gina57 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Μιά χαρά θα ερθει η κλήση με τη λυπητερή,μας συνέβη το 1985(σωστή χρονολογία))😁,στο Μοναχο αφου παραλάβαμε το καινούριο μας αυτοκίνητο,παρκάραμε για λίγο σε κεντρική πλατεία ,φεύγοντας βρήκαμε την κλήση,την αγνόησα... Το αυτοκινητο πέρασε από τελωνειο στην Πάτρα, πήρε πινακίδες,η κλήση ήρθε μετα ένα χρόνο στη διεύθυνση του σπιτιού μας στην Αθήνα δεν μπορω να θυμηθώ αν ήρθε από την εφορία ή από Γερμανια.Πάντως ,τώρα είναι σίγουρο οτι μπορουν να βρουν οποιονδήποτε ψάχνουν ...
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 9 ώρες πριν, gina57 είπε στο Μοναχο Και εμενα απο το Μονακο, λενε οτι δεν ξοδεψα πολλα και μου κοψανε προστιμο. Περα απο την πλακα πως εγινε κατι τετοιο πριν 40 χρονια μου κανει εντυπωση
andreas-d Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Και εμενα απο το Μονακο, λενε οτι δεν ξοδεψα πολλα και μου κοψανε προστιμο. Περα απο την πλακα πως εγινε κατι τετοιο πριν 40 χρονια μου κανει εντυπωση Εύκολο ήταν απο τη στιγμή που το αυτοκίνητο είχε γερμανικές πινακίδες έστω και προσωρινές, λόγο εκτελωνισμου.. Το αντίστροφο δεν γίνεται, η Ελλάδα να στείλει κλίσεις στο εξωτερικό, είμαστε πολύ large.. 1
majunior Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 14 ώρες πριν, gina57 είπε Μιά χαρά θα ερθει η κλήση με τη λυπητερή,μας συνέβη το 1985(σωστή χρονολογία))😁,στο Μοναχο αφου παραλάβαμε το καινούριο μας αυτοκίνητο,παρκάραμε για λίγο σε κεντρική πλατεία ,φεύγοντας βρήκαμε την κλήση,την αγνόησα... Το αυτοκινητο πέρασε από τελωνειο στην Πάτρα, πήρε πινακίδες,η κλήση ήρθε μετα ένα χρόνο στη διεύθυνση του σπιτιού μας στην Αθήνα δεν μπορω να θυμηθώ αν ήρθε από την εφορία ή από Γερμανια.Πάντως ,τώρα είναι σίγουρο οτι μπορουν να βρουν οποιονδήποτε ψάχνουν ... Πριν αρκετά χρόνια ήρθε κλήση από Ιταλία με συστημένο στη διεύθυνση του παλιού μου πλέον σπιτιού. Δεν την πλήρωσα ποτέ και δεν υπήρξε κάποια συνέχεια.
gina57 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Στις 29/5/2025 στις 2:31 ΜΜ, majunior είπε Πριν αρκετά χρόνια ήρθε κλήση από Ιταλία με συστημένο στη διεύθυνση του παλιού μου πλέον σπιτιού. Δεν την πλήρωσα ποτέ και δεν υπήρξε κάποια συνέχεια. Παρομοίως...😜
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα