volos27 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 μην του λετε τετοια κ παρατησει τα παντα για να μαθει να τραγουδαει ,ειναι 17 χρονων ,αφηστε τον να τελειωσει το σχολειο να παει κανα πανεπιστημιο κ μετα ας κανει οτι θελει Βαλε το τραγουδι λιγο στην ακρη , κοιτα να σπουδασεις κ μετα αν οντως θες να το κυνηγήσεις καντο
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ναι να σπουδάσει καμια 10αρια χρόνια ακομα και μετα ας κρεμάσει το πτυχίο και ας ασχοληθεί με το τραγούδι 2
markoliaz Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) θελεις δουλεια... Επεξ/σία 11 Μαΐου 2016 από markoliaz
Vapir Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 ναι δεν τραγούδαγε με την καμία, όμως τα σχόλια τους ήταν για μπουνίδια , γιαυτό δεν βλέπω Ελληνικά talent shows και γιαυτό δεν βλέπω Ελληνική τηλεόραση γενικότερα
*nenya* Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Sorry but....no! Δεν άκουσα να πατάς ούτε μία νότα σωστά. Μιλάω για την φωνή σου. Χωρίς μια βάση, χωρίς ένα minimum ταλέντο, πώς θα κάνεις μαθήματα και μέχρι πού νομίζεις ότι θα σε φτάσουν; Προσωπικά δεν πιστεύω σε θαύματα. Εσύ; Τώρα όσον αφορά την κιθάρα...ούτε εκεί διέκρινα κάποιο ταλέντο αλλά ας μιλήσουν καλύτερα οι γνώστες του οργάνου για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μπορεί να σου φαίνονται σκληρά τα λόγια μου αλλά δεν μ'αρέσει να χαϊδεύω αυτιά. Και τα δικά μου αυτιά πόνεσαν απ'τα φάλτσα που άκουσα. 1
*nenya* Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 <p>εισαι ο,τι χειροτερο εχω ακουσει </p> :Ρ παίζει και να μας τρολαρε ε! 1
weissheit Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Φίλε μου μαζεύτηκαν εδώ όλοι οι τενόροι τώρα να σε κρίνουν. Δεν ξέρω το τραγούδι, για να σου πω αν είσαι εκτός, η φωνή σου πάντως δεν μου φάνηκε κακή, απλά χρειάζεται πολλή δουλειά (και η κιθάρα το ίδιο, εννοείται). Τίποτα δεν γίνεται χωρίς σκληρή δουλειά. Πραγματικά έχω ακούσει ανθρώπους που το happy birthday θα πουν σε γενέθλια και θα χρειαστείς ωτοασπίδες, προφανώς δεν ανήκεις σ' αυτήν την κατηγορία. Θα βρεις τζαμπαντάν μαθήματα και στα δύο στο youtube, αν ψάξεις.
anwnymh29 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Tενοροι σιγουρα δεν ειμαστε υπολογισε ομως οτι καποιοι εχουμε ασχοληθει με την μουσικη χωρις αυτο να σημαινει οτι διαθετουμε φωνη..εμενα ας πουμε ουτε το μπανιο μου δεν με ανεχεται. Καλο ειναι να ειμαστε ειλικρινεις με τους ανθρωπους , σιγουρα καποιος με πολυ δουλεια μπορει να μαθει να παταει στις νοτες η φωνη του αυτο ομως δεν τον καθιστα τραγουδιστη..Ουτε το να αγορασεις μια κιθαρα και να την γρατσουνας σε καθιστα μουσικο ή ερασιτεχνη μουσικο. Δεν συζηταω για την περιπτωση του εμφυτου ταλεντου που εδω δεν υπαρχει καν.. Φυσικα για την παρτη του μπορει να το κανει , να γρατσουναει μια κιθαρα και να τραγουδα..αλλα να το κυνηγησει? No..Kαποια πραγματα ή τα εχεις ή δεν τα εχεις.
weissheit Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς και ευγενικοί παράλληλα. Δεν υπάρχει λόγος για χλεύη, μια γνώμη ζήτησε μόνο. Πολλά πράγματα δεν τα έχουμε, όντως, αλλά με πολύ κόπο μπορούμε να τα κατακτήσουμε. Εν τέλει δεν είναι 1,60 και να θέλει να παίξει στους warriors, θέλει να μάθει να τραγουδάει ωραία, σιγά!
hliastsek Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ναι αλλα εχει παρει ηδη 2 οχι, οποτε δεν εχει περασει στην επομενη φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις