Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://blog.mymemory.co.uk/may-photo-contest/?contest=photo-detail&photo_id=13110

συμμετεχω για δευτερη φορα σε τετοιο διαγωνισμο αλλα εξαρταται πλεον εξ ολοκληρου στα like votes του κοινου οποτε αν δεν υπερβαινει κανενα κανονισμο θα εκτιμουσα μια ψηφιση

• Like 1
Δημοσ.

Forgotten boy σου εκανα και γω vote αλλα δεν μου αρεσε η φωτογραφια. Θα σου πηγαινε καλυτερα ενα κοκκινο μπλουζακι

Δημοσ.

εγώ θα ψίφηζα αν ήταν δική σου αυτή:

blogbanner-1-696x464.jpg

που φαίνεται απο πάνω απο την δική σου στο link που έβαλες... 

η δική σου απλά δεν είναι χάλια (δηλαδή δεν ειναι out of focus ούτε τρεμουλιαστή...) αυτό δεν την κάνει καλή φωτό τέτοιες ο οποιοσδήποτε τουρίστας μπορεί να βγάλει αν εχει μια κάμερα της προκοπής. 

Τέσπα τελικά άλλαξα γνώμη και σε ψήφησα απλά επειδή ήταν τζάμπα και είσαι Έλληνας και απότι καταλαβαίνω ειναι εκτός Ελλάδας διαγωνισμός αλλά πραγματικά δεν πιστεύω να έχεις ελπίδες τουλάχιστον όχι με την συγκεκριμένη φωτό.... 

Δημοσ.

εγώ θα ψίφηζα αν ήταν δική σου αυτή:

blogbanner-1-696x464.jpg

που φαίνεται απο πάνω απο την δική σου στο link που έβαλες... 

η δική σου απλά δεν είναι χάλια (δηλαδή δεν ειναι out of focus ούτε τρεμουλιαστή...) αυτό δεν την κάνει καλή φωτό τέτοιες ο οποιοσδήποτε τουρίστας μπορεί να βγάλει αν εχει μια κάμερα της προκοπής. 

Τέσπα τελικά άλλαξα γνώμη και σε ψήφησα απλά επειδή ήταν τζάμπα και είσαι Έλληνας και απότι καταλαβαίνω ειναι εκτός Ελλάδας διαγωνισμός αλλά πραγματικά δεν πιστεύω να έχεις ελπίδες τουλάχιστον όχι με την συγκεκριμένη φωτό.... 

θα δεχομουν την κριτικη σου αν οι υπολοιπες φωτογραφιες δεν ηταν ψηφιακα επεξεργασμενες εως και renders ,απο την στιγμη που η επιλογη της φωτος γινεται καθαρα μεσω like πλεον θεωρω οτι αν εχω την στηριξη του φορουμ εχω καποια ελπιδα να μαι στην πενταδα

Δημοσ.

Ψήφισα τους αντίπαλους,ποτέ δεν υποστηρίζω επαίτες άλλωστε. ;)

καλως θυμισε μου να σε επιβραβευσω οταν σταματησεις να ψηφιζεις τους πολιτικους με την ιδια λογικη

• Like 1
Δημοσ.

Ψήφισα τους αντίπαλους,ποτέ δεν υποστηρίζω επαίτες άλλωστε. ;)

Που λογικά θα κάνανε κι αυτοί ακριβώς το ίδιο σε fora και social media....:)

• Like 1
Δημοσ.

παιδες σας ευχαριστω για τις ψηφους σας αλλα αλλαξαν κανονισμους (μαλλον ειδαν το λαθος του vote συστηματος) και θα τις αξιολογει λεει η επιτροπη του mymemory ,κοινως θα βγαζουν και αυτοι αναλογως ορεξεων :) οποτε ας κλεισει και το θεμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...