Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ονομάζομαι Παντελης ειμαι 17 χρόνων και ασχολουμε ερασιτεχνικά με το τραγούδι και με την μουσική , αγόρασα μια κιθάρα και έμαθα να παίζω μόνος μου ... Δεν εχω κανει μαθήματα φωνητικής .. Απλα θελω να πάρω διάφορες γνώμες αν αξίζει να το κυνηγήσω .. Το Βίντεο ειναι αυτο https://youtu.be/jz57tMIOyqc

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παρα παρα παρα παρα πολύ δουλειά θες....πήγαινε σε ένα ωδείο....να μάθεις να παίζεις σωστά μουσική και σωστά φωνητική...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω κανει μαθήματα φωνητικής .. 

Θα τα χρειαστείς.. Για αυτό που ακούω σήμερα από μένα είναι όχι. Δούλεψέ το και ξαναέλα του χρόνου. Μη σε παίρνει από κάτω το 2017 είναι κοντά

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.Όταν λες έμαθες να παίζεις κιθάρα τι ακριβώς εννοείς??

Η φωνή σου θυμίζει πολύ παντελίδη του οποίου θύμιζε σφακιανάκη και πάει λέγοντας..

Επειδή ο παντελίδης φαίνεται να είναι ο αγαπημένος σου τραγουδιστής προσπάθησε να μην τραγουδας τραγούδια του τώρα στην αρχή γιατί ίσως και αθελα σου τον μιμήσε.

Κατα τη γνώμη μου, επειδή κιθάρα δεν έχεις μάθει να παίζεις ακόμη,κατέβασε ενα καραοκε κομμάτι και τραγούδα απο πάνω,θα μπορούν να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Αυτά.Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Απλα θελω να πάρω διάφορες γνώμες αν αξίζει να το κυνηγήσω

Δεν ξέρω αν αξίζει, σημασία έχει να σου αρέσει εσένα και οχι απλά να τραγουδάς για να λες οτι κάτι είσαι.

Το χρώμα της φωνής σου, ψηλοενδιαφέρον.

Τονικά και φωνητικά ήσουν εκτός τόπου και χρόνου.

Δημοσ.

Δεν θελω να σε προσβαλλω,ουτε και να ειμαι σκληρη μαζι σου..Στο ωδειο δουλευεις κατι που προυπαρχει..Αλλου για αλλου εισαι φωνητικα. Κιθαρα μπορεις να μαθεις εννοειται,

Λυπαμαι δεν περνας στην επομενη φαση :P

• Like 2
Δημοσ.

1. Δεν ξέρεις να τραγουδάς

2. Δεν ξέρεις να παίζεις κιθάρα

Τι να κυνηγήσεις ακριβώς; Αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι στο μηδέν. Πήγαινε σε ωδείο, μάθε τα βασικά και μετά ζήτα πάλι γνώμες.

• Like 1
Δημοσ.

ακουσα το τραγουδι για 4 δευτερα τοσα αντεξα, αυριο παω να καταθεσω μήνυση

υ.γ

εχεις μια α φωνη αλλα θες πολυ πολυ δουλεια για να γινεις κατι καλο αν το θες πραγματικα δοκιμασε. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...