@topos Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Βασικα απο οτι βλεπω η μονη διαφορα ειναι το 1gb+ και λιγο καλυτερη καμερα. Οποτε εαν εισαι ευχαριστημενος απο αυτο που εχεις, λογικα το ιδιο θα ισχυει και για το stylo 2. Υ.γ το πενακι βολευει?
TheAccountant Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 ολα τα smartphones σαν λειτουργιες ειναι κοινα (συνηθως). Αυτο που αλλάζει ειναι ο τροπος που το κάνουν τα ακριβα απο τα φτηνα. Αλλο η καμερα του Stylo και αλλο του S7 πχ... καμια επαφη. Οπως καμία επαφή δεν εχει και η τιμη φυσικα. @ikaruga24: ανετοτατα δε με καλυπτουν... ελλειψη NFC - 800mhz lte - καμερα.... but thats just me. Γενικά ο καθένας παίρνει αυτό που του καλυπτει τις ανάγκες. Αν εμενα μου προτεινε κανεις κινητο με snapdragon 410 στην καλυτερη θα τον περνουσα για τρελο... για την μάνα μου ομως θα κανει την δουλεια του.
@topos Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Γενικά ο καθένας παίρνει αυτό που του καλυπτει τις ανάγκες. Αν εμενα μου προτεινε κανεις κινητο με snapdragon 410 στην καλυτερη θα τον περνουσα για τρελο... για την μάνα μου ομως θα κανει την δουλεια του. Ενταξη, κανει δουλιτσα ο 410, αλλα και εγω δεν θα τον εβλεπα για το επομενο κινητο μου. Βασικα το βλεπω αντιστοιχο με το 1gb ram, σημερα τα καταφερνει, αυριο μεθαυριο ομως?
Hellaslover Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Υ.γ το πενακι βολευει? Μια φορα το χρησιμοποιησα για να ξυσω τη πλατη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα