Προς το περιεχόμενο

[laptop]HP 15-ac119nv @kotsovolos 299€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια αυτο σε 2 χρονια θα ειναι για πεταμα ουτε για browsing δεν θα κανει. με 370 οπως εχουν γραψει πιο πανω τσιμπας skylake i3 και εισαι πενα. Ραμ και ssd ετσι και αλλιως ειναι αναβαθμισιμα τον cpu ομως παπαλα

Δημοσ.

Είναι πώς το βλέπει ο καθένας. Αν έχεις ταβάνι τα 300, η επιλογή με skylake δεν παίζει. Και με το HP σου μένει η Ram και ο SSD για αργότερα ή όποτε έρθει η στιγμή που λές ότι δεν θα κάνει ούτε για πέταμα.

Εγώ με το r208nv με Ν2840 ναι μεν με σκάει σε μερικά πράγματα αλλά όταν σκέφτομαι τι πλήρωσα...το ξεπερνάω.

Δημοσ.

αν εχεις ταβανι 300 περιμενε λιγο ακομα να παρεις κατι που θα κρατησει 7-8 (απο θεμα performance) και οχι 2...

καλα ο ssd και η ραμ αχρηστα... του κιλου ο πρωτος ddr3 η δευτερη...

• Like 1
Δημοσ.

Ποιό Laptop των 340-350 ευρώ θα σου κρατήσει 7-8 χρόνια; (εννοώ να παίζει με αξιοπρέπεια σε 8 χρόνια, όχι απλά word).

Δημοσ.

ο i3 6100u θεωρω οτι μπορει να ανταπεξελθει στο browsing αξιοπρεπώς...

το συγκεκριμενο δεν μπορει καλα καλα ουτε σημερα να ανταπεξελθει...

Δημοσ.

Πολύ περίεργος συνδυασμός χαρακτηριστικών μου φαίνεται ο celeron με ssd και 8gb ram!

Σύστημα χωρίς SSD το 2016 δεν υφίσταται. Είναι πλέον βασικό.

Δημοσ.

Σωστό. Αλλα τα περισσότερα αναβαθμίζονται και μετά την αγορά. Και εδώ που τα λέμε 128gb είναι πολύ λίγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστό. Αλλα τα περισσότερα αναβαθμίζονται και μετά την αγορά. Και εδώ που τα λέμε 128gb είναι πολύ λίγα.

Καλά ναι.

Πλέον ελάχιστη χωρητικότητα είναι τουλάχιστον 250GB.

500GB είναι το mainsream.

Επεξ/σία από Heatspreader
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν έχω δει να πουλάνε πολλά φτηνά μηχανήματα με ssd πάντως...εδώ ακόμα πουλάνε με δίσκους 5400!

Δημοσ.

Απο άποψη κόστους, ένας 500αρης 5400rpm έχει ακριβως την ίδια τιμή με έναν 128αρη SSD. Το ίδιο τους κοστίζει, απλά τα 128gb είναι τραγικά λίγα και το ξέρουν γιαυτό δίνουν τους 500αρηδες HDD,

https://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi/f/489547/2-5.html?keyphrase=500gb

https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi.html?from=catspan&keyphrase=128gb+ssd

Δημοσ.

Πες εσύ στην κυρά Λένα από το Ηράκλειο για ssd και hdd.Θα δει η κυρία 500 vs 128 το 500 Κερδίζει και ας μην το χρειαζομαι. :-P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...