libe13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 ρε παιδια μια ερωτηση, οταν καποιος με ψευτικο προφιλ σε βριζει π.χ στο fb μπορεις να βρεις ποιος ειναι; αν το ιντερνετ π μπαινει δεν ειναι δικο του πως αλλιως τον βρισκεις;
hackerW32 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 αν σε βρισει και σε λεει noobα οχι, αν σε απειλεί οτι θα σε σκοτώσει, μεσω της δίωξης κατι κανεις. ή απλα ρωτα τον ξερω εγω
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 κοιτα αν σε βριζει απο FB...προφανως το παλικαρι ειναι σε φαση πες μου διευθυνση να ρθω και τετοια οποτε ρωτα τον που μενει να πας και τον βρηκες
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Αν κάποιος κάνει ψεύτικο προφίλ για να σε βρίσει, θαρρώ ότι η μέση εγκεφαλική ηλικία δεν ξεπερνάει τα 16.
libe13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 το θεμα ειναι αν αυτος εχει ξενο ιντερνετ οχι δικο του και δημοσιοποιησει κατι που με προσβαλει, αν απευθυνθω στην διωξη μπορω να μαθω ποιος ειναι; πως; αφου δεν εχει δικο του ιντερνετ;
Sotosgl Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ακομα και το Cyber Bullying ειναι μορφη ασκησης βιας (ψυχολογικης στην συγκεκριμενη περιπτωση) που μπορει να οδηγήσει και σε ακραίες αντιδράσεις (αυτοκτονία,αυτοτραυματισμο κλπ). Αν εχεις απελπιστει τοσο πολυ και πηρες το θαρος να ανοιξεις θεμα εδω τοτε ενα τηλεφωνακι σε αυτα απο κατω και θα σου λυθουν οι απορειες,επισης μιλα με τους γονεις σου και παρτε μαζι τηλεφωνο.- Τηλέφωνο : 11188 ή 210-6476464 - Fax: 210-6476462- Email: [email protected]- Facebook: www.facebook.com/cyberkid.gov.gr- Twitter: @cyberalertGR- Ιστότοπος : www.cyberkid.gr- Μέσω της εφαρμογής CYBERKID για φορητές συσκευές και- Ταχυδρομική διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 173, Τ.Κ. 11522, Αθήνα Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος: - Τηλέφωνο: 2310-388772- Fax: 210-6991666- Ταχυδρομική διεύθυνση: Μοναστηρίου 326, Τ.Κ. 54 121, Θεσσαλονίκη Και να κλέβει Internet,αν δεν εχει καλύψει τα ίχνη του τον βρίσκουν για πλάκα ανάλογα βέβαια και την σοβαρότητα των απειλών. 2
libe13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 οχι δεν ειναι κτ σοβαρο απλως προσπαθω να δω πως δουλευει το συστημα...σου ειναι ευκολο να γινεις πιο συγκεκριμενος πως τον βρισκουν με ξενο ιντερνετ;
Sotosgl Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 οχι δεν ειναι κτ σοβαρο απλως προσπαθω να δω πως δουλευει το συστημα...σου ειναι ευκολο να γινεις πιο συγκεκριμενος πως τον βρισκουν με ξενο ιντερνετ; Καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες σε περιπτωση που εσυ εισαι ο τσογλανος που απειλει καποιον αλλον και μολις σου ειπε για διωξη ψαχνεις πως να κρυφτεις Ειναι παρομοιο με τα posts τυπου "Εχω εναν φιλο που πηρε βιαγκρα και δεν του πεφτει...τι να κανει;" "Ενας φιλος εχασε τον κωδικο του στο Facebook και θελω να το σπασω" κλπ Καλα ξεμπερδεματα 2
libe13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 οχι ρε συ...εχω σοβαροτερα θεματα να ασχοληθω στο fb θα παιζω...για τις ομαδες τσακωνομαστε και ηθελα να του πεταξω κανενα τσιτατο οτι θα βρω τα ιχνη του να χεστει
Sotosgl Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 οχι ρε συ...εχω σοβαροτερα θεματα να ασχοληθω στο fb θα παιζω...για τις ομαδες τσακωνομαστε και ηθελα να του πεταξω κανενα τσιτατο οτι θα βρω τα ιχνη του να χεστει Meh και εδω εγω μανουριαζω συχνα με κατι προβληματικους,τωρα να τους στειλω Pm οτι ξερω που μενεις και θα ερθω να σου σπασω τα μουτρα επειδη μπορω δεν λεει. Ποσο μαλλον για τις ομαδες που μπαινει το συναισθημα και ο εγωισμος και οσα στοιχεια να παραθεσεις ο αλλος θα τα βλεπει μονο πρασινα και κοκκινα ή οπως τον βολευει. Μετα απο καποιο σημειο απλα προχωρας και τον αφηνεις να βγαζει αφρους μονος του 2
Agathoklis Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 οχι ρε συ...εχω σοβαροτερα θεματα να ασχοληθω στο fb θα παιζω...για τις ομαδες τσακωνομαστε και ηθελα να του πεταξω κανενα τσιτατο οτι θα βρω τα ιχνη του να χεστειΣορρυ που παρεμβαινωΑλλά το να χαζοσκυλας στο ίντερνετ και το fb , για πιο λόγο δεν είναι περισσότερο σημαντικό από το να μαλώνεις για ομάδες? Get a life... Εδώ γίνονται σημεία και τέρατα στη Ελλαδα και οι οπαδοί χτενιζονται. Εντομεταξυ αν του πεις μένεις εκεί και θα έρθω εκεί να τα "πούμε" κανείς εσυ cyber bulling και θα έχεις εσύ πρόβλημα αν το ψάξει αυτός μετα 3
libe13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 απο τον σκληρο δισκο δεν βρισκεις ποιος σε ενοχλει αν π.χ αλλαξει σκληρο εντοπιζεται; μπα ε;...ρωταω και για να μαθαινω πως λειτουργουν αυτα..τα παντα ειναι χρησιμα αν τα γνωριζεις
soteras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 απο τον σκληρο δισκο δεν βρισκεις ποιος σε ενοχλει αν π.χ αλλαξει σκληρο εντοπιζεται; μπα ε;...ρωταω και για να μαθαινω πως λειτουργουν αυτα..τα παντα ειναι χρησιμα αν τα γνωριζεις Χμμμ κοίτα να δεις ο φιλος σου ας κόψει τα γιτονετ που έχει ξένο νετ σε πρώτη φάση και ο εντοπισμός γίνετε πολύ απλά και ωράια αλλά δεν θα το αναλύσουμε αυτό τώρα το πως λειτουργέι.Το μονο σίγουρο είναι ότι ο σκληρός δεν εχει καμια σχεση ο εντοπισμός γίνετε με βάση άλλων παραγόντων που αυτοι δεν ειναι άλλαξα καλωδιο ρευματος οοο ειμαι αορατος.
tarantules Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εναλλακτικά μπορείς να του στείλεις την παρακάτω φωτογραφία....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα