gsisr Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 130€ ζητάει η Nike στις μεγάλες αλυσίδες 70€ στα δημοφιλή τέτοια "μαγαζιά" στο fb. Αν σκεφτούμε πως δεν πληρώνουν προσωπικό και πολλά αλλά όπως οι μεγάλες αλυσίδες θεωρείτε παράλογο να είναι αυθεντικά;
defacer Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αφού θέλεις να τα πάρεις, γιατί ρωτάς και ξαναρωτάς; Πάρτα να ησυχάσουμε. 5
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δες τι εταιρεία/site τα πουλάει μέσω internet και ρώτα σε άλλα φόρουμς να σου πούνε αν είναι αξιόπιστη ή μούφα.
gsisr Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αφού θέλεις να τα πάρεις, γιατί ρωτάς και ξαναρωτάς; Πάρτα να ησυχάσουμε. αν σου χαλάμε την ηρεμία σε άλλη παραλία 3
defacer Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Φίλος, τα προβλήματα που έχεις με την αλήθεια μη τα βγάζεις σε άλλους. Δείχνει άσχημα.
gsisr Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Φίλε ψυχολογικά έχεις; Σε ανάγκασε κανείς να δεις, πόσο μάλλον να σχολιάσεις το ποστ μου; Και ποιος είσαι εσύ που εγώ θα πρέπει να εμπιστευτώ ότι λες αλήθεια, ποσό μάλλον ότι τη ξέρεις κιόλας. Συζήτηση κάνουμε, όποιον δεν τον ενδιαφέρει τη κάνει απ το thread. 1
palawiaris Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Φίλος, τα προβλήματα που έχεις με την αλήθεια μη τα βγάζεις σε άλλους. Δείχνει άσχημα. Σε όλα σου τα μυνήματα κάνεις κριτική.Ο φίλος θέλει μια γνώμη,να μοιραστεί μια άποψή του.Γιατί κάνεις έτσι; 1
Pa0ki Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 130€ ζητάει η Nike στις μεγάλες αλυσίδες 70€ στα δημοφιλή τέτοια "μαγαζιά" στο fb. Αν σκεφτούμε πως δεν πληρώνουν προσωπικό και πολλά αλλά όπως οι μεγάλες αλυσίδες θεωρείτε παράλογο να είναι αυθεντικά; Ναι 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 130€ ζητάει η Nike στις μεγάλες αλυσίδες 70€ στα δημοφιλή τέτοια "μαγαζιά" στο fb. Αν σκεφτούμε πως δεν πληρώνουν προσωπικό και πολλά αλλά όπως οι μεγάλες αλυσίδες θεωρείτε παράλογο να είναι αυθεντικά;Ναι. Δεν είναι το κόστος του εργατικού δυναμικού και των λειτουργικών τόσο μεγάλο ώστε ρξαιτιας τους τα Nike παπούτσια να κάνουν 100+ €.
defacer Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Σε όλα σου τα μυνήματα κάνεις κριτική.Ο φίλος θέλει μια γνώμη,να μοιραστεί μια άποψή του.Γιατί κάνεις έτσι; Ο φίλος έχει ένα ολόκληρο thread να του δίνει γνώμες και παρόλα αυτά ξαναθέτει την ίδια ακριβώς ερώτηση που έθεσε στην αρχή και πήρε τις απαντήσεις που πήρε, ενώ στη συνέχεια μάλλον διαβάζει διαφορετικό thread από μενα μιας και αναρωτιέται δυνατά γιατί να δεχτεί αμάσητη τη γνώμη "μου". Εμένα αυτό μου λέει ότι βασικά δε θέλει να λύσει απορία αλλά να πείσει τον εαυτό του ότι τα παπούτσια που ποθεί είναι αυθεντικά. Έχω λοιπόν και γω την άποψή μου αυτή και τη μοιράζομαι. Αυτό που δεν έχω είναι ιδέα του τι εννοείς "κάνω έτσι", μιας και δεν είμαι εγώ π.χ. που προέτρεψα κανέναν να πάρει τον πούλο. Καλύτερα να μη συνεχίσουμε τα δικά μας μιας και έχω πολύ χώρο να γράφω και στο φόρουμ και αλλού, οπότε μόνο να ενοχλήσουμε τους υπόλοιπους θα καταφέρουμε. 2
isay Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 130€ ζητάει η Nike στις μεγάλες αλυσίδες 70€ στα δημοφιλή τέτοια "μαγαζιά" στο fb. Αν σκεφτούμε πως δεν πληρώνουν προσωπικό και πολλά αλλά όπως οι μεγάλες αλυσίδες θεωρείτε παράλογο να είναι αυθεντικά; ναι ειναι παραλογο. ΕΣΤΩ οτι εστεκε το επιχειρημα σου τοτε τα μικρά μαγαζιά που τα εχει ένα ατομο και το δουλευει μονος του θα πουλούσε μισοτιμής σε σχέση με τις μεγάλες αλυσίδες. Όπως βλέπεις υφίσταται ακριβώς το αντίθετο. Στο διαταυτα. Αν θες ταμπελάκι nike, είτε βαζεις το χερι στην τσέπη και πληρωνεις brand και ποιότητα ή αγοράζεις εν γνώση σου ενα φθηνό αντίγραφό αλλά προς θεου μην το χρησιμοποιήσεις για αθλητισμό. Στην περιπτωση που προτιμήσεις το δευτερο, κατέβα στην αγια βαρβάρα, δες απο κοντά τι σου αρέσει και να εισαι σίγουρος οτι θα ψωνίσεις και φθηνότερα. Όλα αυτά τα sites μισοτιμής με επικοινωνία κινητό τηλέφωνο και χωρίς φυσικο κατάστημα, ψωνίζουν χοντρική απο προμηθευτές στην αγια βαρβάρα. Μάλιστα οι περισσότερες αποστολές γίνονται απευθείας από τον προμηθευτή με αποστολέα αυτόν που αγόρασες. 2
gregory22 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα συγκεκριμένα παπουτσια παραγονται στη Βουλγαρία, ειναι κακής ποιότητας και κοστίζουν 20-30 ευρώ εκει. Τα μεγέθη βγαίνουν συνήθως έως 45 ή 46 νούμερο και επίσης τυχαιο οτι στο facebook έχουν μονάχα κινητό τηλέφωνο κι όχι κατάστημα τουλάχιστον σε ηλεκτρονική μορφή με νομική υπόσταση? Όποιος ζει στη βόρεια Ελλάδα ξέρει... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από gregory22
k_w_t Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, gregory22 είπε Τα συγκεκριμένα παπουτσια παραγονται στη Βουλγαρία, ειναι κακής ποιότητας και κοστίζουν 20-30 ευρώ εκει. Τα μεγέθη βγαίνουν συνήθως έως 45 ή 46 νούμερο και επίσης τυχαιο οτι στο facebook έχουν μονάχα κινητό τηλέφωνο κι όχι κατάστημα τουλάχιστον σε ηλεκτρονική μορφή με νομική υπόσταση? Όποιος ζει στη βόρεια Ελλάδα ξέρει... Συνηθως ειναι και το ιδιο κινητο σε 3-4 σελιδες.... Η μαγικη ερωτηση σε αυτα τα "online καταστηματα" ειναι μια : "Τιμολογιο κοβεται ;" Κανενας που πουλαει μαιμουδες δεν κοβει γιατι εχει περιγραφη προιοντος ... Κοβουν αποδειξη που γραφει αοριστα πχ Υποδηματα,Ενδυματα κτλ. Σε περιπτωση που πας να τον κυνηγησεις μπορει να ισχυριστουν οτι αλλο προιον σου πουλησαν οχι αυτο που λες εσυ ή να μην υπαρχει καν η εταιρια με μαιμου ταμειακη μηχανη..
gregory22 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, k_w_t είπε Συνηθως ειναι και το ιδιο κινητο σε 3-4 σελιδες.... Η μαγικη ερωτηση σε αυτα τα "online καταστηματα" ειναι μια : "Τιμολογιο κοβεται ;" Κανενας που πουλαει μαιμουδες δεν κοβει γιατι εχει περιγραφη προιοντος ... Κοβουν αποδειξη που γραφει αοριστα πχ Υποδηματα,Ενδυματα κτλ. Σε περιπτωση που πας να τον κυνηγησεις μπορει να ισχυριστουν οτι αλλο προιον σου πουλησαν οχι αυτο που λες εσυ ή να μην υπαρχει καν η εταιρια με μαιμου ταμειακη μηχανη.. Οχι φυσικά γιατί αν κοπεί τιμολόγιο θα πρέπει να έχει και τιμολόγιο αγοράς απο τη.....Nke! Aπλώς φορτώνει ενα βανάκι με 200 κομμάτια και τα περνάει με "ιδιαίτερο" τρόπο απο το τελωνείο. Το μόνο που με θλίβει είναι το ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους λες οτι δίνεις 1 ζευγάρι μάρκας στα 39,99 σε προσφορά ενώ στην αγορά έχει 200 ευρώ και δεν παίρνουν χαμπάρι. Βλεπουν οτι οι τύποι πουλάνε 500 ζευγάρια και καλα "τελευταία κομμάτια προλάβετε" και συνεχίζουν να το πιστεύουν ΕΛΕΟΣ! https://www.news247.gr/koinonia/eglima/poloysan-maimoy-papoytsia-meso-facebook-gia-dithen-markes.6521516.html Τους έχουν κυνηγήσει και συνεχίζουν να τους κυνηγάνε ως διαφημιστική παραπλάνηση. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από gregory22
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα