Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τoυ βγάλατε το μάτι του παιδιού... Λοιπόν Παντελή, άκου πώς έχουν τα πράματα.. έριξα μια δεύτερη αυτιά και τελικά τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά είναι ακόμη χειρότερα βασικά αλλά εγώ θα ήθελα να σε ξανακούσω! Κάτι διακρίνω και δεν ξέρω τι, θέλω να σε δω σε κάτι διαφορετικό, σε κάτι πιο χορευτικό! Βγες εκεί όξω και κάνε με περήφανο

• Like 2
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εχεις μια φωνη που δε τη λες κακη.το ντραν ντρουν της κιθαρας κ του τραγουδιου οπως το λες ειναι λες κ δε τοχεις ξανακουσει.αγγιζει τα ορια της τρολιας πιστευω.πηγαινε σε κανα ωδειο κ δοκιμασε αλλα τραγουδια

Δημοσ.

Ίσως και να πρόκειται για κρυφομεταλλά, αυτό το επαναλαμβανόμενο ντραν ντρουν αγγίζει τα όρια του doom

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα μ'αρεσε η φωνη σου! Με μαθηματα φωνητικης θα μπορουσες να γινεις καλος. Εκει που θελεις δουλεια ειναι οτι οταν τραβας τις νοτες επειδη ακουγεται καπως μονοτονα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κρυφομεταλλάς. Αν το χεις ή θα πάρεις το μικρόφωνο και θα αρχίσεις τις καφρίλες ή είσαι κότα.

Aυτός είναι ειδική περίπτωση, αναμειγνύει διαφορετικά μουσικά είδη.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μην ακους κανεναν απ τους παραπανω,εισαι ο καλυτερος που εχω ακουσει.

Προχωρα αφοβα και μολις γινεις πρωτη φιρμα μην τους αφησεις να μπουν στο πολιτιστικο κεντρο που θα εμφανιζεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

και ήμουν έτοιμος να ανοίξω το ίδιο θέμα αυτή την παρασκευή(επειδή θα είχα χρόνο) με δική μου ηχογράφηση :ph34r:  

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...