koliri Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Θα ακουστεί χαζό αλλά δεν μπορώ να βρω στα Win 7 πως κόβω την ενέργεια στις usb θύρες στο λάπτοπ μου (Lenovo G510) ώστε όταν το βάζω σε sleep mode (αναμονή) να κλείνει μαζί και η βάση ψύξης του (το ανεμιστηράκι). Έχω τικάρει όλα τα usb hub στην διαχείριση συσκευών ώστε να "μπορούν τα windows να τις απενεργοποιούν για εξοικονόμηση ενέργειας" Έχω τικάρει να μην ξυπνά ο υπολογιστής από πληκτρολόγιο και ποντίκι. Έχω βάλει στην διαχείριση ενέργειας το Usb suspend mode σε "ενεργό" Έχω κάνει όλα όσα έχω βρει σε ξένα φόρουμ αλλά τίποτα. Κάποια πρόταση?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δεν βοηθάω και πολύ στο ερωτημά σου, αλλά η βάση ψύξης δεν έχει διακοπτάκι για να κλείνει? Άλλη λύση είναι να βγάζεις κάθε φορά το usb.
koliri Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δεν βοηθάω και πολύ στο ερωτημά σου, αλλά η βάση ψύξης δεν έχει διακοπτάκι για να κλείνει? Άλλη λύση είναι να βγάζεις κάθε φορά το usb. Όχι δεν έχει δυστυχώς. Αυτό κάνω μέχρι στιγμής (την αποσυνδέω). Η αδρανοποίηση θα έκανε τη δουλειά αλλά αυτή η επιλογή δεν κάνει καλό στον SSD που έχω επάνω.
SPANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ρίξε μια ματιά στο bios νομίζω απο εκει υπάρχει τετοια επιλογή 2
isay Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ρίξε μια ματιά στο bios νομίζω απο εκει υπάρχει τετοια επιλογή bios indeed
tass_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δες και τις επιλογες στο power management του usb hub στο device manager μηπως και...
koliri Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δες και τις επιλογες στο power management του usb hub στο device manager μηπως και... Τα έχω τικάρει όλα τα usb hubστο device manager, thanks! Το bios απομένει
tass_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Επειδη ετυχε να το κοιταζω αυτες τις μερες (εψαχνα για καποιο προγραμμα που να δεχνει ποιες συσκευες ειναι σε υπνο ή να μπορει να τις βαλει αυτο) η εντυπωση που αποκομισα ειναι οτι ο driver της συσκευης βασιλευει. (Ενδεχομενως αν κανεις disable το hub να κοβεται το ρευμα αλλα ακομα και αν πιασει δεν ειναι ομορφη λυση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα