Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό που λες δεν έχει σχέση, εκεί ρωτάνε για το τυπικό και σε στέλνουν πινέζα...

Για το ιατρικό μόνο με εξέταση κτλπ κτλπ

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο καρδιολογος μου έγραψε εισαγωγή στο 401 και θα μου κανει εξετάσεις και αν δει πως η καρδια μου λειτουργει κανονικα θα με καταταξει ι4.

οποτε, αν το προβλημα ειναι σοβαρο δε θα σε καταταξει Ι4 αλλα Ι5.

κοινως, θα παρεις αυτο που πρεπει. μη βγαζεις συμπερασματα + μην ακους τιποτα μεχρι το τελικο πορισμα. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε περίπτωση ι4 πάντως προβλέπω ότι θα δώσουν με λίστα με πράγματα που θα απαγορεύεται να κάνεις...

Δημοσ.

Φιλαράκι ακόμα και να υπηρετήσεις , πίστεψέ με δεν θα κάνεις τίποτε.

Με πρόβλημα στην καρδιά , απλά δεν θα ρισκάρει κανείς.

Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι? Ότι μπορεί να σου βγάλουνε τον αδόξαστο για να πάρει το Ι5.

Του στυλ , άλλη μια αναβολή , αλλη μια αναβολή , και να φτάσεις στις 3-4 αναβολές μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση.

Να σε βάλουνε να υπηρετήσεις με το ζόρι , όταν έχεις πρόβλημα υγείας , δεν παίζει.

Εγώ με χαρτί Ψυχιάτρου , που ταυτόχρονα ήτανε και αξιωματικός του στρατού, επειδή πάσχω απο διπολική διαταραχή την οποία ελέγχω με φαρμακευτική αγωγή , και με ρωτήσανε 15 φορές αν θέλω να υπηρετήσω , το οποίο και έκανα ως Ι4.

Παρεπιπτόντως , αν και εφόσων υπηρετήσεις , δεν ξερω τι θα κάνεις , αλλά ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ να κάνεις κάποια πράγματα , και επίσης , σε όποια μονάδα και να είσαι , να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να κάνεις λίγες υπηρεσίες , του στυλ 2μέσα 1 έξω , ως περίπτωση ιδιάζουσα.

Μην κάνεις το ίδιο λάθος που έκανα εγώ , και με στείλανε Δυδιμότειχο , και εκεί έφαγα την εμπλοκάρα της ζωής μου , και τα στελέχη πιστεύανε ότι η αρρώστια μου είνα ψευτικη και ότι έλεγα ψέματα , και με γαμούσανε σε κάθε ευκαιρία , καθώς και εγώ προσπαθούσα να είμαι όσο πιο σωστός μπορούσα τρομάρα μου.

Παιδί που ανεβήκαμε μαζί στο Διδυμότειχο , στο ίδιο στρατόπεδο , επειδή και καλά είχε ψυχολογικά , πήρε τηλέφωνο η μάνα του στον διοικητή , και ΑΠΑΙΤΗΣΕ το παιδί της να βγαίνει έξω κάθε δευτερη μέρα , γιατί δεν αντέχει , και απο τότε τον πήγαινε 1-1 , και έκανε μόνο κανα θαλαμοφυλίκι.

Δεν ρισκάρουνε με τα προβλήματα υγείας να το ξέρεις , αρκεί να έχεις επίσημα χαρτιά να τους τα τρίψεις στην μούρη.

Α και κάτι τελευταίο.....μην περιμένεις κανείς μέσα στο στράτευμα να σε λυπηθεί. Ίσα ίσα , παίζει τρελός ρατσισμός με τους Ι4 , ειδικά απο τα στελέχη , και ειδικά απο τους κομπλεξικούς ΕΠΟΠ.

Δηλαδή , κανείς δεν θα πει , " Α αυτόν δεν θα τον χώσω , γιατί έχει πρόβλημα καρδιάς......"

Θα σε χώσει μια χαρά ,και άσχημα κιόλας. Επίσης , θα σε κοροιδεύει κιόλας , λέγοντάς σου ότι είσαι ψευτης και το κάνεις για να αποφύγεις τα χωσίματα. Οπότε θα σε γαμήσει προβλεπόμενα , όπως πχ. αναφερόμενος γιατί το κρεβάτι σου δεν ήτανε σωστά στρωμένο , "Ε αυτό ακόμα και ένας με πρόβλημα καρδιάς μπορεί να το κάνει , να στρώσει καλά το κρεβάτι του........."

Δημοσ.

Σε περίπτωση που σου δώδουν ι4 τράβα αναβολή και μετά παίξ'τω τρελάρας. Μην χάσεις το χρόνο σου. Το ίδιο θα κάνω και εγώ όταν έρθει εκείνη η καταραμένη ώρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι? Ότι μπορεί να σου βγάλουνε τον αδόξαστο για να πάρει το Ι5.

Του στυλ , άλλη μια αναβολή , αλλη μια αναβολή , και να φτάσεις στις 3-4 αναβολές μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση.

Έχεις διαβάσει ότι έχει πάρει ήδη τα 2 χρόνια που προβλέπονται?

Δημοσ.

Ναι εχω συμπληρώσει τα 2 χρονια αναβολης. Τωρα θα περιμενω τι θα γινει με την αποφαση του καρδιολογου αλλιως θα δηλωσω πως δεν μπορω να προσαρμοστώ με την καμια και αγχώνομαι

Δημοσ.

Εσύ φταις που το άφησες τελευταία μέρα, ακόμα και χαρτί από ιδιώτη γιατρό αν είχες ο καρδιολογος θα ήταν καλυμμένος. Τώρα κάνει αυτό που προβλέπει το φεκ, δεν σε ξέρει από χθες για να σου κάνει καμιά χάρη.

Πάντως αν σε βγάλει ι4, μπορείς να κάνεις ένσταση για επανεξεταση, είτε για το ίδιο θέμα είτε για διαφορετικό.

• Like 1
Δημοσ.

Αν παει βάση φεκ βγαινω ι5 κανονικα. Αρθρο 15 πάθηση 565 (νομίζω) Ι5 μυοκαρδιοπαθειες οποιουδήποτε τυπου.

Δημοσ.

Φιλαράκι έσυ Ι5 θες να βγεις όχι για την υγεία αλλά κυρίως για να μην "χάσεις χρόνο". Λογικό δεν σε κατηγορώ αλλά το τι θα αποφανθούν οι γιατροί μετράει κ χαζοί* δεν είναι. Καλή τύχη.

* για να σου δώσουν λάθος Ι και να κινδυνέψουν την καριέρα τους

Δημοσ.

Φιλαράκι έσυ Ι5 θες να βγεις όχι για την υγεία αλλά κυρίως για να μην "χάσεις χρόνο". Λογικό δεν σε κατηγορώ αλλά το τι θα αποφανθούν οι γιατροί μετράει κ χαζοί* δεν είναι. Καλή τύχη.

* για να σου δώσουν λάθος Ι και να κινδυνέψουν την καριέρα τους

Σωστό αυτό που λες αλλά ισχύει μόνο προς τα πάνω. Δε ρισκάρουν να δώσουν χαμηλότερο "Ι" από αυτό που πρέπει, διότι τότε είναι που μπορεί να συμβεί τίποτα και να βρουν το μπελά τους. Με ένα Ι5 που δεν έπρεπε δε συμβαίνει τίποτα άσχημο, απλά ένας στρατεύσιμος λιγότερος.

Πιο εύκολα δηλαδή θα βγάλουν Ι5 κάποιον που είναι για χαμηλότερο Ι, παρά να στείλουν μέσα κάποιον ακατάλληλο για στράτευση.

Δημοσ.

Κατι ασχετο. Μολις εμαθα πως εδω στο 401 ειναι παπας απο την πολη μου και γνωστος με την οικογενεια μου. Αν του μιλησω τι μπορεί να κανει?

Φαντάζομαι θα περπάτησες στον 1ο όροφο που είναι το καρδιολογικό και θα είδες πίσω πίσω το δωματιάκι που λέει κάτι για παπά ή θεολόγο δεν θυμάμαι....

Απορώ και εγώ τι δουλειά έχει ο παπάς στο νοσοκομείο, να διαβάσει κανέναν ετοιμοθάνατο ξέρω γω.....

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν παει βάση φεκ βγαινω ι5 κανονικα. Αρθρο 15 πάθηση 565 (νομίζω) Ι5 μυοκαρδιοπαθειες οποιουδήποτε τυπου.

Τελικά τι έγινε?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια με καταταξαν με ι4 και πηγα στον ψυχιατρο του κεντρου οπου ημουν και ειπα οτι θελω απαλλαγη. με εστειλαν επιτροπη και μου την εδωσαν αμεσως!! η θητεια μου κρατησε μονο 15 μερες και τωρα ειμαι ελευθερος

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...