγαζιά,μιας που σκέφτομαι να του αλλάξω μητρική αν το πάρω και να πουλήσω την δικιά του.Επίσης το δικό του έχει Sata 3.0(άρα θα δω σημαντική διαφορά με τον ssd μου) και USB 3.0. Ευχαριστώ πολύ. το οτι ειναι ποιο καινουργιος και με ποιο πανω το ρολοι δε σημαινει οτι ειναι και καλυτερος... οπως ειπε και ο δημητρης κανε ενα οβερκλοκ στον δικο σου και εισαι κομπλε... οσο για το σατα 3 οκ ποιο γρηγορο αλλα που και τι διαφορα θα δεις ουσιαστικη ειναι μια αλλη ιστορια... 1
GiannisKap Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μάλιστα.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Θα απευθυνθώ στο OC τμήμα λοιπόν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα