kx_94 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια. Έχω συμπληρωσει δυο ετησιες αναβολες απο τον στρατο και τωρα μ ηρθε το χαρτί να παρουσιαστω παλι. Εχω οξεια μυοκαρδιτιδα το οποιο ειναι κατι μονιμο αλλα στο φρουραρχειο μου ειπαν πως θελουν προσφατες εξετασεις για να παρω το ι5. Το θεμα ειναι οτι τωρα πρεπει να παρουσιαστω και να δουν οι γιατροι στο 401 τι θα κάνουν αλλα δεν εξεταζουν με μαγνητικη τομογραφια που χρειάζεται γ να φανει το μυοκαρδιο. Η ερώτηση μου ειναι αν μπορει καποιος καρδιολογος δημοσιου νοσοκομειο να μου δωσει μια γνωματευση, συμφωνα με τς εξετασεις π εχω ηδη, απλα με πιο προσφατη ημερομηνια ωστε να το λαβουν υπ οψιν στο 401 και ν παρω την απαλλαγη μου χωρις κ αλλες ταλαιπωρίες
kfyros Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τι σου είπαν;Γενικά δεν δίνουν I5 εξ αποστάσεως, και πρέπει να παρουσιαστείς.Τέλος, αν σου ζητήσουν γνωμάτευση, οπωσδήποτε θα πρέπει να είναι από δημόσιο νοσοκομείο.
kx_94 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τι σου είπαν; Γενικά δεν δίνουν I5 εξ αποστάσεως, και πρέπει να παρουσιαστείς. Τέλος, αν σου ζητήσουν γνωμάτευση, οπωσδήποτε θα πρέπει να είναι από δημόσιο νοσοκομείο. Μου ειπαν πως απλα ειναι παλια η γνωματευση που εχω επειδη ειναι του 2011. θα παρουσιαστω κανονικα και θα παω 401 αλλα φοβαμαι μετα απο 2 χρονια μη μ πουν να υπηρετησω ξερω γω
LongTom Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μου ειπαν πως απλα ειναι παλια η γνωματευση που εχω επειδη ειναι του 2011. θα παρουσιαστω κανονικα και θα παω 401 αλλα φοβαμαι μετα απο 2 χρονια μη μ πουν να υπηρετησω ξερω γω Με κάτι μόνιμο στην υγεία σου πως θα σου πουν να υπηρετήσεις;
SlickNick Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Χαλάρωσε. Κανένας δεν υπηρετεί με το ζόρι. Αν δεν σε βγάλουν Ι5 πιστεύω ότι μπορείς να βγεις ανυπότακτος, μετά να κάνεις διακοπή της ανυποταξίας και να πας να πάρεις το Ι5 μέσω στρατοπέδου όταν σε ξανακαλέσουν να παρουσιαστείς. Τράβα όμως κάνε εξετάσεις σε δημόσιο για να έχεις πρόσφατο χαρτί και έλεγξε διεξοδικά το site όμηροι που τα συζητάνε σε βάθος όλα αυτά. 2
kx_94 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Με κάτι μόνιμο στην υγεία σου πως θα σου πουν να υπηρετήσεις; Γιατι ειμαι σταθερος αλλα το προβλημα υπαρχει και φοβαμαι για κανα ι4 Χαλάρωσε. Κανένας δεν υπηρετεί με το ζόρι. Αν δεν σε βγάλουν Ι5 πιστεύω ότι μπορείς να βγεις ανυπότακτος, μετά να κάνεις διακοπή της ανυποταξίας και να πας να πάρεις το Ι5 μέσω στρατοπέδου όταν σε ξανακαλέσουν να παρουσιαστείς. Τράβα όμως κάνε εξετάσεις σε δημόσιο για να έχεις πρόσφατο χαρτί και έλεγξε διεξοδικά το site όμηροι που τα συζητάνε σε βάθος όλα αυτά. Μπορω να απαιτησω το ι5 αν με καταταξουν σε αλλο γιωτα?
SlickNick Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Γιατι ειμαι σταθερος αλλα το προβλημα υπαρχει και φοβαμαι για κανα ι4 Μπορω να απαιτησω το ι5 αν με καταταξουν σε αλλο γιωτα? Δεν ξέρω τι παίζει με τα παθολογικά, η εμπειρία μου είναι με τα ψυχολογικά. Μελέτησε το Όμηροι φίλε, έχει πολύ υλικό.
kx_94 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω τι παίζει με τα παθολογικά, η εμπειρία μου είναι με τα ψυχολογικά. Μελέτησε το Όμηροι φίλε, έχει πολύ υλικό. Να σαι καλα φιλε μου. ευχαριστω
kleo1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 βασικά αυτό που σε απασχολεί είναι πως θα βγεις Ι5 απ ότι κατάλαβα.
mclein Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Γιατι ειμαι σταθερος αλλα το προβλημα υπαρχει και φοβαμαι για κανα ι4 Μπορω να απαιτησω το ι5 αν με καταταξουν σε αλλο γιωτα? το αν εισαι ικανος, θα το κρινουν αλλοι. και οχι, δεν μπορεις να απαιτησεις. ----- κανε εισαγωγη σε δημοσιο νοσοκομειο, κανε τις εξετασεις που επιβεβαιωνουν το προβλημα & αν υπαγεται στα θεματα υγειας που βγαινεις Ι5, θα το παρεις χωρις πολλα πολλά. οι 3 ανθρωποι στην επιτροπη ειναι σοβαροτατοι, με απολυτη κατανοηση σε πασχοντες, επιστημονες + με τεραστια παιδεια. προσεχε μονο μην αρχισες τις λιγδες κ τα παραμυθια, γιατι δεν υπαρχει λυπηση για κοτες. 4
kleo1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 προσεχε μονο μην αρχισες τις λιγδες κ τα παραμυθια, γιατι δεν υπαρχει λυπηση για κοτες. αν ήθελε να πουλήσει παραμύθι θα παρουσίαζε ψυχολογικό πρόβλημα και όχι παθολογικό. 2
johnbond Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Γιατι ειμαι σταθερος αλλα το προβλημα υπαρχει και φοβαμαι για κανα ι4 Μπορω να απαιτησω το ι5 αν με καταταξουν σε αλλο γιωτα? Κάθε πάθηση έχει συγκεκριμένη κατάταξη. Κάπου υπάρχει ένας πίνακας με τις παθήσεις,νομίζω είναι κάποιο φεκ. Οπότε βάση αυτού θα βγεις ι4 ή ι5.Βρες το και έλεγξε. Αλλα λογικά αφού ήδη έχει πάρει τις αναβολές ως ανίκανος να υπηρετήσεις πας για ι5.
mclein Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 αν ήθελε να πουλήσει παραμύθι θα παρουσίαζε ψυχολογικό πρόβλημα και όχι παθολογικό. ο καθενας οτι θελει παρουσιαζει.
SlickNick Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Λέγεται ότι δίνουν πιο εύκολα απαλλαγή για ψυχολογικά παρά για παθολογικά. Δε θυμάμαι όμως αν γίνεται να αλλάξεις το λόγο για τον οποίο πας για απαλλαγή, θα πρέπει να το ψάξεις.
kx_94 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τι παραμυθι ρε παδια νταξ ειπαμε. απλα με καιει το ι5 γιατι φοβαμαι για την καρδια μου και την υγεια μου αλλα αν μου πουν να υπηρετησω θα υπηρετησω εννοειται. θα μου ηταν καλυτερο βεβαια το ι5 για πολλους λογους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις