Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορείς,κάτσε σαν I4.Λάτζα και στην σίτιση θα 'σαι και θαλαμοφύλακας.Αν μπορείς βέβαια.Τώρα για το I5,σκέψου αν στο μέλλον σου παρουσιαστεί πρόβλημα από πλευράς έρευσης εργασίας.

Άοπλο δεν παλεύεται,όταν ήμουν στρατό όσοι είχαν Ι4 και δεν ήταν βύσματα είπαν το μπιραλάχ σε μαγειρεία-γραφεία-θαλαμοφυλίκια-γενικές αγγαρείες.Ήταν οι πρώτοι που τους τσιμπούσαν για μαλακίες-αγγαρείες.

Το δεύτερο δεν ισχύει επίσης εδώ και αρκετά χρόνια(για όλες τις εργασίες πλην των ενστόλων).

Απλά θέλουν βεβαίωση ότι εκπλήρωσες τις υποχρεώσεις σου.

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι πάγια τακτική των ενόπλων δυνάμεων, μην αγχώνεσαι.

Τις δύο αναβολές τις παίρνει κάποιος σχετικά εύκολα.

Η οριστική απαλλαγή εξετάζεται ενδελεχώς.

Θα παρουσιαστείς , θα ζητήσεις απαλλαγή, θα τους δώσεις το ιστορικό σου και θα σου πουν τι να κάνεις ή τι χρειάζεται.

Δεν γνωρίζω την πάθηση σου, αν είναι σοβαρή δεν σε κρατάει κανένας στο στρατό.

Δεν θέλει κανείς να έχει την ευθύνη αν γίνει κάτι..

Τωρα πλεον δεν ειναι σοβαρη αλλα ειναι μονιμη, δηλαδη μπορει με οτιδηποτε ανεβαζει σφυγμους να το παθω παλι

Δημοσ.

Λαδωματα και τετοια δεν τα περνω καν υπ οψιν. Ετσι κ αλλιως μεσω στρατοπεδου θα παω γιατι αυριο παρουσιαζομαι στην θηβα. το μονο μου αγχος ειναι το χασιμο των δυο χρονων αναβολων αν με καταταξουν ι4. ειναι κριμα πραγματικα

Όπως σου ξαναέγραψα, κανένας δεν υπηρετεί με το ζόρι. Αν ενημερωθείς και καταλάβεις πως λειτουργεί αυτό το σύστημα, έχεις επιλογές και να σου αρνηθούν το Ι5. Αν πας φαντάρος θα είναι καθαρά από δική σου επιλογή!

• Like 1
Δημοσ.

Όπως σου ξαναέγραψα, κανένας δεν υπηρετεί με το ζόρι. Αν ενημερωθείς και καταλάβεις πως λειτουργεί αυτό το σύστημα, έχεις επιλογές και να σου αρνηθούν το Ι5. Αν πας φαντάρος θα είναι καθαρά από δική σου επιλογή!

δεν διαφωνω αλλα εφοσων αλλοι αποφασιζουν για εμενα, και να μην θελω παλι θα υπηρετησω χαχα

Δημοσ.

Δε μπορείς να πείσεις τον γιατρό για κάτι και μην ακούς τις βλακείες για λαδώματα.

Δεν ειναι βλακείες, ειναι η ζωη. Εσυ μιλας με θεωρίες και γω μιλαω στην πραξη. Προφανως δεν ξερεις τι εχω κανει εγω στη δικη μου περιπτωση.

Το δωρακι που λεω εγω δεν ειναι για να γραψει μια ψευτικη γνωματευση αλλα για να γραψει 1-2 πραγματακια επιπλέον πάνω στο προβλημα του.

Δημοσ.

μηπως εχεις χασει καποιο ραντεβου μετα τις 2 αναβολες ;;;

με ενημερωσαν πως επρεπε να παρουσιαστεις στο 401 απο πισω που εχει κατι υπηρεσιες κλπ οχι σε στρατοπεδο.

εκει θα σε "εξεταζαν" στα λογια, θα εβλεπαν τα χαρτια σου, θα σε ρωτουσαν 3-4 πραγματα + αν θες να καταταγεις κ μετα θα σου ερχοταν το Ι5 στο Ρουφ ή οπου αλλου υπαγεσαι ή στην καλυτερη που το συστημα δουλευε σωστα, στο σπιτι μεσω ελτα.

Δημοσ.

μηπως εχεις χασει καποιο ραντεβου μετα τις 2 αναβολες ;;;

με ενημερωσαν πως επρεπε να παρουσιαστεις στο 401 απο πισω που εχει κατι υπηρεσιες κλπ οχι σε στρατοπεδο.

εκει θα σε "εξεταζαν" στα λογια, θα εβλεπαν τα χαρτια σου, θα σε ρωτουσαν 3-4 πραγματα + αν θες να καταταγεις κ μετα θα σου ερχοταν το Ι5 στο Ρουφ ή οπου αλλου υπαγεσαι ή στην καλυτερη που το συστημα δουλευε σωστα, στο σπιτι μεσω ελτα.

πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο. οχι δεν ειχα ουτε ραντεβου ουτε με ενημερωσαν για κατι τετοιο

Δημοσ.

Δεν ειναι βλακείες, ειναι η ζωη. Εσυ μιλας με θεωρίες και γω μιλαω στην πραξη. Προφανως δεν ξερεις τι εχω κανει εγω στη δικη μου περιπτωση.

Το δωρακι που λεω εγω δεν ειναι για να γραψει μια ψευτικη γνωματευση αλλα για να γραψει 1-2 πραγματακια επιπλέον πάνω στο προβλημα του.

Στο ζήτησαν η το πρόσφερες από μόνος σου;

Δημοσ.

εχεις περασει απο 401 καμια φορα ;

και τις δυο αναβολες μεσω 401 τις εχω παρει

Δημοσ.

η πρωτη φορα γινεται ειτε απο 401 ή στρατολογικη υπηρεσια ή ΚΕΠ, οπου καταθετεις τα χαρτια σου αιτουμενος αναβολη για λογους υγειας.

η δευτερη φορα γινεται στο 401 απαραιτητα οπου σε ελεγχει 1 γιατρος της ειδικοτητας που απαιτειται.

η τριτη φορα γινεται με 2 τροπους :

α) εχοντας κλεισει ραντεβου στο 401, αναφεροντας οτι προοριζεσαι για Ι5 οπου αφου παρουσιαστεις στο νοσοκομειο θα πας στο φρουραρχειο κ θα σε ελεξγει η επιτροπη που εχω προαναφερει κ θα παρεις το πολυποθητο για σενα χαρτι.

β) παρουσιαζομενος στο στρατοπεδο που εχεις ενημερωθει, οπου θα αναφερεις το προβλημα + το ιστορικο στους γιατρους εκει. αυτοι θα σε παραπεμψουν στην παραπανω διαδικασια.

αυτη η τελευταια διαδικασια ειναι αρκετα περιπλοκη και με τις 2 οδους, καθως ειναι οτι πιο γραφειοκρατικο εχεις συναντησει + οτι ο καθε ναρκωμανης, γκέι, ιαχωβας, τρελος κλπ προσπαθει με καθε τροπο να κλεισει ραντεβου κ να σου παρει τη σειρα εκνευριζοντας τους ανωτερους αλλα και εσενα.

Δημοσ.

η πρωτη φορα γινεται ειτε απο 401 ή στρατολογικη υπηρεσια ή ΚΕΠ, οπου καταθετεις τα χαρτια σου αιτουμενος αναβολη για λογους υγειας.

η δευτερη φορα γινεται στο 401 απαραιτητα οπου σε ελεγχει 1 γιατρος της ειδικοτητας που απαιτειται.

η τριτη φορα γινεται με 2 τροπους :

α) εχοντας κλεισει ραντεβου στο 401, αναφεροντας οτι προοριζεσαι για Ι5 οπου αφου παρουσιαστεις στο νοσοκομειο θα πας στο φρουραρχειο κ θα σε ελεξγει η επιτροπη που εχω προαναφερει κ θα παρεις το πολυποθητο για σενα χαρτι.

β) παρουσιαζομενος στο στρατοπεδο που εχεις ενημερωθει, οπου θα αναφερεις το προβλημα + το ιστορικο στους γιατρους εκει. αυτοι θα σε παραπεμψουν στην παραπανω διαδικασια.

αυτη η τελευταια διαδικασια ειναι αρκετα περιπλοκη και με τις 2 οδους, καθως ειναι οτι πιο γραφειοκρατικο εχεις συναντησει + οτι ο καθε ναρκωμανης, γκέι, ιαχωβας, τρελος κλπ προσπαθει με καθε τροπο να κλεισει ραντεβου κ να σου παρει τη σειρα εκνευριζοντας τους ανωτερους αλλα και εσενα.

Εισαι ο πρωτος που μου τα λεει αυτα ενω δεν μ τα ελεγαν ουτε στο στρατοπεδο μεσα. Αρα για να καταλαβω, εφοσων εγω αυριο παρουσιαζομαι, υποχρεωτικα ακολουθω την δευτερη επιλογη οπου ειναι καθαρα φραφειοκρατικο. Στο 401 ο γιατρος θα με εξετασει κανονικα εχοντας κατα νου το ιστορικο μου και γραφωντας την γνωματευση που πρεπει μετα με παραπεμπτει στην επιτροπη απαλλαγων η οποια θα δει την γνωματευση και θα πραξει αναλογως. Αλλη ερωτηση που εχω ομως ειναι αν ο γιατρος που θα με εξετασει μπορει να με βοηθησει ωστε ν παρω το ι5 αν του πω πως και τι νιωθω? ή οι γιατροι ειναι ατομα που "βλεπουν, γραφουν και να τους" ?

Δημοσ.

μπορει να σε παραπεμψουν κατευθειαν στο φρουραρχειο, εξαρταται πως δουλευει το στρατοπεδο που θα παρουσιαστεις.

σιγουρα θα ζητησεις εξεταση στο στρατοπεδο, αν δε το προτεινουν οι ιδιοι ή αν δε σε διωξουν για 401.

εσυ οπως κ να εχει, δειξε οσο πιο πολλα χαρτια μπορεις. ολες τις εξετασεις, οσο αδιαφορες & αν σου μοιαζουν.

να θυμασαι, ηρεμα & αληθινα. σε ανθρωπους απευθυνεσαι & οταν δεις ποιοι πανε για αναβολες / γιωταδες, θα καταλαβεις.

οι γιατροι του 401 κ των στρατοπεδων σημειωνουν γραφειοκρατικα, αυτοι που θα δωσουν το οκ ή το γιωτα, ειναι βαθμοφοροι & εμπειροι και θα σε δουν σοβαρα πρωτα σαν ανθρωπο κ μετα ως στρατιωτη και φυσικα οχι ξεπετα, γι'αυτο ειπα κ πριν οτι δεν πρεπει να λες μ@λακιες γιατι τσατιζονται οταν παιδακια νομιζουν οτι θα τους κοροϊδεψουν.

υγ - κανεις δεν ασχολειται σ'αυτο το κρατος με τους ανθρωπους του, ειδικα οταν προκειται για "προνομια".

Δημοσ.

μπορει να σε παραπεμψουν κατευθειαν στο φρουραρχειο, εξαρταται πως δουλευει το στρατοπεδο που θα παρουσιαστεις.

σιγουρα θα ζητησεις εξεταση στο στρατοπεδο, αν δε το προτεινουν οι ιδιοι ή αν δε σε διωξουν για 401.

εσυ οπως κ να εχει, δειξε οσο πιο πολλα χαρτια μπορεις. ολες τις εξετασεις, οσο αδιαφορες & αν σου μοιαζουν.

να θυμασαι, ηρεμα & αληθινα. σε ανθρωπους απευθυνεσαι & οταν δεις ποιοι πανε για αναβολες / γιωταδες, θα καταλαβεις.

οι γιατροι του 401 κ των στρατοπεδων σημειωνουν γραφειοκρατικα, αυτοι που θα δωσουν το οκ ή το γιωτα, ειναι βαθμοφοροι & εμπειροι και θα σε δουν σοβαρα πρωτα σαν ανθρωπο κ μετα ως στρατιωτη και φυσικα οχι ξεπετα, γι'αυτο ειπα κ πριν οτι δεν πρεπει να λες μ@λακιες γιατι τσατιζονται οταν παιδακια νομιζουν οτι θα τους κοροϊδεψουν.

υγ - κανεις δεν ασχολειται σ'αυτο το κρατος με τους ανθρωπους του, ειδικα οταν προκειται για "προνομια".

εχεις μεγαλο δικιο στο τελευταιο που ειπες! σιγουρα θα γραψω παλι στο θεμα απο αυριο που θα μπω και θα ενημερωνω τι γινεται ετσι ωστε κ καποιος π εχει θεμα να μπορει να το δει!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το εχεις χειριστει σωστα -και για την υγεια σου πρωτ' απ' ολα!- και γι' αυτο που θελεις να πετυχεις = i5.
H τελευταια σου εξεταση ηταν το...2011? Θα επρεπε να παρακολουθεις περισσοτερο το θεμα, τουλαχιστον
ανα 2ετια. Θα 'χες ετσι κι ολη την αναγκαια χαρτουρα ετοιμη, για να καθαρισεις & να τους λυσεις τα χερια  :-) 

Ι4 δεν θα σου δωσουν εαν δεν προβλεπεται 100% αυτο, εκτος και ησουν ηδη περιπου-πανω κατω*
εκει κι απλως(!) δεν ηθελαν να εμπλακουν μαζι σου πιο πριν -και να σε καταταξουν σε στρατοπεδο
:shifty:

*Καρδιολογικα δεν ειναι παντοτε ολα τους απολυτως ξεκαθαρα, πλην των σοβαρων περιστατικων

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...