apicky Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Παιδιά να ρωτήσω - για ν'ανεβάσεις βίντεο απο αθλητικό site στο κανάλι σου (στιγμιότυπα αγώνων) πρέπει να δώσεις credit σ'αυτούς ε; Τι ακριβώς (Link στο desccription μόνο); Αν δεν γίνεται έτσι, πως μπορώ να το κάνω;
testtesttest Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Γιατι δεν επικοινωνεις απευθειας με το σαιτ; μπορει καθε σαιτ να εχει διαφορετικη πολιτική και "χαλαροτητα" οσον αφορα το reuploading του υλικου του
apicky Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Βασικά, έχω ακούσει ότι σε περίπτωση που γίνεις youtube partner (που θέλω), αν έχεις copyrighted υλικό σου παίρνουν οι κάτοχοι του ένα ποσοστό απο τα κέρδη των βίντεο. Πρέπει οπωσδήποτε να έρθω σε επικοινωνία με το site για να τα συζητήσουμε αυτά;;
testtesttest Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 απο τη στιγμη που σε ενδιαφερει εμπορικη εκμεταλλευση του προιοντος και ειδικα αφου ξερεις οτι θα πρεπει να πληρωνεις ενα ποσοστο σε καποιον 3ο, χρειαζεται φυσικα να επικοινωνησεις με αυτον τον 3ο.
Γερος Καμελέοντας Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 αν ειναι στιγμιότυπα τα οποία έχεις πάρει εσύ και τα έχει ενώσει σε βιντεάκι νομίζω μπορείς να το χρησιμοποιείς για δικο σου αν απλα το παρεις και το βαλεις ειναι copyright και στην ουσια δεν μπορεις να το κανεις τπτ αχριστο θα ελεγα να εχει ενα τετοιου είδους βιντεο στο καναλι σου
apicky Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 έχω ερώτηση - ανεβάζω βίντεο εξ ολοκλήρου αντεγραμένο με στιγμιότυπα απο euro και μου το κατεβάζουν ως κλεμμένο (uefa κι έτσι). ανεβάζω το ίδιο βίντεο με κάποια στιγμιότυπα ανάμεσα που έχω τρραβήξει εγώ (απλά για να δω αν θα το δεδχτεί), μου το κρατάνε για μια βδομάδα κ μετά το κατεβάζουν (ξανα uefa κι έτσι)!!!!!!!!!! τι γίνεται επιτέλους μ'αυτό το youtube; πρέπει οπωσδήποτε το βίντεο να'ναι εξ ολοκλήρου δικό μου; γέρο καμελέοντα, στιγμιότυπα εννοείς κ απο βίντεο άλλων;
testtesttest Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 τι γίνεται επιτέλους μ'αυτό το youtube; εχεις ιδεα ποσο κοστιζουν τα τηλεοπτικα δικαιωματα του euro; ως θεωρεις οτι μπορεις να τα αποκτησεις δωρεαν; το youtube φταιει ή η νοοτροπια σου;
apicky Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Καταρχήν εγώ δεν σου επιτέθηκα, χαλάρωσε λίγο. Και κατα 2ον ρωτάω απλά πως όλοι αυτοί που ανεβάζουν στιγμιότυπα απο αγώνες, μπορούν κ το κάνουν. Όλοι αυτοί έχουν αγοράσει δικαιώματα;
testtesttest Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 οχι. ειναι ολοι παρανομοι προφανως. ψαχνεις βοηθεια για να παρανομησεις και εσυ;
kinhthra Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 έχω ερώτηση - ανεβάζω βίντεο εξ ολοκλήρου αντεγραμένο με στιγμιότυπα απο euro και μου το κατεβάζουν ως κλεμμένο (uefa κι έτσι). ανεβάζω το ίδιο βίντεο με κάποια στιγμιότυπα ανάμεσα που έχω τρραβήξει εγώ (απλά για να δω αν θα το δεδχτεί), μου το κρατάνε για μια βδομάδα κ μετά το κατεβάζουν (ξανα uefa κι έτσι)!!!!!!!!!! τι γίνεται επιτέλους μ'αυτό το youtube; πρέπει οπωσδήποτε το βίντεο να'ναι εξ ολοκλήρου δικό μου; γέρο καμελέοντα, στιγμιότυπα εννοείς κ απο βίντεο άλλων; αφού σου αρέσει το ποδόσφαιρο έπρεπε να το ήξερες τώρα ότι η UEFA τα έχει απαγορεύσει όλα τα βίντεο που έχουν στιγμές όσον αφορά euro, champion, etc
apicky Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κάποιοι εδώ μέσα, πρέπει να χαλαρώσετε λίγο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα