Προς το περιεχόμενο

youtube και copyrights

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω - για ν'ανεβάσεις βίντεο απο αθλητικό site στο κανάλι σου (στιγμιότυπα αγώνων) πρέπει να δώσεις credit σ'αυτούς ε; Τι ακριβώς (Link στο desccription μόνο);

Αν δεν γίνεται έτσι, πως μπορώ να το κάνω;

Δημοσ.

Γιατι δεν επικοινωνεις απευθειας με το σαιτ; μπορει καθε σαιτ να εχει διαφορετικη πολιτική και "χαλαροτητα" οσον αφορα το reuploading του υλικου του

Δημοσ.

Βασικά, έχω ακούσει ότι σε περίπτωση που γίνεις youtube partner (που θέλω), αν έχεις copyrighted υλικό σου παίρνουν οι κάτοχοι του ένα ποσοστό απο τα κέρδη των βίντεο.

Πρέπει οπωσδήποτε να έρθω σε επικοινωνία με το site για να τα συζητήσουμε αυτά;;

Δημοσ.

απο τη στιγμη που σε ενδιαφερει εμπορικη εκμεταλλευση του προιοντος και ειδικα αφου ξερεις οτι θα πρεπει να πληρωνεις ενα ποσοστο σε καποιον 3ο, χρειαζεται φυσικα να επικοινωνησεις με αυτον τον 3ο.

Δημοσ.

αν ειναι στιγμιότυπα τα οποία έχεις πάρει εσύ και τα έχει ενώσει σε βιντεάκι νομίζω μπορείς να το χρησιμοποιείς για δικο σου 

αν απλα το παρεις και το βαλεις ειναι copyright και στην ουσια δεν μπορεις να το κανεις τπτ αχριστο θα ελεγα να εχει ενα τετοιου είδους βιντεο στο καναλι σου 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

έχω ερώτηση - ανεβάζω βίντεο εξ ολοκλήρου αντεγραμένο με στιγμιότυπα απο euro και μου το κατεβάζουν ως κλεμμένο (uefa κι έτσι).

ανεβάζω το ίδιο βίντεο με κάποια στιγμιότυπα ανάμεσα που έχω τρραβήξει εγώ (απλά για να δω αν θα το δεδχτεί), μου το κρατάνε για μια βδομάδα κ μετά το κατεβάζουν (ξανα uefa κι έτσι)!!!!!!!!!!

τι γίνεται επιτέλους μ'αυτό το youtube; πρέπει οπωσδήποτε το βίντεο να'ναι εξ ολοκλήρου δικό μου;

γέρο καμελέοντα, στιγμιότυπα εννοείς κ απο βίντεο άλλων;

Δημοσ.

τι γίνεται επιτέλους μ'αυτό το youtube; 

εχεις ιδεα ποσο κοστιζουν τα τηλεοπτικα δικαιωματα του euro; ως θεωρεις οτι μπορεις να τα αποκτησεις δωρεαν; το youtube φταιει ή η νοοτροπια σου;

Δημοσ.

Καταρχήν εγώ δεν σου επιτέθηκα, χαλάρωσε λίγο.

Και κατα 2ον ρωτάω απλά πως όλοι αυτοί που ανεβάζουν στιγμιότυπα απο αγώνες, μπορούν κ το κάνουν. Όλοι αυτοί έχουν αγοράσει δικαιώματα;

Δημοσ.

έχω ερώτηση - ανεβάζω βίντεο εξ ολοκλήρου αντεγραμένο με στιγμιότυπα απο euro και μου το κατεβάζουν ως κλεμμένο (uefa κι έτσι).

ανεβάζω το ίδιο βίντεο με κάποια στιγμιότυπα ανάμεσα που έχω τρραβήξει εγώ (απλά για να δω αν θα το δεδχτεί), μου το κρατάνε για μια βδομάδα κ μετά το κατεβάζουν (ξανα uefa κι έτσι)!!!!!!!!!!

τι γίνεται επιτέλους μ'αυτό το youtube; πρέπει οπωσδήποτε το βίντεο να'ναι εξ ολοκλήρου δικό μου;

γέρο καμελέοντα, στιγμιότυπα εννοείς κ απο βίντεο άλλων;

αφού σου αρέσει το ποδόσφαιρο έπρεπε να το ήξερες τώρα ότι η UEFA τα έχει  απαγορεύσει όλα τα βίντεο που έχουν στιγμές όσον αφορά  euro, champion, etc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...