PantelisKou Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καλησπέρα ονομάζομαι Παντελης ειμαι 17 χρόνων και ασχολουμε ερασιτεχνικά με το τραγούδι και με την μουσική , αγόρασα μια κιθάρα και έμαθα να παίζω μόνος μου ... Δεν εχω κανει μαθήματα φωνητικής .. Απλα θελω να πάρω διάφορες γνώμες αν αξίζει να το κυνηγήσω .. Το Βίντεο ειναι αυτο https://youtu.be/jz57tMIOyqc
cosmos000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Παρα παρα παρα παρα πολύ δουλειά θες....πήγαινε σε ένα ωδείο....να μάθεις να παίζεις σωστά μουσική και σωστά φωνητική... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δεν εχω κανει μαθήματα φωνητικής .. Θα τα χρειαστείς.. Για αυτό που ακούω σήμερα από μένα είναι όχι. Δούλεψέ το και ξαναέλα του χρόνου. Μη σε παίρνει από κάτω το 2017 είναι κοντά 1
hliastsek Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ντρουν ντραν. Ντρουν ντραν. Ντρουν ντραν... Έχεις ετοιμάσει να μας πεις και κάτι ξένο; 1
thory Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καλησπέρα.Όταν λες έμαθες να παίζεις κιθάρα τι ακριβώς εννοείς?? Η φωνή σου θυμίζει πολύ παντελίδη του οποίου θύμιζε σφακιανάκη και πάει λέγοντας.. Επειδή ο παντελίδης φαίνεται να είναι ο αγαπημένος σου τραγουδιστής προσπάθησε να μην τραγουδας τραγούδια του τώρα στην αρχή γιατί ίσως και αθελα σου τον μιμήσε. Κατα τη γνώμη μου, επειδή κιθάρα δεν έχεις μάθει να παίζεις ακόμη,κατέβασε ενα καραοκε κομμάτι και τραγούδα απο πάνω,θα μπορούν να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα. Αυτά.Φιλικά πάντα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Απλα θελω να πάρω διάφορες γνώμες αν αξίζει να το κυνηγήσω Δεν ξέρω αν αξίζει, σημασία έχει να σου αρέσει εσένα και οχι απλά να τραγουδάς για να λες οτι κάτι είσαι. Το χρώμα της φωνής σου, ψηλοενδιαφέρον. Τονικά και φωνητικά ήσουν εκτός τόπου και χρόνου.
anwnymh29 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δεν θελω να σε προσβαλλω,ουτε και να ειμαι σκληρη μαζι σου..Στο ωδειο δουλευεις κατι που προυπαρχει..Αλλου για αλλου εισαι φωνητικα. Κιθαρα μπορεις να μαθεις εννοειται, Λυπαμαι δεν περνας στην επομενη φαση 2
d_gkal Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 σορρυ κιολας αλλα δεν. μεχρι και γω καλυτερα τραγουδαω
SlickNick Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 1. Δεν ξέρεις να τραγουδάς 2. Δεν ξέρεις να παίζεις κιθάρα Τι να κυνηγήσεις ακριβώς; Αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι στο μηδέν. Πήγαινε σε ωδείο, μάθε τα βασικά και μετά ζήτα πάλι γνώμες. 1
thant Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Προχώρα... Είσαι ο νέος Παντελίδης!!! https://www.youtube.com/watch?v=8FdGJsfi7ro 1
Anorymous Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 ακουσα το τραγουδι για 4 δευτερα τοσα αντεξα, αυριο παω να καταθεσω μήνυση υ.γ εχεις μια α φωνη αλλα θες πολυ πολυ δουλεια για να γινεις κατι καλο αν το θες πραγματικα δοκιμασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις