kleo1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ο καθενας οτι θελει παρουσιαζει. ξέρεις πολλούς παραμυθάδες να παρουσιάζουν παθολογικά; τα ψυχολογικά δεν είναι τόσο εύκολα εντοπίσημα. άνετα παίζω θέατρο ότι έχω χρόνια κατάθλιψη. να παίξω θέατρο ότι είμαι τυφλός είναι λιγουλάκι δύσκολο. 3
thant Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αν με την πρόσφατη γνωμάτευση δεν εισαι σιγουρος για το τελικο αποτελεσμα, πιάσε τον γιατρο και πες του οτι δεν θες να υπηρετήσεις και δώστου ενα δωράκι για να βαλει σάλτσες στην γνωμάτευση που θα σου σιγουρέψει το Ι5.Κανε οτι μπορεις προκειμένου να γλιτωσεις χρόνο απ την ζωή σου.. 1
Vapir Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 φίλε μου δεν πρόκειται να υπηρετήσεις με το ζόρι, άλλοι παίρνουν απαλλαγή χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Εφόσον έχεις πρόβλημα υγείας πάρε το ι5 σου να ξεμπερδεύεις , εδώ μερικοί μπήκαμε καλά και βγήκαμε με προβλήματα και μην ακούς την κάθε πίπα που λέει ο καθένας. 4
techm Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αν μπορείς,κάτσε σαν I4.Λάτζα και στην σίτιση θα 'σαι και θαλαμοφύλακας.Αν μπορείς βέβαια.Τώρα για το I5,σκέψου αν στο μέλλον σου παρουσιαστεί πρόβλημα από πλευράς έρευσης εργασίας.
mclein Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αν μπορείς,κάτσε σαν I4.Λάτζα και στην σίτιση θα 'σαι και θαλαμοφύλακας.Αν μπορείς βέβαια.Τώρα για το I5,σκέψου αν στο μέλλον σου παρουσιαστεί πρόβλημα από πλευράς έρευσης εργασίας. δεν υπαρχει κανενας φοβος για ευρεση εργασιας. επισης, κανενας δε ρωταει πλεον γιατι δεν πηγες + οτι απαγορευεται. 6
kx_94 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εγω θελω να το παρω το ι5. το θεμα ειναι αν με κρινει ο γιατρος ι4 πως να τον πεισω να το αλλαξει. για ευρεση εργασιας ειμαι ηδη καλλημενος στο εξωτερικο. αυτος ο στρατος με κραταει εδω κ δυο χρονια πισω και πραγματικα θα βγω και με καρδια και με ψυχολογικα με τοσο τρεξιμο και αγχος 1
mclein Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ξέρεις πολλούς παραμυθάδες να παρουσιάζουν παθολογικά; τα ψυχολογικά δεν είναι τόσο εύκολα εντοπίσημα. άνετα παίζω θέατρο ότι έχω χρόνια κατάθλιψη. να παίξω θέατρο ότι είμαι τυφλός είναι λιγουλάκι δύσκολο. ξερω πολλους τυφλους ταξιτζηδες. ειδικα στην πατρα. γραφω γνωριζοντας τα πραγματα απο μεσα. αν δεν ηξερα τι ειδους ατομα πηγαινουν στις επιτροπες δε θα εγραφα οτιδηποτε.
Vapir Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αν μπορείς,κάτσε σαν I4.Λάτζα και στην σίτιση θα 'σαι και θαλαμοφύλακας.Αν μπορείς βέβαια.Τώρα για το I5,σκέψου αν στο μέλλον σου παρουσιαστεί πρόβλημα από πλευράς έρευσης εργασίας. αυτό δεν ισχύει εκτός αν προσπαθήσει να μπει σε αστυνομία/πυροσβεστική κλπ, υπάρχει απόρρητο . Η σωματική ικανότητα δεν αναγράφεται στο απολυτήριο και είναι περισσότερο μύθος παρά αλήθεια ότι δεν θα μπορέσεις να βρεις εύκολα δουλειά στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα αν δεν είσαι Ι/1, πλην ορισμένων περιπτώσεων.
kx_94 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αν με την πρόσφατη γνωμάτευση δεν εισαι σιγουρος για το τελικο αποτελεσμα, πιάσε τον γιατρο και πες του οτι δεν θες να υπηρετήσεις και δώστου ενα δωράκι για να βαλει σάλτσες στην γνωμάτευση που θα σου σιγουρέψει το Ι5. Κανε οτι μπορεις προκειμένου να γλιτωσεις χρόνο απ την ζωή σου.. δεν εχω προσφατη γνωματευση εν τελει οποτε παραμενω με την παλια του 2011
Vapir Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Έχω μείνει πίσω φαίνεται yeap , παλιότερα όμως ναι, ίσχυε αυτό που είπες
SlickNick Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εγω θελω να το παρω το ι5. το θεμα ειναι αν με κρινει ο γιατρος ι4 πως να τον πεισω να το αλλαξει. για ευρεση εργασιας ειμαι ηδη καλλημενος στο εξωτερικο. αυτος ο στρατος με κραταει εδω κ δυο χρονια πισω και πραγματικα θα βγω και με καρδια και με ψυχολογικα με τοσο τρεξιμο και αγχος Δε μπορείς να πείσεις τον γιατρό για κάτι και μην ακούς τις βλακείες για λαδώματα. Κανένας δεν ενδιαφέρεται να σε κρατήσει με το ζόρι. Στη χειρότερη να πρέπει να πας από στρατόπεδο για να πάρεις την απαλλαγή. Τουλάχιστον αυτό ισχύει με τα ψυχολογικά.
kx_94 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δε μπορείς να πείσεις τον γιατρό για κάτι και μην ακούς τις βλακείες για λαδώματα. Κανένας δεν ενδιαφέρεται να σε κρατήσει με το ζόρι. Στη χειρότερη να πρέπει να πας από στρατόπεδο για να πάρεις την απαλλαγή. Τουλάχιστον αυτό ισχύει με τα ψυχολογικά. Λαδωματα και τετοια δεν τα περνω καν υπ οψιν. Ετσι κ αλλιως μεσω στρατοπεδου θα παω γιατι αυριο παρουσιαζομαι στην θηβα. το μονο μου αγχος ειναι το χασιμο των δυο χρονων αναβολων αν με καταταξουν ι4. ειναι κριμα πραγματικα
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αυτό με το δημόσιο νοσοκομείο είναι παράνομο, σε κανένα ΦΕΚ δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Πήγαινε στο ιατρείο κάποιου καρδιολογου και ζητά να σου γράψει γνωματευση, αν σου πουν τίποτα στην επιτροπή πες το ραντεβού στο δημόσιο νοσοκομείο ήταν μετά την κατάταξη.
kfyros Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Λαδωματα και τετοια δεν τα περνω καν υπ οψιν. Ετσι κ αλλιως μεσω στρατοπεδου θα παω γιατι αυριο παρουσιαζομαι στην θηβα. το μονο μου αγχος ειναι το χασιμο των δυο χρονων αναβολων αν με καταταξουν ι4. ειναι κριμα πραγματικα Είναι πάγια τακτική των ενόπλων δυνάμεων, μην αγχώνεσαι. Τις δύο αναβολές τις παίρνει κάποιος σχετικά εύκολα. Η οριστική απαλλαγή εξετάζεται ενδελεχώς. Θα παρουσιαστείς , θα ζητήσεις απαλλαγή, θα τους δώσεις το ιστορικό σου και θα σου πουν τι να κάνεις ή τι χρειάζεται. Δεν γνωρίζω την πάθηση σου, αν είναι σοβαρή δεν σε κρατάει κανένας στο στρατό. Δεν θέλει κανείς να έχει την ευθύνη αν γίνει κάτι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις