Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ! σοβαρά τώρα.. o άνθρωπος είναι πιστό αντίγραφο, τόσο καλά τον Παντελίδη δεν τον κάνει ούτε ο Μητσικώστας!

Εγω πιστεύω οτι εχει ολα τα φόντα να καλύψει επάξια το κενό του Παντελιδη στο μουσικό στερέωμα... Λιγο τυχη χρειαζεται.

Sorry but....no!

Δεν άκουσα να πατάς ούτε μία νότα σωστά. Μιλάω για την φωνή σου. Χωρίς μια βάση, χωρίς ένα minimum ταλέντο, πώς θα κάνεις μαθήματα και μέχρι πού νομίζεις ότι θα σε φτάσουν; Προσωπικά δεν πιστεύω σε θαύματα. Εσύ;

Τώρα όσον αφορά την κιθάρα...ούτε εκεί διέκρινα κάποιο ταλέντο αλλά ας μιλήσουν καλύτερα οι γνώστες του οργάνου για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Μπορεί να σου φαίνονται σκληρά τα λόγια μου αλλά δεν μ'αρέσει να χαϊδεύω αυτιά. Και τα δικά μου αυτιά πόνεσαν απ'τα φάλτσα που άκουσα.

Διακρίνω μια ζήλια για τον καλλιτέχνη..hmmm.gif

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κοιτα οταν δημοσιευεις κατι που απεχεις χιλιομετρα ή μαλλον δεν αγγιζεις καν θα αντιμετωπισεις και τον χλευασμο..Θεωρω οτι σχεδον ολοι γελασαμε και τα ρουχα απο τα σχοινια την κοπανησαν. :)

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα ονομάζομαι Παντελης ειμαι 17 χρόνων και ασχολουμε ερασιτεχνικά με το τραγούδι και με την μουσική , αγόρασα μια κιθάρα και έμαθα να παίζω μόνος μου ... Δεν εχω κανει μαθήματα φωνητικής .. Απλα θελω να πάρω διάφορες γνώμες αν αξίζει να το κυνηγήσω .. Το Βίντεο ειναι αυτο https://youtu.be/jz57tMIOyqc

Γιατι δεν μπορω να δω το βιντεο; Τοσο χαλια ηταν που το διεγραψε;

• Like 1
Δημοσ.

απο φωνη δεν ξερω  , ισως ομως να σκεφτεις το ενδεχομενο να ξεκινησεις απο καπου ποιο χαμηλα .ας πουμε  μπορεις να τραγουδας σε  παγγυρια  στα χωρια , μπορεις επισης να κανεις και ρετρο εμφανισεις  με αρκουδες και ντεφια 

Δημοσ.

Γιατι δεν μπορω να δω το βιντεο; Τοσο χαλια ηταν που το διεγραψε;

Η ανθρωπότητα δεν ήταν ακόμα έτοιμη να δεχτεί αυτή τη φωνή. Θα επιστρέψει εν ευθέτω χρόνω όταν θα είμαστε αρκετά ώριμοι.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε κουτα.... μπορει να το εκανε private αλλα εχει και αλλα στο καναλι του, λιγο γρηγορα ομως πριν τα κατεβασει και αυτα....

Ταλέντο ο μικρός, άλλο τραγούδι παίζει στην κιθάρα και άλλο τραγουδάει

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...