Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η παχυσαρκια, ειναι μια χμ λιγο "ιδιαιτερη" ιστορια :-(  Γιατι, σχεδον οι περισσοτεροι ανθρωποι,

(με διαφορετικους εστω τροπους, οχι απλως διαιτα) εαν χρειαστει μπορουν...να χασουν βαρος  :-) 

κατ αρχην δεινουν 2 χρονια για αυτο το λογο αναβολη μετα μεχρι τα 35 μπορουν να με φωναξουν για επανελεγχο , απο εκει και περα στην νοσογονο παχυσαρκια διαιτα δεν βοηθαει μονο εγχηρηση οποτε δεν νομιζω καποιος ασθενης με γαστρικο μπαιμπας η δακτυλίδι να μπορουσε να υπηρετησει ακομα και αν ειχε χασει τα κιλα. 

Το ΦΕΚ αναφερει πως για την δικη μου παθηση βγαίνω ι5 αλλα δεν ξερω τι γινεται κιόλας με αυτούς

Εκτος κ αν τους πω οτι δεν θελω να υπηρετισω στα ισα

οχι δεν υπαρχει περιπτωση να μην το παρεις αν ειναι οπως λες κανε ενα τελαιταιο κοπο να πας στο 401 και να κανεις τις σχετικες εξετασεις για να ξεμπερδευεις.

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο ΦΕΚ στο αρθρο 15 και με τον αριθμο 656 στον πινακα νοσηματων βγαζει οποιαδηποτε μυοκαρδιοπαθεια ι5. Οποτε εχω μια ελπιδα

Δημοσ.

Στο ΦΕΚ στο αρθρο 15 και με τον αριθμο 656 στον πινακα νοσηματων βγαζει οποιαδηποτε μυοκαρδιοπαθεια ι5. Οποτε εχω μια ελπιδα

ειπαμε το 'χεις no worries :-)

κατ αρχην δεινουν 2 χρονια για αυτο το λογο αναβολη μετα μεχρι τα 35 μπορουν να με φωναξουν για επανελεγχο

ειπα 45 και 45 ειναι :shifty:

http://www.dikaiologitika.gr/dikaiologitika/som-asfaleias/27436/epaneksetasi-ton-krithenton-os-i-5

απο εκει και περα στην νοσογονο παχυσαρκια διαιτα δεν βοηθαει μονο εγχηρηση οποτε δεν νομιζω καποιος ασθενης με γαστρικο μπαιμπας η δακτυλίδι να μπορουσε να υπηρετησει ακομα και αν ειχε χασει τα κιλα. 

[Δεν εχει σημασια τι νομιζουμε(...)], αυτο που αναφερεις ειναι I2-I4, τελος  :shifty: 

• Like 1
Δημοσ.

ειπα 45 και 45 ειναι :shifty:

http://www.dikaiologitika.gr/dikaiologitika/som-asfaleias/27436/epaneksetasi-ton-krithenton-os-i-5

[Δεν εχει σημασια τι νομιζουμε(...)], αυτο που αναφερεις ειναι I2-I4, τελος  :shifty:

αυτο που λες ειναι αν θελω εγω να αλλαξω το ι5, ο στρατος αυτεπάγγελτα κανει μεχρι τα 35 το λεει το χαρτι που πηρα απο την στρατονομια αυτο ισχυει σε περιπτωση πχ που γινει κανα σκανδαλο παλι και πρεπει να ξανακοιταξουν τους φακελους.

πιο ειναι ι2-ι4 ατομα τα οποια εχουν κανει καποια εγχειρηση λογο παχυσαρκιας, αυτο δεν το ξερω δεν ξερω τι λεει το φεκ δεν μιλαμε για ατομο το οποιο εχει καποια απλα κιλα μπορει να υπαρχουν επιπλοκες οποτε δεν ξερω τι γινετε εκει με τον στρατο.

Δημοσ.

Μετα τα 35 που λες μπορεις να υπηρετησεις μονο τη βασικη εκπαιδευση
και εχεις δικαιωμα να....εξαγορασεις -αν εχεις τα γκαφρα!- το υπολοιπο B)

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=363025
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CE%B9-5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%89%CF%82-45-%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD
http://amea-blog.blogspot.com/2011/04/5.html

Οσο για παχυσαρκια το ΦΕΚ ναι το λεει, για την ακριβεια ετσι:
"Διορθωτικες χειρουργικες επεμβασεις για νοσογονο παχυσαρκια" = Ι2-Ι4

Δημοσ.

Χαχαχ η παθηση που εχω ειναι οξεια λοιμωδης μυοκαρδιτιδα η οποια τωρα ειναι σε σταθερο επιπεδο εκτός κ αν ανεβασω σφυγμους γτ μετα νιωθω ενοχλησεις. Επισης ενοχλησεις νιωθω ακομα και αν αγχωθω, και δυστυχώς αγχώνομαι πολυ ευκολα..

Θεμα περαιτέρω βελτιωσεις δεν υπαρχει. Ειναι η κατασταση που ειμαι τωρα χαχα

I5 άνετα, μην σε αγχώνει ο στρατός που είναι μια τυπική διαδικασία πλέον, κοίταξε την ζωή σου.

Δημοσ.

Μετα τα 35 που λες μπορεις να υπηρετησεις μονο τη βασικη εκπαιδευση

και εχεις δικαιωμα να....εξαγορασεις -αν εχεις τα γκαφρα!- το υπολοιπο B)

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=363025

http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CE%B9-5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%89%CF%82-45-%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD

http://amea-blog.blogspot.com/2011/04/5.html

Οσο για παχυσαρκια το ΦΕΚ ναι το λεει, για την ακριβεια ετσι:

"Διορθωτικες χειρουργικες επεμβασεις για νοσογονο παχυσαρκια" = Ι2-Ι4

Α δεν το ειχα δει αυτο στο φεκ.

αυτο δεν το ξερω ξερω οτι απλα μετα τα 35 καποιοι εχουν δικαιωμα εξαγορας δεν ξερω αν ισχυει με το ι5, οπως σου ειπα και το αναφερει και στα αρθρα 1ον ο νομος ισχυει αλλα εχει εφαρμοστει ελαχιστες φορες οταν υπηρχαν σκανδαλα πχ παπακαλιατης.

Δημοσ.

Ο στρατος οταν ακουει για καρδιολογικα θεματα κλανει ποδηλατα.Μαλλον ευκολακι θα το παρεις το ι5.

Το παλικαρι που ειχα στο πανω κρεβατι απο μενα στο κεντρο, τον γνωρισαμε πρωτη μερα, εξαφανιστηκε, ερχεται μετα απο 1 βδομαδα και τον βλεπουμε μουσακι, βαλιτσα στον ωμο και εφυγε με ι5.

Το προβλημα ηταν οτι υπηρχε ΜΙΑ περιπτωση στο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ αν κουραστει παρα πολυ, μιλαμε για πολλους παλμους ομως, να τα φτυσει η καρδια του.Το διεγνωσαν στο 401, ουτε ο ιδιος δεν το ηξερε και σκοπευε να παει Ε.Δ.

Δημοσ.

Το πιθανοτερο αληθες σεναριο για το παραπανω ^ ειναι πως σας ειπε ψεμματα η κατι σας εκρυψε,
απο+κλειεται να μην γνωριζει το οτιδηποτε και...να καταληγει απο το κεντρο για εξετασεις στο 401!
:shifty: 
Αν δεν γνωριζεις πως εχεις κατι, αν δεν πεις οτι εχεις κατι, η αν δεν γινει κατι (αυτο σηκωνει επισης
μεχρι "παρεμβαση") που να τους ανησυχησει, με ποιο τροπο καταληγεις...να σου γινουν εξετασεις? 
:blink:

Δημοσ.

Το πιθανοτερο αληθες σεναριο για το παραπανω ^ ειναι πως σας ειπε ψεμματα η κατι σας εκρυψε,

απο+κλειεται να μην γνωριζει το οτιδηποτε και...να καταληγει απο το κεντρο για εξετασεις στο 401!

:shifty: 

Αν δεν γνωριζεις πως εχεις κατι, αν δεν πεις οτι εχεις κατι, η αν δεν γινει κατι (αυτο σηκωνει επισης

μεχρι "παρεμβαση") που να τους ανησυχησει, με ποιο τροπο καταληγεις...να σου γινουν εξετασεις? 

:blink:

Αν θυμαμαι καλα ειχε παει για εντελως αλλο λογο, δηλαδη ειχε μια ενοχληση στο στομαχι? (δε θυμαμαι κιολας γτ πανε 3 χρονια περιπου) Και με εξεταση στην εξεταση το βρηκαν.

Δημοσ.

Οσο για το: <υπηρχε ΜΙΑ περιπτωση στο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ αν κουραστει παρα πολυ, μιλαμε για πολλους παλμους ομως,
να τα φτυσει η καρδια του>,
αν κυριολεκτουμε και δεν προκειται για καποια σπανιοτατη-μια-στο-εκατομυριο-ασθενεια του
συγκεκριμενου ανθρωπου, εν δυναμει θα μπορουσε να ειναι θεμα για ολους μας -διχως να εχω ψαξει τρελα πιθανοτητες
:fear:

Να ξερετε οτι παιζει παντα το σεναριο, να το γνωριζουν ηδη οι δικοι σου και να μη σου το εχουν πει
-ναι ετσι ακριβως συμβαινει- για να ζησεις μια φυσιολογικη ζωη, διχως να προσεχεις (για) τα παντα! :-)
Αλλα σε τετοιες περιπτωσεις -> και αν τους ανεφερε μαλιστα για ΕΔ, το ξανασκεφτονται και...σε δινουν,
ητοι πεφτει το ενημερωτικο τηλεφωνημα(!) στον διοικητη σου -> εξου και η παρεμβαση που εγραψα :-D

• Like 1
Δημοσ.

Οσο για το: <υπηρχε ΜΙΑ περιπτωση στο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ αν κουραστει παρα πολυ, μιλαμε για πολλους παλμους ομως,

να τα φτυσει η καρδια του>, αν κυριολεκτουμε και δεν προκειται για καποια σπανιοτατη-μια-στο-εκατομυριο-ασθενεια του

συγκεκριμενου ανθρωπου, εν δυναμει θα μπορουσε να ειναι θεμα για ολους μας -διχως να εχω ψαξει τρελα πιθανοτητες

:fear:

Να ξερετε οτι παιζει παντα το σεναριο, να το γνωριζουν ηδη οι δικοι σου και να μη σου το εχουν πει

-ναι ετσι ακριβως συμβαινει- για να ζησεις μια φυσιολογικη ζωη, διχως να προσεχεις (για) τα παντα! :-)

Αλλα σε τετοιες περιπτωσεις -> και αν τους ανεφερε μαλιστα για ΕΔ, το ξανασκεφτονται και...σε δινουν,

ητοι πεφτει το ενημερωτικο τηλεφωνημα(!) στον διοικητη σου -> εξου και η παρεμβαση που εγραψα :-D

Νταξει δε νομιζω να εννοουσε να φτασει 250 παλμους..λογικα επιπεδα κουρασης

Δημοσ.

Και έγω πέτυχα άτομο στρατό που είχε καρδιοπάθεια κ εάν ανέβαζε παλμούς μπορούσε να ματώσει η καρδιά του (δεν ξέρω πως λέγεται, έτσι μου το εξήγησε). Τον είχαν Ι4 και όχι Ι5 και έκανε κανονική θητεία 9μηνο.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Έχω συμπληρωσει δυο ετησιες αναβολες απο τον στρατο και τωρα μ ηρθε το χαρτί να παρουσιαστω παλι. Εχω οξεια μυοκαρδιτιδα το οποιο ειναι κατι μονιμο αλλα στο φρουραρχειο μου ειπαν πως θελουν προσφατες εξετασεις για να παρω το ι5. Το θεμα ειναι οτι τωρα πρεπει να παρουσιαστω και να δουν οι γιατροι στο 401 τι θα κάνουν αλλα δεν εξεταζουν με μαγνητικη τομογραφια που χρειάζεται γ να φανει το μυοκαρδιο. Η ερώτηση μου ειναι αν μπορει καποιος καρδιολογος δημοσιου νοσοκομειο να μου δωσει μια γνωματευση, συμφωνα με τς εξετασεις π εχω ηδη, απλα με πιο προσφατη ημερομηνια ωστε να το λαβουν υπ οψιν στο 401 και ν παρω την απαλλαγη μου χωρις κ αλλες ταλαιπωρίες

Άτομα εν μέσω θητείας και με το που εμφάνισαν αυτό το πρόβλημα τους πέταξαν έξω με Ι5 (2 στην μονάδα το 1996). Χαλάρωσε. Τράβα στο 401 και θα καθαρίσεις με την μία το Ι5.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...