hackerW32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 κανε και ενα stress test τωρα να δουμε που φτανει Το εβαλα στο 1.3V χωρις να κανω default και δουλευει τωρα 37- 40C. Σε maximum stress level με το IntelBurnTest εφτασε τους 69C και μεχρι εκει. καλύτερα αλλα και παλι εισαι οριακα 69 χεχε 1
kopigeo Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εκτος απο την θερμοκρασια ουτε επαννεκινησεις εκανε ουτε κολληματα ετρωγε! Το πως τα καταφερνε μονο αυτο το ξερει!
Ghost007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εκτος απο την θερμοκρασια ουτε επαννεκινησεις εκανε ουτε κολληματα ετρωγε! Το πως τα καταφερνε μονο αυτο το ξερει! ριχτο κιαλλο μεχρι οσο να ειναι σταθερο.... ελα ντε αναθεμα...βραστηρα τον εκανες τον αμοιρο... κατεβαινε σιγα σιγα 0.25 καθε φορα μεχρι να φτασει στο χαμηλοτερο δυνατο... 1
kopigeo Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τον εβαλα AUTO ησυχασε αυτος ησυχασα κι εγω ! Σε full κατασταση 100% ολα 1.2750V 60C
hackerW32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 καλύτερα θα ηταν να του εβαζες εσυ αυτην την τιμη, μην παει και ανεβασει volt ξαφνικα παλι μονο του και ψάχνεσαι 4
Ghost007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 καλύτερα θα ηταν να του εβαζες εσυ αυτην την τιμη, μην παει και ανεβασει volt ξαφνικα παλι μονο του και ψάχνεσαι και προσθετω..η και ακομα ποιο κατω γιατι ισως να ειναι και παλι πολυ χωρις λογο.. στο αυτο σχεδον παντα εχει παραπανω απο οσο χρειαζεται πραγματικα... 1
kopigeo Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Θα τον καταβασω μεχρι εκει που περνει γιατι δεν υπαρχει λογος να δουλευει ετσι οπως τον βαζει η matherboard. 1
vision Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 εγώ που έχω αυτά τα vcore είμαι εντάξει; το cpuz λέει 1.264 αλλά το SpeedFan λέει διαφορετικά vcore1 και vcore2
Ghost007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 εγώ που έχω αυτά τα vcore είμαι εντάξει; το cpuz λέει 1.264 αλλά το SpeedFan λέει διαφορετικά vcore1 και vcore2 στα 4 που εισαι μια χαρα ειναι τα βολτ αν δεν εχεις θεμα απο θερμοκρασιες κανενα προβλημα...
vision Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 δεν υπάρχει θέμα το σύστημα είναι σταθερότατο, ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά στα cores. το memory frequency ας πούμε βλέπω ανεβαίνει μόνο το ένα, το άλλο σταθερό στα 800
kopigeo Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ghost αν στα 3.1 που δουλευε ειχε σχεδον 80c στα 4Gh που μου ελεγε ο vision τι θα ειχε και πως μπορω να τον φτασω εκει χωρις τετοια προβληματα?
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 δεν υπάρχει θέμα το σύστημα είναι σταθερότατο, ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά στα cores. το memory frequency ας πούμε βλέπω ανεβαίνει μόνο το ένα, το άλλο σταθερό στα 800 σταθεροτατο μεν αλλα εχεις θερμοκρασια απο οτι βλεπω 53 βαθμους στο ιδλε με 2000 στροφες η ψυχτρα... οσο για τη μνημη εχει γινει οβερκλοκ...αριστερα σου λεει ποσο ειναι κανονικα και δεξια ποσο εχει παει ...(αν δε κανω καποιο λαθος) Ghost αν στα 3.1 που δουλευε ειχε σχεδον 80c στα 4Gh που μου ελεγε ο vision τι θα ειχε και πως μπορω να τον φτασω εκει χωρις τεοια προβληματα? καταρχας καλο θα ηταν να δεις ποσο χαμηλα χρειαζεται βολτ για να ειναι οκ ...αλλα τεσπα αν παραβλεψουμε αυτο σε γενικες γραμμες ενα οβερκλοκ π.χ βαζεις 1.2 βολτ και ανεβαζεις λιγο συχνοτητα π.χ 300 ποιο πανω...κανεις κανα τεστ κλπ αν εισαι σε ολα οκ θερμοκρασιες και δε κρασαρι κλπ ....μενεις με τα ιδια βολτ ανεβαζεις και αλλο συχνοτητα μεχρι να μην ειναι σταθερο.. μετα ανεβαζεις 0.25 ακομα βολτ και παει λεγοντας...αλλα τεσπα αυτο ειναι σε γενικες γραμμες..αν θες οδηγο η δες στο ιντερνετ η και στο φορουμ ακομα στην ενοτητα με τα οβερκλοκ... αλλα οτι κανεις πρωτα μαθε καλα και μετα καντο μη κανεις καμια ζημια χειροτερη... εγώ που έχω αυτά τα vcore είμαι εντάξει; το cpuz λέει 1.264 αλλά το SpeedFan λέει διαφορετικά vcore1 και vcore2 το vcore2 ειναι αλλο πραγμα ..δε γνωριζω ποσο ακριβως πρεπει να ειναι και τι ειναι κλπ αλλα σιγουρα δεν ειναι σαν το 1 αλλιως θα ειχε κανει μπαμ το μηχανημα ηδη
kopigeo Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Υποθετω πως οι γενικες οδηγιες ειναι πανω κατω ιδιες και αναλογα με το motherboard που εχει ο καθενας το σκαλιζει? Σε καποια φαση να φανταστεις του εβαλα 1.65v και το μονο που εκανε ηταν ενα μνμ overvoltage και τοτε ακομη ομως δουλεψε κανονικα!
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Υποθετω πως οι γενικες οδηγιες ειναι πανω κατω ιδιες και αναλογα με το motherboard που εχει ο καθενας το σκαλιζει? Σε καποια φαση να φανταστεις του εβαλα 1.65v και το μονο που εκανε ηταν ενα μνμ overvoltage και τοτε ακομη ομως δουλεψε κανονικα! ασε της υποθεσεις και μαθε καλα τι κανεις ..δε πεζουν με τα οβερκλοκ θα κανεις ζημια...ηδη εχεις κανει και ας μη φενεται αμεσα... πανω απο 1.3 και κατι ψιλα αντε ας πουμε βαρια 1.4 αρχιζει το downgrade του επεξεργαστη...ασε η θερμοκρασιες που ξεφευγουν.. 1
kopigeo Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 πλεον ειναι σ'αυτα τα επιπεδα.Πιο κατω γινεται ασταθες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα