Unforgiven21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 καλησπερα παιδια εχω το παραπανω κινητο μ επεσε κατω κ απο τοτε λειτουργει κανονικα αλλα οταν ακουμπαω την οθονη σ ενα σημειο με λιγη πιεση παραπανω κολλαει εκει κ πιξελιαζει....το χτυπησα λιγο και δουλευε τελεια για 2 μερες...απο σημερα εκλεισε και δεν ξανανοιξε ποτε...το ελυσα να δω καλωδιοταινιες ολα καλα ηταν....τι παιχτηκε;;;
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ρωτα καλυτερα τον τιτανομεγιστοαπεριγραπτοτεροκαλυτερο ζερβουδακη.... Αυτος θα εχει ολες τις απαντησεις... 2
hackerW32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 "μ επεσε κατω" "το χτυπησα λιγο" "το ελυσα να δω" τι παιχτηκε;;; απο εμας τι περιμενεις; να σου πουμε ποιο τσιπακι ραγισες-εβγαλες απο την θεση και το πως να το διορθώσεις; σε μαγαζι που επισκευάζουν κινητά πηγαίνετο, 3
papp0us Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 "μ επεσε κατω" "το χτυπησα λιγο" "το ελυσα να δω" τι παιχτηκε;;; απο εμας τι περιμενεις; να σου πουμε ποιο τσιπακι ραγισες-εβγαλες απο την θεση και το πως να το διορθώσεις; σε μαγαζι που επισκευάζουν κινητά πηγαίνετο, Δάκρυσα μεσημεριάτικα TS, ναι φίλε μου, πήγαινε σε ένα κατάστημα να το δουν, γιατι παραείναι μαζεμένα τα δεδομένα για απλή μαντεψιά. Η μόνη μαντεψιά που μπορώ να κάνω είναι οτι δύσκολα θα σε συμφέρει να το φτιάξεις. 2
Unforgiven21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 οταν λεω το χτυπησα εννοω με το χερι και πολυ ελεαφρα στην οθονη..το ελυσα αλλα ολα ειναι κομπλε..εμενα το μυαλο μου παει σε καμμενη οθονη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα